Chrudim – Světlá nS 6:2 (kon.) | Šternberk – Uh.Brod 2:4 (kon.) | Radomyšl – HC Vimperk 12:2 (kon.)
konec
HC Chrudim
6:2 (2:0, 2:1, 2:1)
HC Světlá nad Sázavou
Neděle 27.01.2013, 17:00Krajská liga mužů
Partner:
     
    59:36
    Nakonec je z toho jen dvouminutový trest pro Kořínka (SNS) za sekání.
     
    59:36
    Naprosto zbytečný závěr dnešního zápasu. Tvrdý zákrok na Davida Holuba šel dokonce na střídačku Světlé potrestat Václav Novák, do kterého se hned pustili ostatní hráči Světlé. Ament na sebe něco nyní pokřikuje s fanoušky Světlé. Myslím, že každého nyní napadla vzpomínka na semifinále loňského play-off!
     
    54:12
    Po vstřelené brance se strhla potyčka mezi Štrosem a Zrůstem. Oba dostávají čtyři minuty za hrubost.
     
    54:12
    Světlá nad Sázavou právě vstřelila branku!
    Tak hosté se přece jen dočkali snížení, důrazu na brankovišti využil JOSEF ŠTROS - 6:2! Bez asistence.
     
    51:57
    Jaroslav Svoboda dělal zmatky před chrudimskou brankou a rozhodčí mělo co dělat, aby se z toho nestrhla větší potyčka. Za katr putují za hrubost hostující Josef Štros a chrudimský Filip Procházka.
     
    49:12
    Po šesté inkasované brance opouští klec Koubský, místo něj si zachytá Štěpán Holec!
     
    49:12
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Pojď sem, kam jdeš. Obrana Světlé neví, kde jí hlava stojí a toho nyní dokonale využila dvojice JIŘÍ POLÁK - Radek Slavík, když první jmenovaný pohodlně zakončuje do prázdné branky - 6:1! Asistence: Radek Slavík.
     
    42:10
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Nyní musíme smeknout klobouk před Markem Dvořákem, který vlastně zařídil tuto branku. Vymyslel skvělou přihrávku na DAVIDA HOLUBA, který střelou do prázdné branky dokonává svůj hattrick - 5:1! Asistence: Marek Dvořák.
     
    36:52
    S důrazem to na brankovišti přehnal Marek Sýkora (CHR) dostává dvě minuty za hrubost. Výrok sudího se mu nelíbil, tak mu k němu přibalil ještě desítku. A aby toho nebylo málo, Sýkora ještě zřejmě utrousil nějaké to slovíčko, a tak nyní nemusí mít strach, že ve sprchách nepoteče teplá. Dostává tedy trest do konce utkání.
     
    34:29
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Jak se má využívat přesilová hra, to přesně nyní předvedli chrudimští hokejisté! Rychlá kombinace přinesla puk na pravou stranu, kde ho z první poslal do hostující branky VÁCLAV NOVÁK - 4:1! Asistence: Petr Králíček.
     
    33:55
    Tentokrát se zaplní trestná lavice hostujícího celku. Daniel Vala (SNS) obdržel dvě minuty za trest zvaný podražení.
     
    33:22
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Tlak Chrudimských přece jen přináší ovoce! Aktivní napadání vyneslo zisk kotouče Jiřímu Polákovi, zpoza branky ho poslal na DAVIDA HOLUBA, který nadvakrát propasíroval puk za záda brankáře Světlé nad Sázavou. Rozdíl je opět dvoubrankový - 3:1! Asistence: Jiří Polák a Radek Slavík.
     
    32:12
    Jiří Plch dostal přihrávku na levou stranu, dostal se až před branku, nicméně bekhendem nepřehodil ležícího Koubského!
     
    28:42
    Situace se ještě více komplikuje, Marek Kišš (CHR) dostává menší trest za držení, díky čemuž budou hosté hrát 82 vteřin přesilovou hru pět na tři!
     
    28:04
    Domácí si ale zavářejí naprosto sami, nyní se budou muset bránit. Ugo Dobiáš (CHR) je poslán za katr za nedovolené bránění.
     
    25:25
    Zdeněk Formánek na modré čáře zachytil vyhozený kotouč a dělovkou trefil Koubského rameno!
     
    24:18
    Na straně druhé se nyní vyznamenal Koubský! Marek Kišš táhl protiútok dva jednoho, připravil velkou šanci pro Jiřího Plcha, jenže ten přesouvajícího se brankáře Světlé neprostřelil!
     
    24:08
    V závěru již tradiční přesilové hry mohlo být dokonce srovnáno, když Kořínek dorážel z bezprostřední blízkosti. Ament však tentokrát puk lapil!
     
    22:59
    Světlá nad Sázavou právě vstřelila branku!
    Ale nyní již ani chrudimský brankář nestačil. Dvojnásobná přesilová hra je využita, bekhendovou dorážkou rozvlnil síť za Amentem JAROSLAV DOLEŽAL - 2:1! Asistence: Jan Krajíček a Jan Kubát.
     
    22:27
    Obrovskou příležitost měl na hokejce Jaroslav Doležal, který se objevil s kotoučem na brankovišti, nicméně obětavý Ament zabránil nejhoršímu!
     
    21:30
    To bude nepříjemná situace pro chrudimský tým. Ten jde nyní po zbytečném podražení Petra Králíčka (CHR) do tří. Dvojnásobná přesilovka bude trvat minutu a 35 vteřin.
     
    21:05
    Hodně zbytečný zákrok Zdeňka Formánka (CHR) znamená oslabení pro domácí hokejisty. Chrudimský bek dostává dvě minuty za hru vysokou holí.
     
    16:50
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Hodně velké štěstí nyní stálo při domácím týmu. Snad natřikrát dopravil kotouč za sedícího Koubského JIŘÍ POLÁK - 2:0! Asistence: Radek Slavík.
     
    14:14
    Jenže početní výhoda domácích netrvala příliš dlouho, domácí půjdou také do čtyř.
     
    13:45
    Hostující gólman mařil další šanci faulem a nabízí tím Chrudimi přesilovou hru. Je totiž vyloučen za podražení.
     
    10:22
    Velmi blízko byl Marek Kišš, který měl před sebou prázdnou branku, ale z první trefil pouze boční oblouk!
     
    05:40
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Jenže chvíli po návratu vyloučeného hráče domácí proměnili rychlý protiútok, Radek Slavík potáhl kotouč po levé straně, naservíroval ho DAVIDU HOLUBOVI před branku a ten střelou mezi nohy otevřel skóre dnešního střetnutí - 1:0! Asistence: Radek Slavík.
     
    02:47
    Chrudimská převaha přináší ovoce. Na trestnou lavici odchází Jan Bancíř (SNS) za nedovolené bránění.

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 6. Holub (Slavík), 17. Polák (Slavík), 34. Holub (Polák, Slavík), 35. Novák (Králíček), 43. Holub (Dvořák), 50. Polák (Slavík) - 23. Doležal (Krajíček, Kubát), 55. Štros


    HC Chrudim: Ament (Dundáček) - Vích, Polák, Formánek, Dobiáš, Dvořák, Novák, Králíček, Schweinfurter, Turčáni, Kišš, Plch, Slavík, Holub, Cvrček, Zrůst, Sýkora, Procházka
    HC Světlá nad Sázavou: Koubský (50. Holec) - Štros, Benda, Křišťan, Didiáš, Šudoma, Doležal, Ruml, Kubát, Krajíček, Nedvěd, Kořínek, Nedvěd, Bancíř, Vala, Vacek, Svoboda
    thejrc.org