Podbrezová – Šamorín 2:0 (kon.) | Dolný Kubín – Dunajská Streda 1:2 (kon.) | R. Sobota – Šaľa 2:1 (kon.)
Dubnica – Ružiná 0:4 (kon.) | Michalovce – L. Mikuláš 2:0 (kon.)
konec
MFK Zemplín Michalovce
2:0 (1:0)
MFK Tatran Liptovský Mikuláš
sk Sobota 13.04.2013, 17:30 • FŠ Michalovce • MONACObet liga
     
    Vážení športoví priatelia ja Vám ďakujem, že ste si v týchto večerných hodinách našli čas na futbal a vychutnali ste si ho spoločne spolu so mnou, ale aj vďaka portálu www.onlajny.eu ktoré Vám to všetko umožnili.

    Príjemný zvyšok večera praje Tomáš Batiz. Vidíme sa pri ďalších zápasoch Liptovského Mikuláša, ale aj pri ostatných zahraničných súťažiach. Športu zdar! (19:24:01)
     
    Práve sa nám skončil zápas 25. kola medzi Liptovským Mikulášom a Michalovcami výsledkom 2:0. V dnešnom zápase sa hralo v podstate smerom iba na jednu bránu o čom svedčí aj samotný výsledok, v ktorom jasne vyhrali domáci hráči. Samotný úvod zápasu bol ešte ako tak vyrovnaný, následne prišiel úder v 14. minúte, keď sa Michalovce dostali do vedenia po góle Božoka. Šance na strane domácich pribúdali aj v ďalších sekundách. Streli či už z pravej strany, alebo vnútri 16-tky pokryl perfektnými zákrokmi brankár Šavol, ktorý patrí medzi hrdinov dnešného zápasu. O nejakých šanciach na strane Liptovského Mikuláša stačí povedať o pokuse Trnovského, ktorého skončil tesne nad, ale gólovo si pýtala šanca v závere zápasu z kopačky Choimsteka, ktorý tesne pálil mimo. Po tejto šanci však už bolo rozhodnuté. Michalovce si pripisujú ďalšie tri cenné body, keď gólom z 57. minúty zásluhou Kunca spečatili výsledok zápasu na 2:0.
     
    Koniec zápasu.
     
    90+1
    V posledných sekundách si domáci hráči ešte vyprodukovali nejakú tú šancu. Po prechode po pravej strane prišlo zakončenie v podaní Božoňa, keď loptu vykrýva Šavol.
     
    90+1
    V záverečných sekundách sú pri lopte domáci hráči. Tí však mali s prechodom problém a k lopte sa dostal súper. Center Liptovského Mikuláša skončil na 16-tke súpera.
     
    90
    Rozhodca nastavuje jednu minútu.
     
    89
    V závere zápasu vidí žltú kartu za faul zo zadu hráč Liptovského Mikuláša Miroslav Pastva.
     
    88
    center na pravej strane si spracoval Moravčík, ten sa snažil o nejakú kombináciu so spoluhráčom, ktorá však vzápätí neprišla. Hostia po tom ako zachytilo loptu smerujú do útoku.
     
    88
    Z futbalového štadióna už pomaly odchádzajú aj diváci. Liptovský Mikuláš je však pri lopte a pomaly postupuje do útoku.
     
    86
    Z jednej veľkej šance mohol prísť gól na strane Liptovského Mikuláša. Po priamom kope sa lopta ocitla pred malým vápnom brankára Janča. Prihrávka k bielemu bodu a zakončenie Chomisteka skončilo tesne vedľa pravej tyče.
     
    84
    Ešte pred tým ako Liptovský Mikuláš zahrá priamy kop z pravej strany prichádza striedanie. Z ihriska odchádza Janočko, nastupuje Sedlák.
     
    84
    Domáci hráči sú pri lopte aj teraz. Všetko začínajú zo zadných radov, odkiaľ sa budú snažiť o nejaký útok. Kolmú prihrávku pokrýva Moravčík, ktorý zakladá následne útok.
     
    83
    Liptovský Mikuláš je tentokrát pri lopte. V zadných radoch ju má na kopačke Kubena, ktorý ju následným centrom na pravú stranu priam odovzdal súperovi.
     
    82
    V posledných minútach prichádza zbytočná žltá karta na strane Liptovského Mikuláša, keď Chomistek dostal žltú kartu po tom ako odkopol loptu po prerušení hry.
     
    81
    Tento rohový kop bol z radov tých lepších, ale nie gólových. Lopta prišla pred bránu z pravej strany, do lopty sa položil Božoň, ten vašk minul bránu.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 1100 divákov.
     
    80
    Hráčom v modro-žltých dresoch chutí futbal. Aj teraz sa dostávajú do útoku, keď ich center na pravú stranu prerušila obrana na roh.
     
    80
    Po rohu sa nič nedialo a lopta končí za čiarou. Následný odkop Šavola pokryla obrana domácich, ktorá je pri lopte opäť.
     
    78
    Domáci hráči rozohrávajú na krátko. Po chvíli sa Liptovský Mikuláš presunul na vlastnú polovicu v celom počte a čaká na útok súpera. Ten prišiel veľmi rýchlo, keď zakončenie z väčšej vzdialenosti poslal na roh Kubena.
     
    78
    Liptovskému Mikulášu sa podaril dostať k pravej rohovej zástavke súpera. Nejaká šanca by už mohla prísť, lenže teraz to nie je, keď v súboji o loptu fauluje Latiak.

    Tomáš Batiz

    Branky: 14. Božok, 57. Kunca

    Karty:   82. Chomistek (LMI), 89. Pastva (LMI)


    MFK Zemplín Michalovce: Jančo – Korijkov, Vanák, Perez, Janočko, Božok, Kunca, Morlacchi, Pedhorin, Hamuľák, Kovaľ.
    MFK Tatran Liptovský Mikuláš: Šavol – Kubena, Kucharčík, Mizerák, Latiak, Blaščík, Chomistek, Moravčík, Pastva, Trnovský, Malec.

    Rozhodčí: Fajčík, Brenzda, Hrčka.

    Diváci: 1100
    bahis siteleri