Levante – Celta Vigo 0:1 (kon.) | Ath. Bilbao – Barcelona 2:2 (kon.) | Atlético – Real Madrid 1:2 (kon.)
Zaragoza – Mallorca 3:2 (kon.)
konec
Atlético Madrid
1:2 (1:1)
Real Madrid
Sobota 27.04.2013, 20:00 • Estadio Vicente Calderon • Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    V madridském derby vítězí Real! Hosté udrželi vedení, kterého se ujali v 63. minutě zásluhou Di Marii. Díky dnešnímu vítězství si svěřenci Josého Mourinha upevnili druhou příčku a odskočili městskému rivalovi na šest bodů. Ode mě je to dnes vše, přeji vám hezký zbytek večera. (21:53:05)
     
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Diego Lopez znovu bez problémů chytá centr směřující na Falcaa.
     
    90+2
    Skvělý zákrok Carvalha zabránil pasu na unikajícího Falcaa! Real chtěl kombinovat na polovině soupeře a málem byl ztrestán rychlým brejkem.
     
    90+1
    Nastavovat se budou tři minuty. U míče jsou hosté a někteří fanoušci Atlética už nevěří a odchází.
     
    90
    Házenkářské obléhání branky Realu. Domácí se však nemohou dostat k zakončení, protože pozorná obrana Bílého baletu všechny centry odvrací.
     
    89
    Real se vydal dokonce do útoku. Modrič šetřil čas, ale Morata se poté pustil mezi tři soupeře a ztratil.
     
    88
    Juanfran z pravé strany poslal další centr do vápna, jeden z obránců Realu balon odhlavičkoval.
     
    88
    Koke posílal nadýchaný centr do šestnáctky. Bohužel pro Atlético přesně mezi Costu a Falcaa, a tak míč v pohodě uzmul Lopez.
     
    87
    Domácím se čas rychle krátí. Modrič dobře napadá až u vykopávajícího Courtoise.
     
    85
    Luis však málem našel recept! Adrian mu prostrčil skákavou přihrávku do levé strany, odkud z velkého úhlu zkusil levý bek Atlética štěstí. Tvrdá rána končí v boční síti. Chybělo pár decimetrů.
     
    84
    Adrianova přihrávka z pravé strany neprošla až na nabíhajícího Costu. Obrana Realu vyztužená střídajícími Alonsem a Varanem, který zaujal nezvyklé místo pravého obránce, se zdá být pevná.
     
    83
    Pepe si pokryl míč u lajny, Adrian si pomohl faulem a Real bude rozehrávat. Hráči v bílém už při rozehrávkách vůbec nespěchají.
     
    82
    Pepe se ze své defenzivní pozice dostal až na hrot útoku, ale balon nedostal. Atléticu zbývá i s nastavením asi deset minut na vyrovnání.
     
    81
    Luis posílal dlouhou kolmou přihrávku na Costu, toho znovu přikryl Albiol, ale poté pomalou malou domů málem zavařil Lopezovi. Brankář Realu si poradil.
     
    80
    Lopez nepřesvědčivě vyboxoval centr z rohového kopu, ale podle názoru rozhodčího byl u toho faulovaný.
     
    78
    Costa se nedostal k míči, protože jej odehrál na roh Pepe. Portugalského soupeře poté ještě hodně nešetrně dohrál a může být rád, že nevidí druhou žlutou kartu.
     
    77
    Alonso zahrával standardní situaci. Jeho střílený centr byl odvrácen, následná střela jednoho z jeho spoluhráčů z velké dálky byla hodně nepřesná.

    Michal Šíma

    Branky: 4. Falcao – 13. Juanfran (vla.), 63. Di Maria

    Karty:   12. Luis (ATM), 25. Koke (ATM), 61. Garcia (ATM), 74. Costa (ATM) – 7. Albiol (REA), 18. Khedira (REA), 19. Pepe (REA), 41. Morata (REA)


    Atlético Madrid: Courtois – Juanfran, Miranda, Godín, Luis – Raúl Garcia (71. Adrian), Suarez (74. Rodriguez), Gabi, Koke – Falcao, Costa
    Real Madrid: Lopez – Essien (70. Varane), Albiol, Carvalho, Nacho – Khedira, Pepe – Di Maria (77. Modrič), Kaká (67. Xabi Alonso), Morata – Benzema

    Rozhodčí: Perez – Cote, Martinez
    bahis siteleri