Lipt. Mikuláš – Spišská N. Ves 4:2 (kon.) | Prešov – Detva 2:3 (po s.n.) | Prievidza – Topoľčany 0:7 (kon.)
Bardejov – Michalovce 4:2 (kon.) | Pov. Bystrica – Trnava 3:1 (kon.) | Senica – Trebišov 3:1 (kon.)
konec
HK 32 Liptovský Mikuláš
4:2 (1:1, 0:1, 3:0)
HK Spišská Nová Ves
sk Pátek 18.01.2013, 17:00 • ZŠ Liptovský Mikuláš • 1. liga (SR)
Partner:
     
    Pre dnešok sa s vami lúči Tomáš Batiz, prajem Vám pekný zvyšok dnešného večera, tak isto si užite aj víkend. (19:09:21)
     
    Skončil sa zápas 38. kola medzi Liptovským Mikulášom a Spišskou Novou Vsou výsledkom 4:2. V dnešnom zápase sme videli veľmi kvalitný hokej na oboch stranách, divákov potešili hlavne viaceré dobré akcie domácich, pri ktorých bol na konci dobre chytajúci Kotvan. S určitosťou však môžme zhodnotiť že tretia tretina patrila hlavne domácim, tí sa gólovo pred vlastnými divákmi presadili až tri krát, pri poslednom góle to bolo do prázdnej brány po presnom zásahu Bartika.
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    58:39
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    V záverečných minútach si domáci hráči zaistili vedenia 4:2, po tom ako sa PETER BARTIK dostal popri mantinely okolo obrancu a vzápätí iba do prázdnej brány zvýšil na 4:2. Asistencia: Uhrík, Mravec.
     
    58:28
    Spišská Nová ves v útoku so šiestimi hráčmi, Kotvan ostáva na striedačke!
     
    58:28
    V záverečných minútach si tréner hostí zobral oddychový čas aspoň na záverečné rady.
     
    56:45
    Po tom ako puk opustil hraciu plochu prichádza vhadzovanie v strednom pásme, hneď nato sa dostal do útočného pásma hostia, ktorí nič veľkolepé nevymysleli, následne domáci hráči vyhadzujú puk cez všetky čiary, zakázané uvoľnenie.
     
    55:17
    V týchto chvíľach sa hrá hokej zo strany na stranu bez vážneho ohrozenia, po prihrávke z vlastného pásma končí puk za bránou Bruncka, rozhodca píska zakázané uvoľnenie.
     
    54:00
    Dnešné stretnutie sleduje 547 divákov.
     
    52:36
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Domáci sa po prvý krát v stretnutí dostavajú do vedenia, nahodený puk od modrej z hokejky Petra Klepáča mieril na bránu, ale ešte pred samotným zákrokom Kotvana prichádza teč RADOSLAVA MACÍKA, ktorý úplne zmenil dráhu letu puku a tým roztiahol sieť za chrbtom spišského brankára. Asistencie: Klepáč a Paukovček.
     
    51:57
    Stredom hracej plochy dobre prenikol Kuric, ten sa však do zakončenia nedostal.
     
    50:59
    Na trestnú v týchto chvíľach odchádza Malina, po tom ako tvrdo zastavil kolenom kapitána domácich Kurica.
     
    48:47
    Dobrým obranným zákrokom sa v týchto sekundách predviedol obranca Duriš, ktorý zastavil prihrávku z pravej strany, ak by sa tak nestalo, do dobrej šance by sa dostal útočník hostí na druhej strane.
     
    48:09
    V týchto sekundách sa vhadzuje pred bránou hostí, Liptovský Mikuláš síce vyhral buly, ale vzápätí si nedokázal vyprodukovať najakú veľkú šancu.
     
    45:52
    Prihrávka striedala prihrávku, na konci tejto akcie je Devečka, ktorý svojim pokusom nemieri presne, puk sa odráža od mantinelu späť do hry.
     
    44:02
    Po góle majú ďalšiu možnosť domáci, tí za pár sekúnd budú zahrávať presilovku o jedného hráča po vylúčení Kohutiara.
     
    43:53
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Domáci hráči sa predsa dočkali vyrovnania, Peter Klepáč našiel pred bránou LUKÁŠA PAUKOVČEKA, ktorý presnou strelou našiel voľný priestor v bráne Kotvana. Asistencie: Paukovček, Macík.
     
    42:17
    Spišská Nová Ves v týchto chvíľach pri puku vo vlastnom pásme, ich útok však končí za branou domácich, kde to veľmi dobre vyriešili obrancovi a získali si puk.
     
    40:57
    Úvod poslednej časti je na oboch stranách vyrovnaný, oba tímy začínajú veľmi opatrne a nechcú nič pokaziť.
     
    40:01
    Začala tretia tretina.

    Tomáš Batiz

    Branky a nahrávky: 11. Devečka , 44. Paukovček (Klepáč, Macík), 53. Macík, 59. Bartík (Uhrík, Mravec) - 1. Krempaský , 31. Horváth (Kohutiar)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Bruncko (Palko) - Macík, Mezovský, Devečka, Duriš, Kuric, Kubáň, Kledrowetz, Matejka, Klepáč, Poliaček, Sajko, Pawelski, Uhrík, Mravec, Kubovčík, Bartík, Galko, Bača, Holiga, Paukovček.
    HK Spišská Nová Ves: Kotvan (Godla) - Vartovník, Novák, Malina, Kohutiar, Jánošík, Krempaský, Horváth, Nitriansky, Gonda, Giľák, Džerenga, Hamrák, Prokop, Klinga, Homa, Findura.

    Diváci: 547
    bahis siteleri