Šamorín – Bardejov 0:1 (kon.) | Šaľa – Senec 1:1 (kon.) | Dubnica – Podbrezová 1:1 (kon.)
R. Sobota – Prešov 1:0 (kon.) | L. Mikuláš – Pohronie 0:3 (kon.) | Michalovce – Trnava B 1:1 (kon.)
konec
FC ŠTK 1914 Šamorín
0:1 (0:0)
Partizán Bardejov
sk Sobota 14.09.2013, 15:30 • Šamorín - Pomlé • MONACObet liga
     
    Biedny futbal sa hral v Šamoríne, hostia od úvodu naznačili prečo prišli do Šamorína. Boli to tri body. Aj keď sa im nepodarilo dať rýchly gól, prepracovanou obranou činosťou sa v druhom polčase po utešenej strele BERECKÉHO ujali vedenia a nakoniec viťazstvo je pre Bardejov viac ako zaslúžené. Otázkou týždňa však bude, či sa neroztrasie stolička pod trénerom Liborom Fašiangom. Prajem peknú sobotu a nedelu zvlášť. (17:22:13)
     
    Koniec zápasu.
     
    90
    Posledné dovolené striedanie v drese hostí z hry odchádza Petráš, ktorého nahradil Cuprišin.
     
    80
    Hostia sú desať minút od zisku troch bodov. V druhom polčase dali gól aj preto vedú. Domáci sú v koncovke absolútne nemožní a neverím, žeby dokázali výsledok otočiť. Ale v Šamoríne sme už boli niekoľko krát svedkami, že domáci v závere stretnuia otáčali výsledok...
     
    78
    Ťahákom v Lige bez motívu je duel v Rimavskej Sobote, kde hrá Prešov a domáci vedú o jeden gól. Pripíšu si Gemerčania další neprehraný zápas ?
     
    75
    Autor doposial jediného gólu Berecký je ošetrovaný mimo ihriska, hlási sa však rozhodcovi, čo je znak, že v hre bude pokračovať.
     
    71
    Stojanovič, ktorý bol v stretnutí neviditeľný odchádza do kabín, nahradil ho Jančovič.
     
    70
    Fulmekov priamy kop zahraný z pravej strany hracej plochy na zadnú tyč nič nerieši tam je dlháň Čikoš, ktorý má loptu vo svojej moci.
     
    68
    Domáci hráči po inkasovanom góle sú ako obarení, hostia ich zatlačili preed domácu šestnástku. Bude ten jeden gól stači hosťom na víťazstvo. Otočia domáci tento duel, zmôžu sa na záverečný tlak? Ja som tipoval jednotku.
     
    65
    Čemba v dnešnom stretnutí končí, na trávniku ho nahradil Kliment.
     
    63
    Čo sa nepodarilo Petrášovi, podarilo sa o niekoľko sekúnd neskôr BERECKÉMU, ktorý prekonal domáceho brankára a hostia vedú o jeden gól.
     
    63
    Petráš sa pokúšal o nemožné nepodarilo sa mu však prekonať domáceho brankára.
     
    60
    Marušín po faule na jedného z hráčov Bardejova videl žlté napomenutie.
     
    60
    O niečo živší futbal sa hrá v Šamoríne v druhom polčase, prestriedania v jednom i druhom mužstve urobilo hru živšou. Hostia majú štandardnú akciu, nakoniec vystreli cez múr Jano Zápotoka, lopta len o pár milimetrov minula pravú tyč brán domáceho Penteka.
     
    58
    Nerozhodný výsledok, zvyšuje adrenalín fanúšikom i hráčom na hracej ploche, uvidíme komu sa podarí dať gól a tiahnuť tak víťazstvo na svoju stranu. Zatiaľ to vyzerá na stretnutie o jednom góle, možno aj bezgolový výsledok.
     
    55
    Trener hostí Kica sa rozhodol pre striedanie, z hry staihol Andriča, ktorého nahradil Grohoľ
     
    55
    Pre domáceho Cvejiča duel konči, pre Seyboa sa duel práve začal
     
    54
    Za faul si vyslúžil ŽK Gligorov
     
    53
    Dzurikov volej si vyslúžil postlesk na otvorenej scéne, pochvalu si zaslúži aj domáci brankár Pentek.
     
    51
    Prvá vážnejšia akcia v prevedení domáceho mužstva na ktorej konci bol Gligorov, netrafil bránu aj keď brankár bol už prekonaný.

    Jozef Fajták

    Branky: 63. Berecký

    Karty:   54. Gligorov (SAM), 60. Marušín (SAM)


    FC ŠTK 1914 Šamorín: 18 Pentek Julius, 2 Gregora Patrik, 4 Marušín Tomáš, 5 Cmarko Michal, 6 Mezovský Ľubomír, 9 Javorina Miloš, 11 Gligorov Filip, 14 Cvejič Lazar, 17 Stojanovič Peter, 21 Fulmek Ernest.
    tréner FAŠIANG

    Náhradníci: Náhradníci : 1 Jamroškovič Lukáš, 7 Vaško Peter, 10 Jančovič Denis, 12 Sidibe Seybou, 13 Kliment Andrew, 19 Špánik Andrej. tréner FAŠIANG

    Partizán Bardejov: 22ˇČikoš – Pavličko Ján, 3 Palša Ján,6 Petráš Ján, 7 Dragan Andrič, 8 Kica SLávomir, 10 Dyjan Carlos De, 12 Staš Vladimír, 13 Dzurik Ján, 16 Andraščík Vladimír, 18 Berecký Michal 28 Hanuščák MIroslav.
    Tréner KICA

    Náhradníci: NÁRADNíCI: Molčan Dušan, 2 Zápotoka Ján, 4 Grohoľ Michal, 11 Cuprišin Stanislav, 20 Kuhajdík Juraj, 24 Pisarik Gabriel.T

    Rozhodčí: MARHEFKA, Vorel, Hrdlička
    ocianews.com