Hoffenheim – Düsseldorf 3:0 (kon.)
konec
TSG 1899 Hoffenheim
3:0 (1:0)
Fortuna Düsseldorf
Pátek 05.04.2013, 20:30 • WIRSOL Rhein-Neckar Arena, Sinsheim • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    To je pro tuto chvíli vše. Přeji pěkný zbytek pátečního dne a u sobotního souboje Werder – Schalke na počtenou. (22:32:56)
     
    Hoffenheim i přes výhru sice zůstává sedmnáctý, ale na Augsburg, který svůj zápas ještě sehraje, ztrácí pouze bod. Fortuna je také na svém, tedy na patnácté pozici. Prohrou si ale zkomplikovala situaci a mohou se jí ještě týkat souboje o záchranu.
     
    Hoffehneim zvládl důležitou bitvu o záchranářské body a zaslouženě zvítězil na Düsseldorfem 3:0. Vše načal gólem v první půli Firmino. Ve druhé pak přišel vlastenec hostujícího kapitána Lambertze a na konečných 3:0 dával v samotném závěru Volland. Trenér Markus Gisdol si tak připsal vítěznou premiéru na lavičce Hoffenheimu.
     
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Hoffenheim právě vstřelil branku!

    KEVIN VOLLAND (5) dává definitivní tečku za utkáním. Dostal dobrou přihrávku za obranu a šel sám na brankáře Giefera, nejprve naznačil kličku na jednu stranu a pak ji udělal na druhou, poté už poslal míč do prázdné brány
     
    90+2
    Salihović to teď dobře zkoušel z hranice vápna. Viděl, že brankář Giefer je trochu z brány a tak zkusil oblouček, který nakonec pohladil jen síť z vnější strany.
     
    90+1
    Wolfgang Stark nastaví nad rámec základní hrací doby pět minut, je to hlavně díky prodlevám při ošetřování a následném střídání brankáře Hoffenheimu Gomese.
     
    90
    Když už to zkusí hosté kombinací do vápna, skončí to nepřesností. Casteels od svého střídání nemusel řešit ani jednu vážnější situaci.
     
    89
    Další centr Fortuny z levé strany, tentokrát to byl van der Bergh. Jeho pas byl však hodně přetažený a končí v zámezí. Útočné akce hostí už se omezují pouze na centry do vápna, s těmi však dnes neměla obrana Hoffenheimu prakticky žádný problém.
     
    88
    Kruse posílal před bránu centr z levé strany, na který si naskakoval střídající Reisinger, nějaký ten centimetr mu však chyběl.
     
    87
    Hosté zahrávali standardní situaci. Bellinghausen však nasměroval svůj centr přímo do náruče brankáře Casteelse.
     
    86
    Hned dvojice hráčů Hoffenheimu byla nachytána v ofsajdu, bylo to však opravdu velmi těsné. Pokud by akce pokračovala. jednalo by se o velkou šanci.
     
    84
    Fortuna sáhla k poslednímu střídání. Ze hry odchází nešťastník Andreas Lambertz a na poslední minuty vyběhne na trávník Stefan Reisinger.
     
    83
    Tobias Weis (HOF) šel skluzem do souboje o míč, ale místo něj trefil van den Bergha, následovala tedy logicky žlutá karta.
     
    83
    Centr našel vepředu volného Kruseho, ten se však nacházel v ofsajdu, který byl také správně odmáván.
     
    82
    Fortunu dostal druhý inkasovaný gól hodně do kolen, jde to teď na hřišti vidět. Hosté nedokáží udržet na delší chvíli míč, naopak domácí hrají v naprosté pohodě a často mají míč pod svoji kontrolou.
     
    81
    Hoffenheim naposled střídá. Ze hry odchází Sven Schipplock a pustí na hřiště Sebastiana Rudyho.
     
    79
    Domácí tým dobře kontroluje hru a teď se dokonce dostal do dobré šance Kevin Volland. Pálil k bližší tyči, ale brankář Giefer dobře zasáhl.
     
    77
    Tak teď už jde pro Fortunu opravdu do tuhého, Pokud nepřijde rychle kontaktní gól, bude to mít Düsseldorf složité. Teď však k dění na hřišti. Žlutou kartu dostává Sven Schipplock (HOF).

    Zdeněk Plánka

    Branky: 11. Firmino, 76. Lambertz (vla.), 90+4. Volland

    Karty:   45+1. Salihović (HOF), 77. Schipplock (HOF), 83. Weis (HOF) – 14. Latka (DSF), 36. Tesche (DSF), 77. Ilsö (DSF)


    TSG 1899 Hoffenheim: (4 – 1 – 2 – 2 – 1) Gomes (54. Casteels) – Beck (C), Abraham (34. Delpierre), Vestergaard, F. Johnson – Polanski – Weis, Salihović – Firmino, Volland – Schipplock (81. Rudy).
    Trenér: Markus Gisdol.

    Fortuna Düsseldorf: (4 – 4 – 2 – 2 – 1 – 1) Giefer – Balogun, Latka, Malezas, van der Bergh – Fink, Tesche (65. Ilsö) – Lambertz (C) (84. Reisinger), Bellinghausen – R. Kruse – Bolly (9. Schahin).
    Trenér: Norbert Meier.

    Rozhodčí: Stark – Salver, Pickel – Drees

    Diváci: 28000
    bahis siteleri