Šamorín – Šaľa 2:1 (kon.)
konec
FC ŠTK 1914 Šamorín
2:1 (0:0)
FK Slovan Duslo Šaľa
sk Neděle 21.07.2013, 17:30 • ŠTK 1914 Šamorín v Pomlé • MONACObet liga
     
    Koniec zápasu. (19:21:00)
     
    90+
    Taktické ststriedanie v domácom mužstve konči Stojanovič, nahradil ho Kliment.
     
    89
    Tak, toto sa Šalanom vypomstilo. Po vedúcom góle sa stiahli do obrany a snažili sa narúšať všetky akicie domácich. Po akcii, ktorá zaváňala penaltou sa lopta dostala k ČEMBOVI a ten technickou strčelou k pravej tyči Kolmokova otáča výsledok stretnutia v prospech domáceho mužsta. Dodávam, že zaslúžene!
     
    88
    Rohový kop pre domácich nič neriešil, hostia sa ubránili a domáci sa v závere druhého polčasu a celého stretnutia budú ešte striedať.
     
    67
    Snaha domácich končí vyrovnávajúcim gólom po nádhernej akcii po pravej strane poslal loptu priamo na hlavu MARUŠINOVI a ten nezaváhal a prekonal Kolmokova.
     
    82
    Pre autora gólu sa dnešný duel končí, nahradí ho Mukalenga
     
    78
    Šanca na vyrovnanie! Vo velmi dobrej šanci sa ocitol Vitkovský, ktorý v podstate prekonal aj brankára Kolmokova, no lopta nabrala iný smer, tesne minula pravú tyč brány.
     
    73
    Mezovského ďalší ďalekonosný pokus spoza hranice veľkého vápna úspech nepriniesol.
     
    67
    Válanie, simulovanie je repertoári hosťujúcich hráčov, ktorí sa venujú viac deštrukčným ako futbalovým prednostiam.
     
    64
    Galbavý svojú púť v stretnutí prvého kola skončil, nahradil ho Konopásek
     
    62
    Pekne zavrtená strela k ľavej tyči Kolmokova, takmer prekvapila. O vzruch na trávniku sa postaral domáci Mezovský, ktorý mohol vyrovnať.
     
    58
    V druhom polčase zdá sa že odišiel elán z kopačiek domáceho mužstva, ktoré sa cez zhustený stred len veľmi ťažko presadzuje. Futbal v týchto chvíľach trpí...
     
    54
    Za faul na domáceho prenikajúceho hráča videl žlté napomenutie Gešnábel.
     
    51
    Tak v Šamoríne to bez gólu nebude, aj napriek tomu, že gól hostí na niekolko minút vyrazil dych domácim hráčom, snaha o udržanie tempa v zápase im nechýba.
     
    48
    Prvá šanca hostí v druhom polčase využitá. Strelu k ľavej žrdi poslall ČURGALI, ktorý prekonal domáceho brankára v bráne.
     
    47
    Striedanie prebehlo tesne pred začiatkom druhého polčasu, keď sa odstraňovala chyba na zavesení siete v bráne kde stojí Kolmokov.
     
    46
    Začal druhý polčas.
     
    Stiredali aj hostia v šatni zostal Fabrice Numeric, ktorý jeden krát v prvom polčase vystreli lna brána Penteka, nahradil ho Richar Prúčny
     
    Pre Seyboa, sa duel stretnutia skončil v šatni Štadióna, nahradil ho Vitkovský.
     
    Prvý polčas skončil.

    Jozef Fajták

    Branky: 67. Marušín, 89. Čemba – 48. ČURGALI

    Karty:   15. SIDIBE (SAM), 45+. Vaško (SAM), 54. Gešnábel (SAM)


    FC ŠTK 1914 Šamorín: 18 Pentek Július,3 Pončák Vladimír, 4 Marušin Tomáš, 5 Cmarko Michal, 6 Mezovský Ľubomír, 8 Čemba Lukáš, 9 Javorina Miloš, 11 Gligorov Filip, 12 Seybou Sidibe, 17 Stojanovič Peter, 21 Fulmek Ernest.
    Náhradníci:1 Jamroškovič Lukáš, 2 Gregora Patrik, 7 Vaško Peter, 10 Jančovič Denis, 15 Vitkovský Michal, 22 Štifter Michal.

    FK Slovan Duslo Šaľa: 22 Kolmokov Dušan, 4 Ďatko Marián, 5 Mihálik Roma, 6 Charizopulos Márius, 7 Tomiš Marek, 10 Numéric Fabrice, 11 Čirik Ján "K", 13 Mujkoš Milan, 16 Čurgali Ondrej, 18 Gešnábel Róbert, Galbavý Denis.
    Náhradníci: 1 Valenský Marián, 3 Kružlík Michal, 8 Konopásek Richard, 9 Prúčny Richard, Kochan Matúš, 20 Mukalenga Lewis.

    Rozhodčí: MASTIŠ, Borsányi, Roszbeck
    thejrc.org