Wacker – Sturm Graz 2:1 (kon.) | Ried – Salzburg 2:2 (kon.) | Admira – Rapid 0:2 (kon.)
Austria – Mattersburg 4:0 (kon.) | Wiener – Wolfsberger 2:0 (kon.)
konec
FC Admira Wacker Mödling
0:2 (0:1)
SK Rapid Vídeň
Středa 22.05.2013, 20:30 • Trenkwalder Arena, Maria Enzersdorf • Rakouská Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    To je z dnešního onlajn přenosu vše, u toho dalšího se s vámi těším na shledanou. (22:28:32)
     
    Dnešní utkání bylo jasnou záležitostí hostujícího mužstva. Rapid Vídeň dnes na hřišti Admiry odehrál velice dobré utkání, téměř po celou jeho dobu byl lepším týmem a po dvou gólech v 5. a 59. minutě si odváží zasloužené tři body. Admira si za celý zápas vytvořila všehošudy dvě, tři, gólové šance, ani jednu neproměnila a to na body prostě nestačí. Hosté naopak mohli dát gólů ještě více a kdyby si z Trenkwalder Arény dnes odvezli vítězství 5:0, nikdo by se na stadionu nedivil.
     
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Běží již třetí minuta nastaveného času, domácí kombinují na polovině soupeře, z pravé strany letí vysoký centr do pokutového území, obrana Rapidu odhlavičkovává.
     
    90+1
    Branko Bošković "zazdil" obrovskou šanci, z pravé strany šel sám na Tischlera, střílí uvnitř vápna, ale trefuje nohu gólmana!
     
    90
    Právě začala poslední minuta dnešního utkání, hosté v pohodě kontrolují svůj náskok, utkání se již dohrává.
     
    88
    Hosté naposledy střídají, odchází Schaub, přichází Thomas Prager.
     
    87
    Stephan Palla se nyní vyznamenal, při skvělém obranném zákroku, skluzem znemožnil osamocenému Burgstallerovi aby zakončil, sám před Tischlerem!
     
    85
    Poslední pětiminutovka, hosté již, pochopitelně, nikam nespěchají.
     
    83
    Rapid v posledních vteřinách ztrácí často míč, pozor, domácí jdou do rychlého protiútoku, bránící Bernhard Schachner nedokáže zastavit pronikajícího Ouédraoga, ten je již sám před Novotou, střílí, fantastický zákrok!
     
    82
    Hosté střídají, odchází Grozurek, přichází Starkl.
     
    82
    A Stefan Kulovits je po svém příchodu na hřiště "vidět", nyní fauluje na vlastní polovině a dostává za to žlutou kartu.
     
    81
    Mezitím se nám rozeběhla již poslední desetiminutovka dnešního zápasu, již to vypadá, že domácí FC Admira Wacker Mödling vyjde z dnešního utkání naprázdno.
     
    80
    A právě střídající Wydra se dostává ke střele z levé strany, ale dal míči vnější rotaci, ten tak místo toho, aby "zatočil" do brány, letí vedle.
     
    79
    Před dalším rohovým kopem, tentokrát z pravé strany, hosté ještě střídají, odchází střelec překrásného druhého gólu Dominik Wydra a nahradí ho Stefan Kulovits.
     
    78
    Gólman Tischler si pohlídal míč a vyboxovává z pokutového území.
     
    77
    Střídající Mevoungou hned v obranném zákroku, kdy odvrací přihrávku hostů z levé strany na roh.
     
    76
    Poslední změna v sestavě Admiry, na hustým deštěm zkrápěný trávník vbíhá Patrick Mevoungou, který nahradí Patricka Seegera.

    Martin Dvořák

    Branky: 5. Trimmel, 59. Wydra

    Karty:   13. Schachner (TRK) – 14. Sabitzer (RVI), 19. Burgstaller (RVI), 61. Bošković (RVI), 82. Kulovits (RVI)   69. Schachner (TRK)


    FC Admira Wacker Mödling: Tischler – Palla, Ebner, Schösswendter (46. Drescher), Ježek – Schachner, Thürauer (63. Segovia) – Auer, Schwab, Seeger (76. Mevoungou) – Ouédraogo
    SK Rapid Vídeň: Novota – Katzer, Heikkinen, Sonnleitner, Trimmel – Bošković, Wydra (79. Kulovits) – Grozurek (82. Starkl), Schaub (88. Prager), Burgstaller – Sabitzer

    Rozhodčí: Drachta – Brandner, Kühr
    thejrc.org