Jihlava – Dukla Praha 1:1 (kon.) | Plzeň – Č. Budějovice 3:2 (kon.)
konec
FC Viktoria Plzeň
3:2 (2:0)
SK Dynamo Č. Budějovice
Pátek 03.05.2013, 20:15 • Doosan Aréna, Plzeň • Gambrinus liga
Předzápasové kurzy
     
    85
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tribuny Doosan Arény propukají nadšením! Michal Ďuriš i v stísni dokázal z levé strany odcentrovat a míč propadl až na zadní tyč k osamocenému RADIMU ŘEZNÍKOVI, který hlavou dává možná rozhodující gól!
     
    60
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Tak to je velice studená sprcha pro Plzeň! Po nenápadné akci přichází vyrovnávací trefa, kterou dává hlavou po centru Klesy IVO TÁBORSKÝ!
     
    51
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Rychlý kontr ze strany Dynama a je tu snížení na rozdíl jediné branky! Lengyel přiťukl na hranici šestnáctky míč ZDEŇKU LINHARTOVI, který se odvděčil za důvěru střelou k tyči!
     
    23
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeň se ujímá už dvoubrankového vedení a znovu je hlavní postavou celé akce VLADIMÍR DARIDA, kterému přenechal míč Kolář a mladý plzeňský záložník pak obešel dva hráče a střelou na zadní tyč skóruje!
     
    10
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Křížek zůstal ležet na trávníku po souboji s Kovaříkem, ale hra pokračovala dál a Bakoš našel před pokutovým územím VLADIMÍRA DARIDU, který neměl moc starostí trefit odkrytou branku.

    Jakub Vais

    Branky: 10. Darida (Bakoš), 23. Darida (Kolář), 85. Řezník (Ďuriš) – 51. Linhart (Lengyel), 60. Táborský (Klesa)

    Karty:   84. Linhart (CEB), 90+1. Hanzlík (CEB)


    FC Viktoria Plzeň: Kozáčik – Limberský, Procházka, Čišovský, Řezník – Horváth, Darida – Rajtoral (58. Ďuriš), Kolář (89. Hejda), Kovařík (72. Tecl) – Bakoš
    SK Dynamo Č. Budějovice: Křížek (12. Daněk) – Hanzlík, Lengyel, Machovec, Klesa – Wermke (74. Javorek), Benát, Rýdel, Sandro – Linhart (87. Řezníček), Táborský

    Rozhodčí: Hrubeš – Nádvorník, Vysloužil

    Diváci: 9 622
    thejrc.org