Ruští Rytíři – K. Vary 5:4 (po s.n.) | Patriot Budapešť – Almaz 0:3 (kon.)
konec
Patriot Budapešť
0:3 (0:0, 0:2, 0:1)
Almaz Čerepovec
Pátek 01.02.2013, 18:00 • Jegpalota Icecenter Budapešť, Maďarsko. Kapacita: 2200 míst. • MHL
Partner:
     
    n
    Utkání končí a Almaz oplácí Patriotu včerejší porážku. Čerepovec si tedy z maďarské metropole odváží tři body. Z mé strany je to pro dnešek vše. Přeji příjemný zbytek večera. (20:11:32)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:34
    Almaz Čerepovec právě vstřelil branku! Dílo dokonáno. K puku se dostal ALEXANDER KUVAJEV a poslal ho do prázdné branky Patriotu - 0:3! Bez asistence.
     
    59:13
    Boraroš je venku z branky, ale obávám se, že už Patriot stav utkání nezvrátí. Čerepovec důsledně brání.
     
    59:04
    Patriot si bere oddechový čas.
     
    58:17
    Probíhají poslední dvě minuty zápasu.
     
    56:39
    Pomalu, ale jistě se blíží konec utkání a o dovolím si tvrdit, že je o vítězi dávno rozhodnuto. Vypadá to, že si Čerepovec z maďarské mise odveze alespoň tři body.
     
    54:45
    Další dvojité vyloučení se týká Božíka (PAT) a Sitnikova (ALC). První jmenovaný si odpyká menší trest za hrubost a druhý za sekání.
     
    53:21
    Vypadá to, že je o osudu utkání rozhodnuto. Maďarský tým se trápí a zbytečně vyloučení se na něm podepsalo. Čerepovec pohodlně brání přiznivý stav.
     
    51:00
    Bittner si může sypat popel na hlavu, protože za jeho vyloučení ho nikdo z týmu nepochválí. Patriot bude po jeho návratu pokračovat v přesilové hře.
     
    49:28
    Tak to se domácímu výběru nepovedlo. Jmenovitě Bittnerovi (PAT), který se dopustil faulu a míří na trestnou lavici.
     
    49:19
    Slibná příležitost pro Patriot. Pokud chce pomýšlet na body, musí tuto pětiminutovou přesilovku využít...
     
    49:03
    Čerepovec bude v poslední desetiminutovce zápasu oslaben o Sizova (ALC), který nebezpečně dohrál jednoho z domácích hráčů a dostal pět trestných minut a k tomu trest do konce utkání.
     
    47:19
    K puku se v rohu kluziště dostal Pipek a pokusil se překvapit Arťoma. Hostující strážce svatyně byl pozorný a jeho pokus zlikvidoval.
     
    46:33
    Oba brankáři aktuálně nemusí nijak zázračně zasahovat. Všechny pokusy jsou lehké nebo nepřesné.
     
    44:03
    Domácí mají trochu více ze hry, což je ovšem pochopitelné, protože jsou to oni, kdo musí hrát. Almaz pouze kontroluje hru.
     
    43:11
    Kalináč krásně našel Berlova, ale ani jejich souhra nepřinesla ovoce. Patriotu se stále nedaří vstřelit kontaktní branku. Čerepovec si svůj náskok hlídá a čeká na okénka v obraně Budapešti.
     
    41:26
    Karlin s individuálně prodral až do útočného pásma soupeře, ale nepodařilo se mu ohrozit Boraroše v brance budapešťského klubu.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.

    Daniel Ryl

    Branky a nahrávky: 31. Sizov (Vicharev), 40. Moisejev (Karlin), 60. Kuvajev


    Patriot Budapešť: Boraroš (Ilašenko) - Trávniček, Bittner, Bajaník, Nedvěd, Dvořák, Potěchin, Kočubej - Glemba, Berlov, Kalináč - Nemes, Božík, Piačka - Hardi, Dolník, Pipek - Priganc, Gelfanov.
    Almaz Čerepovec: Arťom (Zajcev) - Cvijazov, Sizov, Karnauhov, Denisov, Peršin, Sitnikov, Saharusov, Anošenkov - Kuvajev, Gimbatov, Karlin, Vicharev, Lohanov, Sokolov, Chabarov, Zajcev, Čuviljajev, Ziharev, Moisejev.
    bahis siteleri