Vlašim – Skalica 1:3 (kon.) | Pardubice – Biel 4:0 (kon.) | Belpa – Luxembourg 5:0 (kont.)
Nitra – London 7:0 (kon.) | Skalica – Oberwil 2:5 (kon.) | Biel – Dirty Birds 1:4 (kon.)
Luxembourg – LG Bratislava 0:5 (kont.) | London – Hr. Králové 0:8 (kon.) | Oberwil – Vlašim 1:5 (kon.)
Dirty Birds – Pardubice 0:8 (kon.) | LG Bratislava – Belpa 0:2 (kon.) | Hr. Králové – Nitra 0:1 (kon.)
konec
SHC Aegerten/Biel
1:4 (0:1, 1:3)
Canadian Dirty Birds
Čtvrtek 19.09.2013, 14:00Světový pohár klubů
     
    29:52
    Dirty Birds právě vstřelili branku!
    SHAUN KOZUN utekl na prázdnou klec, nejprve mu míček ještě unikl za branku, avšak střelec se vrátil před prázdnou klec a prostřelil vracejícího se obránce. Asistence: Trevor Ellsworth.
     
    26:29
    Dirty Birds právě vstřelili branku!
    Kanaďané střílí třetí branku a patrně rozhodují zápas. Z levého kruhu napřáhl JOHN KINAN a trefil se náramně – vymetl totiž šibenici! Asistence: Travis Sturko, Brett Wheadon.
     
    18:53
    Biel právě vstřelil branku!
    Nyní už to ale hráčům Aegertenu vyšlo náramně. Je z toho snižující branka a navíc byla velice pohledná. ROMAN SCHÜRCH si naběhl na přihrávku z rohu hřiště a usměrnil ji přesně za záda bezmocného Ewanyka. Asistence: Reto Ramseier, Mirko Hofer.
     
    16:00
    Dirty Birds právě vstřelili branku!
    Kanadští plejeři se dostávají do dvoubrankového vedení! BOBBY CANTERA si po střele Antoniuka počínal před Stuckim nejdůrazněji a míček propasíroval za jeho záda. Asistence: Jeff Antoniuk, Jason Schmidt.
     
    03:50
    Dirty Birds právě vstřelili branku!
    Kanaďané se ujímají vedení. V rohu hrací plochy došlo k tvrdému souboji, avšak hra pokračovala a JOHN KINAN prostřelil Stuckiho. Asistence: Jeff Antoniuk.

    Tomáš Nejedlo

    Branky a nahrávky: 19. Schürch (Ramseier, Hofer) – 4. Kinan (Antoniuk), 16. Cantera (Antoniuk, Schmidt), 27. Kinan (Sturko, Wheadon), 30. Kozun (Ellsworth)


    SHC Aegerten/Biel: Stucki (Kocher) – Ehrismann, Hefti, Ramseier, Mattli, Eggen N., Eggen K. – Hofer, Schürch, Mattli K., Schumacher, Mattli P., Kunz, Meyer, Gutmann, Jutzi.
    Canadian Dirty Birds: Ewanyk (Liosis) – Lukawesky, Baweja, Sirovyak, Kozicky, Bremness, Antoniuk – Wheadon, Kinan, Murray, Sturko, McKinnon, Schmidt, Kozun, Ellsworth, Cantera.

    Rozhodčí: Kettner, Krist
    thejrc.org