Real Madrid – Getafe 4:0 (kon.) | Rayo Vallecano – Real Betis 3:0 (kon.) | Barcelona – Osasuna 5:1 (kon.)
Ath. Bilbao – Atlético 3:0 (kon.) | Mallorca – Malaga 2:3 (kon.)
konec
RCD Mallorca
2:3 (1:2)
Malaga CF
Neděle 27.01.2013, 21:00 • Iberostar Estadi, Mallorca • Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    Tak a je tu konec zápasu, na jehož konci si tříbodový zisk připíše Málaga, která vyhrála v poměru 2:3.
    Skóre otevřel v 10 minutě Saviola a o pět minut ho doplnil Isco. Snížení přinesl ještě v poločase Víctor. Druhá půle přinesla klid na kopačky hráčů Málagy, když skóre navýšil Monreal. Utkání zdramatizoval Giovani dos Santos, který snížil. To však bylo vše, co utkání nabídlo.

    Statistiky zápasu:
    Držení míče: 58% - 42%
    Střely celkem: 15 - 4
    Rohové kopy: 13 - 3
    Ofsajdy: 2 - 1
    Fauly: 15 - 16
    Žluté karty: 3 - 3
    Červené karty: 0 - 1
    Přímé kopy: 17 - 17
    (22:56:36)
     
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Ještě jedno ohrožení branky na závěr a jedna z posledních šancí k vyrovnání. Rohový kop pro Mallorcu.
     
    90+1
    Naservírováno dostal Pedro Geromel a čert ví, co ještě chce. Dostal míč přímo na nohu uprostřed vápna, ale přestřelil bránu.
     
    90
    Nastaveny jsou tři minuty.
     
    89
    Málaga střídá. Ittura nahradí Portilla.
     
    89
    K vidění bylo přečíslení a v něm Roque Santa Cruz, pro něhož to byla snad první akce v dnešním zápase. Nedokázal však zkoordinovat dráhu letu míče a neusměrnil jej mezi tři tyče.
     
    88
    Stále se hraje na polovině hostů a sledujeme jednostrannou záležitost, kdy se prosadit snaží Mallorca, zatím dlouho bez úspěchu.
     
    87
    V ofsajdu byl Tomas Pina.
     
    87
    Ve vápně byl od míče odstaven Giovani dos Santos a jeho střela neměla šanci na průnik. Málaga skvěle brání a asi je to její dnešní cesta ke třem bodům.
     
    86
    Hra se vrací do starých kolejí a opět jsou hosté pod velikým tlakem. Mallorca by opravdu moc chtěla vyrovnání, na připravenou defenzivu soupeře je ale krátká.
     
    84
    Willy Caballero bude nakonec v pořádku a hra v klidu pokračuje dál. Málaga měla míč a šla vpřed. Dlouho jí trvalo, než se dostane do vápna a když už to vypadalo, že se někdo ve vápně blýskne střelou, byl centr odvrácen.
     
    83
    Willy Caballero si připsal skvělý zákrok, když lapil míč při protiútoku soupeře, byl však zraněn a hra byla přerušena. Uvidíme, zda dnešní zápas dochytá.
     
    82
    Při předchozím rohovém kopu hlavou zakončoval Tomer Hemed, ale jeho koncovka nebyla nijak efektivní a mezi tři tyče se nevešla. Málaga se stále brání a soupeř jí pořádně zatápí.
     
    80
    Do konce utkání zbývá něco málo přes deset minut a zatím sledujeme vyrovnané utkání, o čemž také vypovídá výsledek. Zda se bude měnit ještě uvidíme, ale zdá se, Mallorca ten recept na skórování nenajde. Teď propásla šanci a kope roh.
     
    78
    Kdepak. Tudy cesta nevede. Mallorca zoufale přemýšlí, jak projít přes pozornou obrannou linii Málagy. Ta dnes sice nechal projít dva góly, teď však funguje na jedničku a vstřebává celou řadu náporů soupeře.
     
    76
    Zatím se jakožto aktivnější celek prezentuje Mallorca, která uhání obranu soupeře a pokouší se o vyrovnání. Zatím se jí to však nedaří a uvidíme, zda najde recept na to, jak překonat obranu soupeře. Šanci má při zahrávání přímého kopu.
     
    74
    Dva rohové kopy pro Mallorcu toho moc neřešily a vyrovnání z toho nebylo. Uvidíme, co přinese příštích patnáct minut, to už by o vítězi mělo být rozhodnuto.
     
    73
    Další změna v sestavě na straně hostů. Za Isca přijde Camacho.

    Dario Becci

    Branky: 26. Víctor, 70. Giovani - 10. Saviola, 15. Isco, 62. Monreal

    Karty:   25. Pina (MLR), 37. Víctor (MLR), 38. Kevin (MLR) - 27. Demichelis (MLG), 66. Caballero (MLG), 69. Lugano (MLG)   72. Demichelis (MLG)


    RCD Mallorca: Calatayud — Nsue, Pedro Bigas, Javi Márquez, Jose Nunes — Pina, Pedro Geromel, Pereira, Víctor, Hemed — dos Santos
    Malaga CF: Caballero — Lugamo, Demichelis, Nacho Monreal, Sergio Sánchez — Toulalan, Weligton, Saviola, Isco — Santa Cruz, Portillo

    Rozhodčí: Velasco - Yuste, Alonso
    bahis siteleri