Jebavý – Wu 0:2 (kon.)
konec
Roman Jebavý
Roman Jebavý
0
2 1  
Ti Wu
Ti Wu
2
6 6  
Čtvrtek 11.07.2013, 07:28Challenger Peking (tvrdý povrch)
Předzápasové kurzy
     
    0:0
    Díky technickým problémům dnešní onlajn nemohl proběhnout, v utkání nakonec zvítězil domácí hráč Di Wu, který porazil Romana Jebavého hladce za 54 minut 6:1 a 6:2.
    Zápasová statistika:
    Esa – 3 : 5
    Dvojchyby- 6 : 1
    První servis – 54% : 51% (07:28:29)
     
    Druhý den po sobě bylo utkání posunuto kvůli dešti a dohraje se zítra. Přesný čas začátku zápasu se dozvíme později.
     
    V Pekingu znovu prší a utkání je tak opět posunuto. V hlavním čínském městě by dle předpovědi mělo, byť jen slabě, pršet celý den.
     
    Utkání bylo kvůli nepříznivému počasí odloženo na středu. Duel by měl podle prvních zpráv začít v 06:30 hodin.
     
    V Pekingu prší, takže není zatím jasné, kdy tento zápas začne. V tomto hracím dni se zatím neodehrál ani jeden zápas, takže uvidíme, kdy se bude pokračovat a na kurt se dostane Roman Jebavý.
     
    První vzájemný zápas

    Tenisté spolu ještě nikdy nehráli, tak uvidíme, kdo první vzájemný duel zvládne lépe a postoupí do druhého kola turnaje v Pekingu.
     
    Di Wu

    Čínský tenista je v žebříčku ATP na 197. místě. I on se naposledy představil na Future turnaji, kde ale skončil už v prvním kole, ve kterém nestačil na Travagliu.

    Di Wu se snažil probojovat do hlavní fáze nedávného French Open. V prvním kole kvalifikace porazil Bartona, ale ve druhém kole nestačil na Johnsona a do hlavního turnaje tedy nepostoupil.
     
    Roman Jebavý

    Český tenista je v současné době v žebříčku ATP na 374. místě. Jebavý má momentálně velmi dobrou formu a vyhrál pět zápasů v řadě. Naposledy se představil na Future turnaji, na kterém dokráčel až do finále, kde porazil Kutrovského 2:0 na sety.

    Mezi největší úspěchy Romana Jebavého patří postup do finále čtyřhry juniorů ve Wimbledonu a čtvrtfinále juniorů na US Open. Mezi dospělými se tento nadějný tenista zatím výrazněji neprosadil.
     
    Zdravím všechny příznivce tenisu. Challenger v Pekingu má na programu 1. kolo a my budeme sledovat utkání, ve kterém na sebe narazí Di Wu a Roman Jebavý. Favoritem tohoto utkání je čínský tenista.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:00.
    Roman Jebavý
    Stát: Česká rep.
    Datum narození: 16.11.1989
    Věk: 34 let
    Držení: pravák
    Výška: 185 cm
    Váha: 90 kg

    Ti Wu
    Stát: Čína
    Datum narození: 14.09.1991
    Věk: 32 let
    Držení: pravák
    Výška: 173 cm
    Váha: 66 kg
    bahis siteleri