Třinec – K. Vary 3:2 (kon.) | Motor ČB – Litvínov 3:1 (kon.) | Chomutov – Pardubice 4:3 (kon.)
Zlín – Vítkovice 5:3 (kon.) | Plzeň – Slavia 2:4 (kon.) | Sparta – Liberec 8:1 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
8:1 (2:1, 2:0, 4:0)
Bílí Tygři Liberec
Pátek 18.01.2013, 18:30 • Tipsport Aréna • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Tipsport Aréna je na nohou a oslavuje své hrdiny, kteří rozebrali dnes obranu Liberce a po devíti gólech v brance Pardubic se tentokrát zastavil jejich gólový účet na čísle osm. Sparta si tak připisuje šesté vítězství v řadě a dnes vzdala hold nejen záchranným složkám, ale také pěknému hokeji. Kdo ze sparťanských fanoušků nedorazil, může litovat. To je pro dnešek vše, děkuji za pozornost a u dalších online přenosů se těším na shledanou. (20:58:11)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    58:56
    Sparta právě vstřelila branku!
    JAROSLAV HLINKA si na vlastní půlce vzal puk a nerušeně si dojel až před branku Liberce a vůbec nikým neatakován zavěsil bekhendem pod víko. Asistence: Angel Krstev.
     
    58:01
    V poněkuď ležérním závěru se ani sparťané nevyhnuli faulu. Forman je vyloučen za držení.
     
    57:45
    Nikdo už se očividně nikam nežene....
     
    55:45
    Sparta hraje šestiminutovou přesilovku v pohodě, nikam se nežene.
     
    54:10
    Pykat bude Petr Nedvěd, který se dopustil trojnásobného faulu za jedno střídání. Třikrát dvě minuty za hákování, nedovolené bránění a krosček! Tak to je v podání kapitána Tygrů skutečně rarita.
     
    53:53
    To už je skoro ostudné, frustrovaní hráči Liberce napadají sparťany bez puku. To už má s hokejem málo společného. Kaňka na dnes jinak pěkném zápase...
     
    52:44
    Oba inkasují tresty 2+2+10 minut za hrubost a dnešní utkání pro ně tedy končí.
     
    52:44
    A je to tady, ani dnes tomu nechybí bitka. Hostující Vlach se vrhnul na domácího Bahenského, dlouho to vypadalo na vyrovnaný souboj, nakonec však přece jen na body vyhrál Vlach!
     
    50:54
    To už je na Marka Schwarze moc. V brance jej střídá Vošvrda.
     
    50:54
    Sparta právě vstřelila branku!
    A Radek Duda může zpytovat svědomí. Z trestné lavičky jej osvobozuje, ale přesnou sřelou z úhlu ke vzdálenější tyčce PETR TENKRÁT. Asistence: Jaroslav Hlinka a Karel Pilař.
     
    50:24
    Liberečtí jsou očividně frustrováni. Duda jde na dvě minuty za držení protihráče.
     
    49:11
    Sparta právě vstřelila branku!
    Šestý gól Sparty přidává dělovkou od modré, která zapadla přímo do šibenice PETR TON. Asistence: Vladimír Sičák a Karel Pilař.
     
    47:34
    Jánošík v jasné šanci posunul branku a je vyloučen na dvě minuty!
     
    47:34
    Ťukec dvojice Hlinka, Přibyl k brance nakonec nevedl, ale Sparta teď obranu hostů totálně rozebrala. Chybělo tomu jen důraznější zakončení
     
    45:32
    Vypadalo to, že Kica půjde sám na branku, jeho snažení ale bylo zbytečné, v útočném pásmu byl dřív než puk.
     
    44:49
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí opět zatlačila soupeře před branku, Pilař byl v dobré pozici, ale našel na druhé straně dlouhým pasem ještě lépe postaveného MARKA HOVORKU a ten z voleje trefil odkrytou klec. Asistence: Karel Pilař a Miroslav Forman.
     
    44:33
    Samostatný únik Petra Tona a zakončení těsně nad branku!
    Marken.cz

    Robin Mana

    Branky a nahrávky: 8. Ton (Hlinka, Sičák), 15. Gřegořek (Hovorka, Milam), 29. Sičák (Ton, Tenkrát), 33. Tenkrát (Ton), 45. Hovorka (Pilař, Forman), 50. Ton (Sičák, Pilař), 51. Tenkrát (Hlinka, Pilař), 59. Hlinka (Krstev) - 20. Jonák (Čakajík, Bortňák)


    HC Sparta Praha: Melicherčík (Pinc) - Gřegořek, Sičák, Pilař, Milam, Hanzlík, Philipp, Krstev - Broš, Rachůnek, Hlinka, Foster, Hovorka, Bahenský, Tenkrát, Přibyl, Treille, Jánský, Ton, Forman, Simon. Trenér Jandač.
    Bílí Tygři Liberec: Schwarz (Vošvrda) - Čakajík, Jánošík, Bárta, Moravec, Dušek, Víšek, Derner, Ulrich, Jonák, Galamboš, Čutta, Filippi, Vlach, Kica, Duda, Štich, Vantuch, Bulíř, Bortňák, Nedvěd. Trenér Pešan.

    Rozhodčí: Šindler, Leppaalho - Pešek, Svoboda

    Diváci: 10080
    thejrc.org