Tisková konference SK Sigma Olomouc (kon.) | Tisková konference FC Baník Ostrava (kon.)
Tisková konference SK Slavia Praha (kon.) | Tisková konference 1.SC Znojmo (kon.)
konec
Tisková konference SK Sigma Olomouc

Středa 17.07.2013, 12:00Tiskové konference
     
    Tisková konference je u konce. Děkuji za pozornost. (12:22:02)
     
    Jedna z posledních otázek směřovala na situaci ohledně Davida Rozehnala s Tomášem Ujfalušim. První jmenovaný má dle slov Zdeňka Psotky ve Francii platnou smlouvu a chce v ní pokračovat. Ujfaluši chce být hlavně zdravý a pak se uvidí.
     
    Jak moc se změní herní styl Sigmy?

    Martin Kotůlek (trenér "A" mužstva): Měl jsem vizi, že budeme hrát více důrazně. Budeme se muset přizpůsobit novým hráčům. Může dojít k jinému rozestavení mužstva, než v minulosti.
     
    Odejde ještě někdo z týmu na hostování?

    Mgr. Zdeněk Psotka: Vlasta Vidlička má individuální přípravu, Lietava má stále z Trnavy nějaké manko. První tři týdny ještě budeme mít širší kádr, až poté uvidíme.
     
    Původně jste avizovali, že budete muset kvůli zajištění rozpočtu prodat více hráčů. Odešel jen Hořava. Jak jste klub dokázali zajistit?

    Mgr. Zdeněk Psotka: Z odchodu Hořavy. Nabídky, které přišli na další naše hráče, nebyly adekvátní. Polovinu sezóny máme zabezpečenou, ale je možné, že ještě někdo v průběhu odejde.
     
    Jak jste spokojený s posilami mužstva?

    Martin Kotůlek (trenér "A" mužstva) Až na středního záložníka, kde jsme chtěli mít kvalitní náhradu za Tomáše Hořavu, nám to vyšlo.
     
    Nyní následují otázky z řad novinářů.
     
    Martin Kotůlek (trenér "A" mužstva) Podařilo se nám sehnat pravého beka, kterého jsme dlouho hledali, a zvýšila se konkurence na hrotu. Cíle beru, jaké jsou. Kádr zůstává stejný. Budeme bojovat o to, abychom o Evropu bojovali.
     
    Martin Kotůlek (trenér "A" mužstva): Příprava proběhla podle mých představ, i když byla krátká. Pracovali jsme až s pětadvaceti hráči, což bylo trochu složitější.
     
    Mgr. Zdeněk Psotka: Cílem sezóny jsou evropské poháry, ať už postupem z ligy nebo z národního poháru.
     
    Mgr. Zdeněk Psotka: Během letní přestávky odešli Hořava s Janotkou. Povedlo se nám na poslední chvíli dojednat příchod Vidličky. Do útoku přišel Lietava a do zálohy Karaš.
     
    Mgr. Zdeněk Psotka: Rozpočet klubu na novou sezónu je 80 miliónů. Cílem na sezónu je ekonomická stabilita. Chceme být klubem, který nemá dluhy.
     
    Mgr. Zdeněk Psotka: Na jaře proběhla soutěž o nový dres Sigmy, které vytvořili fanoušci. Začlenili jsme do nových dresů zlatou barvu, která je barvou Hané.
     
    Mgr. Zdeněk Psotka: Hráči budou mít na dresech jmenovky, vyšli jsme vstříc fanouškům.
     
    Mgr. Zdeněk Psotka: Za poslední rok došlo k několika změnám. Snažíme se vycházet z toho, že chceme dodržovat licenční manuál. Nejen z hlediska zázemí, ale také ze stránky personální. Novým partnerem klubu je firma Comes Group.
     
    Tisková konference začíná. Úvodní slovo si vzal tiskový mluvčí pan Pelíšek.
     
    Tiskové konference se za klub zúčastní:
    Mgr. Zdeněk Psotka (generální manažer a člen představenstva)
    Martin Kotůlek (trenér "A" mužstva)
     
    Vítáme vás u on-line přenosu z předsezónní tiskové konference fotbalového klubu SK Sigma Olomouc. Tisková konference začíná ve 12:00 v press centru Androva stadionu.

    Miroslav Fantal

    bahis siteleri