Wiener – Wolfsberger 2:1 (kon.) | Grödig – Admira 7:1 (kon.) | Wacker – Salzburg 1:1 (kon.)
Austria – Ried 3:3 (kon.)
konec
SV Grödig
7:1 (3:1)
FC Admira Wacker Mödling
Sobota 03.08.2013, 19:00 • Untersberg-Arena (Grödig) • Rakouská Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    Rozhodčí na radost zřejmě úplně všech hráčů ukončil toto neskutečné utkání. Hosté dnes dostali tři červené karty a také čelili třem penaltám. Grödig dokázal tuto výhodu krásně zúročit a nakonec se raduje až ze sedmi vstřelených gólů. Jediný čestný úspěch hostů přišel také z pokutového kopu, kdo by tušil v 6. minutě po úvodní brance Admiry, že si hosté odvezou takový příděl.

    Grödig si tak jako nováček připisuje další tři body a navíc si ve velkém upravuje i skóre. Naopak Admira stále čeká na první ligové body v tomto ročníku.

    Z mé strany je to k tomuto utkání již vše, děkuji Vám za pozornost a budu se těšit u fotbalu zase příště. (20:52:44)
     
    Konec zápasu.
     
    90
    Grödig právě vstřelil branku!

    PHILIPP ZULECHNER navíc přidává do sítě zničeného soupeře další branku a to je již opravdový debakl. Hosté již bez třech hráčů nebyli schopni ustát tento postupný útok soupeře.
     
    89
    Grödig právě vstřelil branku!

    Pokutový kop proměnil s velkým přehledem DIETER ESLNEG, který střelou pod břevno nedal Tischlerovi žádnou šanci.
     
    89
    Daniel Drescher (TRK) navíc viděl za svůj zákrok další červenou kartu, to je již třetí dnes!
     
    88
    Je tu další pokutový kop pro Grödig!
     
    87
    Tischler musel opět zasahovat proti střele z dálky, ale situaci ustál.
     
    86
    Po ubráněném centru přichází opět odkop co nejdál to jde. Jenže všichni hráči Admiry jsou pouze na jedné třetině hřiště a tak tyto odkopy sbírají domácí fotbalisté.
     
    85
    Ale pozor! Málem byl překvapen po dalekém pokusu Dreschnera, lob skončil nakonec jen na vrchní síti, ale i tak se jednalo o zajímavý pokus.
     
    85
    Rýsující se rychlý protiútok Admiry zastavil včasným výběhem Fend, který si ve druhém poločase a celkově i v utkání na míč příliš nesáhl.
     
    84
    Nakonec však míč pouze prosvištěl pokutovým územím.
     
    83
    To však proti rozjetému soupeři nebude nic snadného, je tu další rohový kop a ze vzduchu jsou dnes domácí hodně nebezpeční.
     
    82
    Wacker se již ani nesnaží útočit, již je to opravdu jen o tom neinkasovat další gól.
     
    81
    Hned kvarteto domácích hráčů se dostalo za obranu Admiry a k hlavičce se dostal Trdina! Spoluhráči mu sice vyčítali, že nepřihrával, ale ani jeho zakončení nebylo vůbec špatné, leč minulo bránu.
     
    79
    Po rychle vhozeném autu následovat centr do šestnáctky a opět došlo i na zakončení, to však nyní bylo hodně nedůrazné a tak měl Tischler snadnou práci.
     
    78
    Hodně se nám přiostřuje, Sax (TRK) sundal při zákroku rukou praporek z rohového stojánku a v naprostém klidu se ho snažil nasadit zpět. Pomohl mu nakonec hlavní rozhodčí.
     
    77
    Kombinací po zemi se snaží domácí tým překombinovat obranu soupeře a málem se to i podařilo, poslední přihrávka již letěla vzduchem a Zulechner si na míč výborně naskočil, hlavičkoval však nad.
     
    75
    Také úplně poslední střídání Grödigu je vyčerpáno. Hřiště opustil Sascha Boller, kterého nahradil Philipp Huspek.
     
    74
    Thomas Ebner (GRD) poslal k zemi velmi tvrdě soupeře a může být rád, že za svůj zákrok neviděl žlutou kartu.

    Jozef Valenčík

    Branky: 25. Salamon, 32. Elsneg (pen.), 42. Leitgeb, 55. Correa (pen.), 69. Ione, 89. Elsneg (pen.), 90. Zulechner – 6. Schwab (pen.)

    Karty:   5. Zündel (GRD), 22. Leitgeb (GRD), 28. Trdina (GRD), 49. Taboga (GRD) – 42. Schachner (TRK)   24. Pöllhuber (TRK), 31. Schösswendter (TRK), 89. Drescher (TRK)


    SV Grödig: Fend – Zündel, Schubert (46. Correa), Ione, Taboga, Elsneg, Salamon, Tschernegg (72. Zulechner), Leitgeb, Boller (75. Huspek), Trdina
    FC Admira Wacker Mödling: Tischler – Schösswendter, Ebner, Auer, Pöllhuber, Schachner, Domoraud, Schwab, Schicker (46. Drescher), Thürauer (35.Wessely), Ouédraogo (73. Sax)

    Rozhodčí: Lechner – Brandner, Weinberger
    ocianews.com