Třinec – Slavia 5:2 (kon.) | Chomutov – Vítkovice 2:5 (kon.) | Kladno – Litvínov 3:2 (kon.)
Motor ČB – K. Vary 3:5 (kon.) | Zlín – Plzeň 4:1 (kon.) | Liberec – Kometa Brno 3:4 (po pr.)
konec
Berani Zlín
4:1 (0:1, 3:0, 1:0)
HC Škoda Plzeň
Úterý 08.01.2013, 18:15 • ZS Luďka Čajky • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:46
    Jiří Marušák (PLZ) odchází za katr na 2 minuty za sekání.
     
    54:14
    Petruška se šikovně uvolnil a zakončoval sám před Horčičkou. Zlínský brankář si s jeho pokusem dokázal poradit.
     
    50:38
    Tomáš Vlasák (PLZ) 2 minuty podražení.
     
    49:09
    Zlín právě vstřelil branku!
    Excelentní akce v podání zlínských hokejistů. Veselého přihrávku si PETR HOLÍK stáhl na bekhend a kotouč zametl pohotově do sítě. Asistence: Ondřej Veselý, Petr Čajánek.
     
    44:48
    Vlasák neuspěl v šanci proti Horčičkovi, do samostatného úniku se ale dostal Petr Leška. Centr první zlínské formace si v samostatném nájezdu na Svobodu nepřišel.
     
    43:51
    Ondřej Veselý (ZLN) si v útočném pásmu počínal nedovoleně a bude za to pykat. Pro zlínského útočníka následuje dvouminutový trest za podražení.
     
    42:21
    Filip Čech pří přečíslení tří na jednoho dlouho vyčkával, nakonec se rozhodl vystřelit což připravený Svoboda dopředu očekával. Každopádně další obrovská příležitost domácích hokejistů, která zůstává neproměněna.
     
    39:54
    Jan Kovář (PLZ) 2 minuty za vysokou hůl. Plzeňský útočník si musel nedovoleně pomoci při přečíslení zlínských hokejistů.
     
    38:18
    Zlínská pětice se při střídání dost zapotila a trenér Vlach si chytře bere oddechový čas pro své svěřence.
     
    35:24
    Nejprve Veselý, hned na to ani Čajánek si nedokázali poradit s ležícím Svobodou, druhá třetina divákům nabízí hokej, na který si nemůže stěžovat ani nejnáročnější hokejový fanoušek.
     
    34:49
    Balej byl ale v zakončení faulován a na hosty čeká dvouminutová přesilovka 5na4. Vyloučen je Petr Leška (ZLN) na 2 minuty za podražení.
     
    34:45
    Köhler tečoval pokus svého spoluhráče pouze do ležícího Svobody. Kdyby teď domácí útočník proměnil, mohlo být na ZS Luďka Čajky hodně veselo.
     
    33:35
    Plzeň si bere oddechový čas.
     
    33:34
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlín využívá přesilovku a velice kuriózním způsobem. Zámorského nahození ztečoval PETR ČAJÁNEK přímo do bruslí obránce Marušáka, který si puk nešťastně srazil do branky. Domácí rázem otáčejí vývoj utkání a vytváří si dvoubrankové vedení. Asistence: Petr Zámorský.
     
    31:56
    Tomáš Frolo (PLZ) 2 minuty za vysokou hůl.
     
    31:50
    Filip Čech v signalizované výhodě míjí branku Plzně. To jsou nám věci, Zlín bude hrát přesilovku.
     
    31:07
    Zlín právě vstřelil branku!
    Dorážka PETRA HOLÍKA do poloodkryté branky nakonec posílá žlutomodré hokejisty do vedení. To, že kotouč přešel brankovou čáru musel posoudit až videorozhodčí. Tím pádem branka plzeňského Jana Kováře nemůže platit. Asistence: Ondřej Veselý, Petr Zámorský.
     
    Jeřábek vytáhl z brankové čáry nejspíše jistý gól po střele Holíka. Mezitím ale skóroval i hostující Kovář. Bude se zkoumat video.
     
    30:10
    Balej v tutovce Plzně. Nicholas St. Pierre objel zlínskou klec a ještě posunul puk na zadní tyč, kde stál nekrytý Jozef Balej. Horčička dobře zasáhl, ale sebevědomí plzeňskému hráči po této šanci určitě nenaroste.
     
    27:59
    Zlín právě vstřelil branku!
    PETR ČAJÁNEK zůstal chvíli v útočném pásmu nekrytý a okamžitě toho využívá. Střela zlínského kapitána prolétla neuvěřitelnou rychlostí mezi betony plzeňského brankáře a okamžitě vylétěla z branky ven. Asistence: Petr Holík, Dalibor Řezníček.
     
    24:30
    Čajánek sehrál parádní střídaní, které vyšperkoval chytrou přihrávkou před branku na hokejku Petra Holíka. Následnou střelu na vyrážečku Svoboda dokázal s vypětím všech sil vyrazit.
     
    21:43
    Vojtěch Mozík (PLZ) 2 minuty za podražení.
     
    18:51
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Máme tu první trefu utkání. Domácí obrana si vybrala chvilku nepozornosti a hosté to okamžitě trestají. Kovářovu přihrávku využil z předbrankového prostoru VÁCLAV PLETKA, který střílel přes bránícího Urbance přímo mezi Horčičkovy betony. Asistence: Jan Kovář, Jozef Balej.
     
    8:07
    Máme tu první vyloučení. Milan Gulaš (PLZ) 2 minuty za hrubost. Uvidíme, jak s první přesilovkou naloží domácí celek.
     
    4:32
    Kubiš vydoloval puk z rohu kluziště, předložil jej Zdeňku Okálovi, ale ten trestuhodně puk před Svobodou promáchl. Další z těch větších šancí domácích.
     
    1:45
    Šlahař vlétl do útočné třetiny a všiml si volného Tomáše Fořta. Druhý jmenovaný vyslal jedovatou střelu, kterou Svoboda nedokázal udržet ve své lapačce. Zatím největší příležitost domácích.
    Marken.cz

    Ivo Raiskub

    Branky a nahrávky: 28. Čajánek (Holík, Řezníček), 32. Holík (Veselý, Zámorský), 34. Čajánek (Zámorský), 50. Holík (Veselý, Čajánek) - 19. Pletka (Kovář, Balej)


    Berani Zlín: Horčička - Šenkeřík, Linhart, Zámorský, Řezníček, Tesařík, Urbanec, Kotvan - Balaštík, Leška, Köhler - Holík, Čajánek, Veselý - Kubiš, Melenovský, Čech - Fořt, Okál, Šlahař.
    HC Škoda Plzeň: Svoboda - Hanzlík, Jeřábek, Marušák, St. Pierre, Mozík, Frolo, Růžička - Gulaš, Straka, Vlasák - Lev, Kovář, Pletka - Balej, Kašpařík, Johnson - Dvořák, Petruška, Havlíček.

    Rozhodčí: Polák, Husička - Bryška, Novák
    bahis siteleri