Braga – Belenenses 2:1 (kon.)
konec
SC Braga
2:1 (1:0)
CF OS Belenenses
Pondělí 26.08.2013, 21:00 • Estádio AXA • Portugalská Primeira Liga
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Braga právě vstřelila branku!
    Tak to je pro hosty hodně kruté! Užuž to vypadalo, že uhrají cenný bod, ale ADERLLAN SANTOS se pověsil do centru Joãozinha, míč poslal do protipobyhu Matta Jonese, ten dělal co mohl, ale míč proklouzl kolem tyče do sítě.
     
    74
    Belenenses právě vstřelilo branku!
    Zahrávaný rok letěl zhruba na značku pokutového kopu, brankář Eduardo se jej snažil získat do své moci, ale přes hráče se k němu nedostal a míč tak proplachtil až na vzdálenější tyč, kde nejvýše vyskočil DIAKITÉ a vyrovnal.
     
    19
    Braga právě vstřelila branku!
    K nařízenému pokutovém kopu po ruce Fernanda Ferreiry se postavil domácí EDINHO, který poslal brankáře na levou jeho ruku a sám kopl míč do rohu opačného.

    David Sochor

    Branky: 19. Edinho (pen.), 90+1. Aderllan Santos – 74. Diakité

    Karty:   45. Edinho (BRG) – 48. Deyverson (BLN), 64. Kay (BLN), 90+5. Diawara (BLN)


    SC Braga: Eduardo – Joãozinho, Aderllan Santos, Nuno A. Coelho, Tomás Dabó – Luiz Carlos (69. Alan), Mauro, Rúben Micael (90+4. Luís Silva) – Pardo, Edinho, Rafa (77. Yazalde). Trenér: Jesualdo Ferreira.
    CF OS Belenenses: Jones – Filipe Ferreira, João Meira, Kay, Paulo Jorge – Fernando Ferreira (60. Danielsson), Diakité – Miguel Rosa (80. Sturgeon), Tiago Silva, Fredy – Deyverson (69.Diawara). Trenér: Mitchell Van Der Gaag.

    Rozhodčí: Carlos Xistra – Nuno Pereira, Luís Marcelino