Mladá Boleslav – Příbram 1:0 (kon.) | Olomouc – Slavia 2:1 (kon.) | Sparta – Slovácko 4:0 (kon.)
konec
AC Sparta Praha
4:0 (0:0)
1.FC Slovácko
Neděle 24.02.2013, 18:05 • Generali Arena • Gambrinus liga
Předzápasové kurzy
     
    S konstatováním, že Sparta porazila Slovácko 4:0 a o skóre se posunula na druhé místo za vedoucí Plzeň, se loučí Tomáš Kohlmann a přeji příjemný zbytek nedělního večera. (19:57:22)
     
    Sparta na Letné poráží Slovácko 4:0 a do jarní části sezóny vstupuje skvělým způsobem. Poté, co sehrála dva skvělé zápasy s vítězem Ligy mistrů, poráží Slovácko na Letné vysokým rozdílem.

    Nutno ale zmínit, že hosté hodinu hráli na Letné naprosto vyrovnanou partii, v níž si i vypracovali veliké příležitosti ke skórování. Zápas se ale zlomil střídáním Kweukeho za Přikryla, kamerunský útočník stál u zrodu všech sparťanských tref, které zaznamenali Zápotočný, dvakrát Kadlec a skóre uzavřel Roman Bednář.
     
    Konec zápasu.
     
    90+2
    V samém závěru Kweuke připravil další střeleckou příležitost pro Bednáře, za jehož křižnou střelou se brankář Melichárek pouze ohlédl, míč ale prosvištěl těsně vedle tyče jeho branky.
     
    90
    Hlavní arbitr Příhoda k dnešnímu utkání přidává šedesát sekund. Nutno podotknout, že rozhodčí Příhoda dnešní utkání odpískal bez sebemenších potíží a takřka všechny situace vyřešil přesně tak, jak si vyžadovaly.
     
    89
    Do dalšího zakončení hlavou se probil Trousil, svoji střelu ale nedokázal nasměrovat na sparťanskou branku a míč poté nedokázal zasáhnout ani Došek.
     
    88
    Hosté v závěru získali ještě dva rohové kopy, do zakončení se ale neprobili.
     
    86
    Hlúpikovi vjel pod nohy skluzem Vácha a od sudího Příhody přijímá žlutou kartu.
     
    83
    Závěrečné střídání Sparty obstarají kluboví odchovanci, Ladislav Krejčí přepouští místo Adamu Jánošovi.
     
    82
    Věrní sparťanští fanoušci, kteří si dnes našli cestu na Letnou, si oslavnými chorály užívají průběh druhého poločasu dnešního zápasu.
     
    81
    Sparta právě vstřelila branku!
    Kweuke s Bednářem zabojovali ve středu hřiště, Reinberk v tísni nedokázal udržet míč a ROMAN BEDNÁŘ unikl hostující obraně, okamžitě při prvním dotyku s míčem tváří v tvář Melichárkovi nezaváhal a z vyrovnaného zápasu je najednou téměř debakl!
     
    80
    Potlesk sparťanských fanoušků vyprovází ze hřiště Davida Lafatu, toho nahrazuje Roman Bednář.
     
    79
    Sparťanští fanoušci si přejí "bůra" v hostující síti. Jaký rozdíl oproti průběhu zápasu do střídání Přikryla za Kweukeho, které výrazně pomohlo sparťanské hře a kamerunský útočník stál u zrodu všech domácích branek.
     
    77
    Sparta právě vstřelila branku!
    Třetí euforie sparťanských fanoušků během deseti minut! Leo Kweuke se na hranici pokutového území otočil s míčem, svoji střelu namířil do tyče hostující branky a odražený míč dopravil do odkryté svatyně znovu VÁCLAV KADLEC!
     
    76
    Hosté nevyužili možnost k odpovědi, Volešákův centr ze standardní situace před Doškem odvrátil Švejdík.
     
    74
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí zdvojnásobují svůj náskok! Rohové kopy dosud nebyly výraznou stránkou Sparty, už osm jich bylo takřka bez ohrožení soupeřovy branky, ten devátý ale končí v hostující síti. Po několika odrazech se míče na hranici pokutového území ujal VÁCLAV KADLEC a dosud nevýrazná opora letenského celku svoji střelu otřela o tyč za záda brankáře Melichárka!
     
    73
    První změna v bílém dresu hostů, místo Valenty na trávník vbíhá jmenovec zeleného pažitu Michal Trávník.
     
    72
    V nevlídném počasí si cestu do Generali Areny našlo 4 566 fotbalových fanoušků.
     
    71
    Kadlec získal dostatek prostoru na útočné polovině k rychlému průniku, při pokusu o oběhnutí Trousila si ale příliš předkopl míč a hostující stoper míč snadno odkopává.

    Tomáš Kohlmann

    Branky: 67. Zápotočný (Kweuke), 74. Kadlec (Kweuke), 77. Kadlec (Kweuke), 81. Bednář (Kweuke)

    Karty:   86. Vácha (SPA) – 15. Trousil (SLO), 45+1. Mezlík (SLO)


    AC Sparta Praha: Vaclík - Zápotočný, Švejdík, Holek, Hybš - Přikryl (64. Kweuke), Vácha, Matějovský, Krejčí (83. Jánoš) - Lafata (80. Bednář), Kadlec
    1.FC Slovácko: Melichárek - Kuncl, Trousil, Mezlík (79. Kovář), Reinberk - Hlúpik, Valenta (73. Trávník), Hofmann, Volešák - Kerbr, Došek

    Rozhodčí: Příhoda - Wilczek, Jiřík

    Diváci: 4 566
    bahis siteleri