Žilina – Košice 0:7 (kon.) | Skalica – Zvolen 8:2 (kon.) | Martin – Poprad 2:5 (kon.)
Nitra – Piešťany 6:0 (kon.) | Banská Bystrica – Trenčín 3:0 (kon.)
konec
MsHK Žilina
0:7 (0:2, 0:4, 0:1)
HC Košice
sk Neděle 03.03.2013, 18:00 • Zimný štadión, Žilina • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    Je dobojované!
    V tretej tretine Košičania už len upravili výsledok tohto zápasu posledným gólom, ktorý v 46. minúte vsietil Martin Chovan, ktorý nedal gólmanovi Žigárdymu žiadnu šancu.

    Košičania tak definitívne končia po základnej časti na druhej priečke a v súbojoch play-off si zmerajú sily proti popradským "kamzíkom".

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch z Tipsport extraligy.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (20:08:49)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:51
    Vyzerá to tak, že už sa nič vážne nestane. Momentálne je pri puku domáci Cebák, ktorý vyčkáva na zvuk záverečnej sirény.
     
    59:20
    Hylák sa pošmykol a napokon spadol do svojho bránkoviska, no Ďuriš zahodil aj túto fantastickú šancu. Puk napálil len na Hylákove ruky.
     
    58:57
    Sýkora tvrdo zakončoval z pravej strany, no gólman Hylák bol v strehu a puk zachytil medzi svojími betónmi. Košičania sú tak jasným víťazom tohto zápasu.
     
    57:59
    Kubus tvrdo pálil z ľavej strany, no jeho delovka bola napokon zblokovaná jedným z Košičanov len na ochrannú sieť.
     
    56:55
    Po menších technických problémoch sme už naplno späť. Momentálne sa vhadzuje naľavo od Hyláka, kde sa snažia Žilinčania ešte niečo ukázať.
     
    55:20
    Momentálne sa hrá prevažne v strednom pásme, kde Košičania zatiaľ dominujú. Žilinčania sa snažia odolávať, no mierne sa im nedarí.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 924 divákov.
     
    Ospravedlňujem sa za menšie technické problémy, no nie je to mojou vinou, že zdroj nám nepustil obraz...
     
    53:24
    Pri mantineli sme mohli vidieť zaujímavý súboj o puk, ktorý však dlho nepoznal víťaza, a tak ho musel prerušiť pozorný hlavný rozhodca.
     
    52:37
    Z pravej strany tentokrát tvrdo pálil Kokavec, no gólman Hylák s týmto projektilom problémy nemal. Puk zachytil na svojej pozornej výstroji.
     
    51:45
    Opäť sa hrá prevažne v strednom pásme. Tentokrát sú pri puku prevažne domáci hráči, ktorí však nevedia proti Košičanom nič vymyslieť.
     
    50:58
    Žilinčania sa stále snažia niečo vymyslieť, no nedarí sa im. Košičania sa bránia veľmi dobre a očividne inkasovať nechcú.
     
    50:08
    Z pravej strany tentokrát dobre zakončoval Jokeľ, no jeho tvrdá delovka napokon skončila len tesne vedľa žilinskej brány.
     
    49:42
    Štrbákovi praskli nervy a rozhodcovia ho obdarili trestom 2+2 minúty + 10 minút za neprimeranú hrubosť. Odchádza si sadnúť aj Tibor Varga, ktorý zinkasoval dve minúty za hrubosť.
     
    49:42
    A máme tu poriadnu potyčku! Hosťujúci Martin Štrbák nekompromisne naložil Tiborovi Vargovi, ktorý obdržal niekoľko pravých hákov. Varga sa možno chcel aj pustiť do potyčky, no napokon sa musel len kryť.
     
    48:59
    Momentálne sa hrá prevažne v strednom pásme, kde sa domáci hráči snažia dostať do útočného pásma. To sa im však nedarí.
     
    48:06
    Košičania sú opäť pri puku a snažia sa domácich "vlkov" zahanbiť ešte viac. Už je to debakel ako vyšitý a Žilinčania jednoducho povedané "kašlú na to".
     
    47:27
    Košičania potvrdzujú svoje zaujímavé tréningové tempo. Tentokrát zachytili prihrávku od domácich a predviedli zakázané uvoľnenie.

    Branky a nahrávky: 1. Pašek (Deyl, Svitana), 10. Jokeľ (Kolba, Šterbák), 22. Hinďoš (Boltun, Pašek), 23. Matúš Chovan (Matis, Marcinko), 31. Pašek (Jenčík), 33. Jokeľ (Slovák), 46. Martin Chovan (Jokeľ, Slovák)


    MsHK Žilina: Mikoláš (31. Žigárdy) - Rúfus, M. Varga, Dlouhý, Leško, Brcko, Šedivý, Niník, Sekáč - Kokavec, Krajči, Sýkora - Lipovský, Kubus, Valášek - Čičala, Surovka, T. Varga - Holák, Ďuriš, Jarab.
    HC Košice: Hylák (Riečický) - Cebák, Deyl, Kolba, Štrbák, Novák, Macejko, Martin Chovan - Svitana, Pašek, Jenčík - Jokeľ, Slovák, Novotný - Matis, Marcinko, Matúš Chovan - Hinďoš, Boltun.

    Rozhodčí: T. Orolin - R. Bednár, Smrek

    Diváci: 924
    thejrc.org