Saint-Étienne – Bastia 3:0 (kon.) | Nice – Bordeaux 0:1 (kon.) | PSG – Lille 1:0 (kon.)
konec
OGC Nice
0:1 (0:0)
Girondins Bordeaux
Neděle 27.01.2013, 17:00 • Stade du Ray • Francouzská Ligue 1 Uber Eats
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě vše, příjemný zbytek podvečera. (18:54:25)
     
    Dost vyrovnaný zápas nakonec vyzněl lépe pro Bordeaux. To si z Nice odváží všechny tři body díky jediné brance Henriho Saiveta vstřelené zhruba po hodině hry. Les Girondins zahráli především perfektně v obraně a soupeř se proti nim nedokázal prosadit. Takticky zvládlo Plašilovo Bordeaux utkání na jedničku.
     
    Konec zápasu.
     
    90+3
    V samém závěru mohl vyrovnat Civelli! Krásně na něj nacentroval Bauthéac, jenže v brance setaké činil skvělý Carrasso. To byla asi poslední tečka za tímhle utkáním.
     
    90+3
    Khalfallah dostal žlutou kartu za zdržování hry, otálel s postavením předepsané vzdálenosti.
     
    90+2
    Genevois a jeho další neúspěšný centr do vápna. Pomalu tam ani nedoletěl, s tímhle nemohli mít hostující obránci potíže.
     
    90+1
    První ze třech minut nastavení už běží. A u míče jsou Les Girondins, budou vhazovat.
     
    90
    Nice je směrem dopředu opravdu hodně bezmocné. Jako by nemělo sílu na nějaký posun vpřed. Teď navíc hosté zahrají rohový kop.
     
    89
    Padesátka fanoušků z Bordeaux stále mává vlajkami na poloprázdné tribuně. I oni doufají, že jejich miláčci současný stav udrží.
     
    87
    Bordeuax nyní dobře presuje, hraje opravdu tak, jak má. A zatím bez větších potíží drží stále těsný jednobrankový náskok.
     
    86
    Nice teď zásobilo soupeřovu šestnáctku dvěma nebezpečnými pasy. Jenže ani Maupay ani nikdo ze spoluhráčů se k nim prostě nedostali.
     
    85
    Bordaux se dostávalo do brejku, Plašil si nakonec seběhl do vápna na přihrávku, spadl pak ovšem po souboji s jedním hráčem.
     
    84
    Abriel faulován na vlastní polovině. Nice nemá šťávu, chybí tomu myšlenka. Takhle se do blízkosti gólmana Carrassa nedostane.
     
    83
    Puel už není tak klidný, jako obvykle bývá. U lavičky už nesmírně přešlapuje, jeho mužstvu zbývá na zvrat jen sedm minut.
     
    82
    Khalfallah se prodíral do vápna před dva protihráče, toho druhého ale zatáhl. Takže Duhamel opět přerušuje hru.
     
    80
    Plašil servíroval míč ze standardky do vápna, Nice mělo menší problémy, nakonec ale balón skončil v zámězí. Odkopávat od branky bude Ospina.
     
    79
    Khalfallah vybojoval standardku pro Bordeaux. Přitom s asistentem rozhodčího domácí borci diskutují, jeho rozhodnutí se jim moc nelíbilo.
     
    78
    A ještě jedno střídání na straně Bordeaux - Poko jde do hry za Obraniaka.
     
    77
    Khalfallah nahrazuje Belliona.

    Patrik Sandev

    Branky: 59. Saivet

    Karty:   69. Anin (NIC) - 62. Marange (BOR), 75. Henrique (BOR), 90+3. Khalfallah (BOR)


    OGC Nice: Ospina - Genevois, Civelli, Pejčinovič, Kolodziejczak - Pied, Digard (13. Anin), Eysseric (63. Maupay), Abriel, Bauthéac - Cvitanich (74. Pentecote)
    Girondins Bordeaux: Carrasso - Mariano, Henrique, Sané, Marange, Trémoulinas - Obraniak (78. Poko), Sertic, Plašil, Saivet - Bellion (77. Khalfallah)

    Rozhodčí: M. Duhamel
    bahis siteleri