Tisková konference SK Sigma Olomouc (kon.) | Tisková konference FC Baník Ostrava (kon.)
Tisková konference SK Slavia Praha (kon.) | Tisková konference 1.SC Znojmo (kon.)
konec
Tisková konference SK Slavia Praha

Středa 17.07.2013, 13:30Tiskové konference
     
    Tisková konference končí a začínají individuální rozhovory s hráči. Děkujeme za pozornost. (14:37:28)
     
    Michal Petrouš k Rajnochovi: Mluvil jsem s ním dvakrát, Je to přesně ten typ, kterého hledáme. V tuto chvíli ale preferuje zahraničí. Uvidíme, jak to dopadne.
     
    Slavia dále představila unikátní novinku na dresech. Na hrudi budou hráči nosit podpis legendárního kanonýra Josefa Bicana. Dres novinářům představila žádaná modelka Aneta Vignerová, expřítelkyně Tomáše Ujafalušiho.
     
    Není tajemstvím, že by Slavia ráda ještě vyztužila střed defenzivy. "Pokud někdo přijde, bude to hotový hráč, který by nám mohl okamžitě pomoci," prohlásil trenér Petrouš. V zákulisí se mluví o tom, že klub lanaří Jana Rajnocha, jenž naposledy působil v tureckém Sivassporu.
     
    Jaromír Šeterle: Jsem přesvědčený, že můžeme hrát v popředí tabulky. Že budeme bojovat o titul, ale vyhlašovat nebudu.
     
    Je možné, že se v Edenu ještě objeví nějaká posila! Naznačil to generální manažer Jaromír Šeterle s tím, že dění na trhu klub i nadále pečlivě sleduje.
     
    Před pátečním zápasem s Baníkem Ostrava se Slavia důstojně rozloučí s obráncem Davidem Hubáčkem, jenž se v létě z rodinných důvodů vrátil do Zlína. V rámci rozlučky proběhne v pátek před duelem také jeho autogramiáda, a to ve slávistickém fanshopu v Edenu.
     
    Marcel Gecov: Musíme předvádět takové výkony, abychom z nich měli radost jak my, tak i naši fanoušci.
     
    Michal Petrouš: Chceme navázat na naše výkony z jarní části ligy. Se složením kádru jsem spokojený.
     
    Slavia představila nového hlavního partnera, kterým je sázková kancelář Chance. "Je to pro nás čest a doufám, že přineseme klubu štěstí," oznámila tisková mluvčí Chance Markéta Světlíková. Dalším hlavním partnerem Slavie bude společnost Travel Service.
     
    14:05
    Tisková konference právě začala.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná ve 14:00. Přítomni budou kromě generálního ředitele Jaromíra Šeterleho i trenér Michal Petrouš, kapitán Karol Kisel či jeho parťák ze středové řady Marcel Gecov.

    Ondřej Huml

    bahis siteleri