Prešov – Michalovce 0:1 (kon.) | Vítkovice – Poprad 6:1 (2:1 po s.n.) | Třinec – Olomouc 5:3 (kon.)
Košice – Zvolen 6:2 (kon.) | Litvínov – Mladá Boleslav 1:2 (kon.) | Jihlava – Havlíčkův Brod 1:2 (kon.)
Most – Kadaň 3:5 (kon.) | Děčín – Bílina 3:2 (kon.) | Šumperk – Opava 7:1 (kon.)
Lipt. Mikuláš – Martin 3:6 (kon.) | Technika Brno – SHK Hodonín 3:6 (kon.) | Havířov – Poruba 2011 4:1 (kon.)
Zlín – Trenčín 4:2 (kon.) | Žďár n/S – Mor. Budějovice 7:2 (kon.) | Břeclav – Prostějov 2:1 (kon.)
Val. Meziříčí – Orlová 0:0 (18:00)
konec
HK 32 Liptovský Mikuláš
3:6 (2:3, 0:0, 1:3)
HK VITAR Martin
sk Čtvrtek 05.09.2013, 18:00 • ZŠ Liptovský Mikuláš • Přípravné zápasy
Partner:
     
    60:00
    Koniec zápasu. (20:19:14)
     
    59:22
    Martin dal gól!
    Posledné sekundy a gól do prázdnej brány, ktorý tak stanovil výsledok na konečných 3:6. V strednom pásme prišla chyba domácich, následne sa cez prihrávky dostali hostia do útočného pásma, kde už nemal problém poslať do prázdnej brány puk MICHAL IMRICH. Asistencie: Andrej Thémar a Michal Beran.
     
    58:03
    Martin dal gól!
    Záver vychádza lepšie hráčom hostí, ktorí po góle TOMÁŠA TUPĚHO zvyšujú náskok vedenia, keď jeho strela z pravej strany prekonala brankára Palka. Asistencie: Jaroslav Markovič a Lukáš Matejka.
     
    56:31
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Domáci hokejisti sa snažia so zápasom niečo spraviť a dopomôcť k tomu môže aj gól na 3:4. MAREK HAŠČÁK sa perfektne uvoľnil v útočnom pásme, kde prenikol popri ľavej tyčke a následne zakončil do odkrytého priestoru brány. Asistencia: František Poliaček a Peter Bartík.
     
    46:44
    Martin dal gól!
    Hostia zvyšujú svoj náskok už na rozdiel dvoch gólov, keď strelou spomedzi kruhov nedal žiadnu šancu brankárovi Palkovi PETER GOLOMBOŠ, ktorý si tak pripísal druhý gól. Asistencie: Tomáš Pokrivčák, Andrej Novotný.
     
    40:01
    Začala tretia tretina.
     
    40:00
    Druhá tretina skončila.
     
    32:22
    V týchto sekundách sa dostal do útoku aj Liptovský Mikuláš, ktorý sa snažil vyrovnať. Perfektná kombinácia domácich hráčov, na ktorej konci bol Fero Poliaček, ten sa snažil obhodiť Dzubinu, lenže jeho strela končí mimo ľavej tyči.
     
    31:05
    Liptovský Mikuláš sa aj tentokrát dostal do útoku. Po pravej strane prešiel Sajko, ktorý aj zakončil medzi tri žrde, lenže jeho strela končí medzi jeho betónami.
     
    29:01
    Viackrát sa domáci hráči dostali do útoku. Prihrávky a zakončenie v útočnom pásme skončili dvakrát zakončením, ale Dzubina úspešný.
     
    21:40
    Dobrá šanca zo strany Liptákov. Pár prihrávok a zakončenie od modrej v podaní Klepáča konči na pravej tyči.
     
    20:13
    V úvode druhej časti hry sú aktívnejší hostia, ktorí sa hneď z prvej šance dostali pred bránu Palka. Zakončenie z pravej strany však domáci brankár vyrazil do bezpečia betónom.
     
    20:01
    Začala druhá tretina.
     
    Skončila sa nám tak prvá tretina s výsledkom 2:3.
     
    20:00
    Prvá tretina skončila.
     
    19:55
    V závere prvej tretiny domáci stupňujú tlak. Opäť ďalšie zakončenie, tentokrát spomedzi kruhov, keď pokus Macha končí v lapačke brankára Dzubinu, ten v posledných sekundách podržal svoj tím.
     
    19:15
    V závere prvej tretiny sú v útočnom pásme domáci hráči. Puk sa od mantinelu odrazil na modrú a následne na hokejku Haščáka, ktorý si to pripravil na strelu a zamieril medzi tri žrde, avšak zákrok Dzubinu bol úspešný.
     
    18:43
    Po tom ako Liptáci v útočnom pásme nebodovali sa puk dostal do stredného pásma. Viaceré nahadzovačky zo strany domácich boli dôsledkom striedania na oboch stranách.
     
    18:10
    V posledných sekundách viacero strát na oboch stranách. Pri puku sú aktuálne hráči Liptovského Mikuláša, ktorý sa dostali aj do útočného pásma, ale tam sa o puk zväčša bojuje len pri mantineloch.
     
    17:25
    Perfektná šanca zo strany Martina! Pokrivčák sa dostal pred bránu Palka, hodil si to na backhand a strelou poslal puk k pravej tyči. Palko však v páde natiahol lapačku čím vystavil semafor pre martinského útočníka.

    Tomáš Batiz

    Branky a nahrávky: 14. Vartovník (Poliaček, Bartík), 14. Kubovčík, 57. Haščák (Poliaček, Bartík) – 9. Matejka (Pokrivčák, Markovič), 10. Beran, 15. Galamboš (Pokrivčák, Markovič), 47. Galamboš (Novotný, Pokrivčák), 59. Tupý (Markovič, Matejka), 60. Imrich (Themár, Beran)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Palko (Duchoň) – Borkoš, Laco, Mezovský, Ištócy, Janči, Haščák, Kuric, Vartovník, Matejka, Klepáč, Poliaček, M. Mach, Sajko, Bokoš, Čáni, Piatka, Kubovčík, Bártik, Galko, Bača, Holiga, Mi. Mach.
    HK VITAR Martin: Dzubina (Šúrek) – Imrich, Perniš, Fujerík, Jarášek, Themár, Matejka, Pokrivčák, Brcko, Šugár, Novotný, Markovič, FIllo, Tupý, Beran, Galamboš.
    bahis siteleri