Vlašim – Skalica 1:3 (kon.) | Pardubice – Biel 4:0 (kon.) | Belpa – Luxembourg 5:0 (kont.)
Nitra – London 7:0 (kon.) | Skalica – Oberwil 2:5 (kon.) | Biel – Dirty Birds 1:4 (kon.)
Luxembourg – LG Bratislava 0:5 (kont.) | London – Hr. Králové 0:8 (kon.) | Oberwil – Vlašim 1:5 (kon.)
Dirty Birds – Pardubice 0:8 (kon.) | LG Bratislava – Belpa 0:2 (kon.) | Hr. Králové – Nitra 0:1 (kon.)
konec
London Crusaders
0:8 (0:4, 0:4)
HBC Hradec Králové 1988
Čtvrtek 19.09.2013, 16:00Světový pohár klubů
     
    29:45
    Jakub Ježek (HKR) v samotném závěru dostává menší trest za podražení.
     
    27:12
    Hradec právě vstřelil branku!
    Favorit duelu se již potřetí prosazuje při vlastní početní nevýhodě. Hradec Králové znovu svého soka zatlačil a ač dělala Tyrol, co mohl, druhé dorážce JAKUBA SVOBODY přejít brankovou čáru již nezabránil – 0:8! Asistence: Jakub Ježek.
     
    26:41
    Hradec právě vstřelil branku!
    Bohužel pro Crusaders to nebyla pravda. Český klub se podruhé dnes prosazuje při vlastním oslabení, tentokrát se ujala střela TOMÁŠE JIŘÍKA – 0:7! Asistence: Ondřej Lux.
     
    26:04
    Obrana anglického mužstva si bude moci na chvíli oddychnout. Za katr totiž putuje kvůli nedovolenému bránění Michal Hrubý (HKR).
     
    24:24
    Hradec právě vstřelil branku!
    A i tuto nabídnutou šanci Hradec Králové využívá. Pěkná kombinace na jeden dotek přenesla zpoza branky míček na volného VÁCLAVA PETRA, který z první nedal přesouvajícímu se Tyrolovi žádnou šanci – 0:6! Asistence: Jan Fišer.
     
    23:41
    Box vedle časoměřičů se nám znovu zaplní. Radova Rusitovič (LON) je potrestán za nedovolené bránění.
     
    19:18
    Hradec právě vstřelil branku!
    Přesilová hra nakonec byla využita! Po prudké střele od modré čáry se k dorážce dostal JAN HRABICA, který lehkým obloučkem přehodil beton ležícího Tyrola – 0:5! Asistence: Jan Štěpánek.
     
    18:34
    A nyní se jejich šance skórovat ještě zvýší. Crusaders totiž hráli v pěti, což se při oslabení nesmí a budou za to pykat. Trest si odsedí Jozef Vaniak.
     
    17:18
    Hradec Králové také bude mít možnost vyzkoušet si hru v početní převaze. Za katr totiž míří Ladislav Tuček (LON), provinil se nedovoleným bráněním.
     
    12:57
    Hradec právě vstřelil branku!
    Dvě minuty před přestávkou se Hradečtí radují počtvrté! Střelou z mezikruží z otočky mezi betony brankáře Tyrola se prezentoval JAN ČERNÝ – 0:4! Asistence: Jakub Ježek.
     
    11:01
    Hradec právě vstřelil branku!
    Jenže při útočných choutkách londýnské mužstvo zapomnělo na obranu a inkasuje při své početní výhodě. Růžičkovu akci dotáhl ke třetímu góly na brankovišti dorážející JAN BACOVSKÝ – 0:3! Asistence: Miroslav Růžička.
     
    10:20
    Čeká nás první vyloučení, Crusaders dostanou šanci zdramatizovat vývoj tohoto duelu. Na lavici hanby odchází Jan Štěpánek (HKR) za hru vysokou holí.
     
    09:58
    Hradec právě vstřelil branku!
    Přece jen se Hradečtí dočkávají druhé vstřelené branky! Ještě za modrou čarou napřáhl JAN ČERNÝ, propálil vš před sebou a rozradostnil hradeckou střídačku – 0:2! Asistence: Jakub Ježek.
     
    07:00
    Nyní jsme viděli stoprocentní příležitost na druhé straně! Obrana Hradce propadla a jejich soupeř se tak mohl hnát do protiútoku. Nakonec se k zakončení dostal Vojtěch Krištof, jehož ránu pozorný Mroviec dokázal zlikvidovat! Zároveň to byl po sedmi minutách jeho první zákrok na tomto turnaji.
     
    02:51
    Vzápětí se mohl Jan Bacovský znovu zapsat mezi střelce, nyní však poslal svoji střelu do tyče!
     
    00:42
    Hradec právě vstřelil branku!
    Favorit dnešního zápasu vstupuje do souboje po hlavě a hned v první minutě se ujímá vedení. Skvělou práci předvedl Petr Novák, který poslepu našel před odkrytou brankou připraveného JANA BACOVSKÉHO, který bez problému trefil prázdnou klec Crusaders – 0:1! Asistence: Petr Novák a Jan Hrabica.

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 1. Bacovský (Novák, Hrabica), 10. Černý (Ježek), 12. Bacovský (Růžička), 13. Černý (Ježek), 20. Hrabica (Štěpánek), 25. Petr (Fišer), 27. Jiřík (Lux), 28. Svoboda (Ježek)


    London Crusaders: Tyrol – M. Machetanz, Rusitovič, Lorencik, Keckes, Galdun, Bláha, Tuček, B. Holzer – J. Machetanz, Horváth, Železnik, Lisý, Urbanec, Vaniak, M. Holzer, Krištof.
    HBC Hradec Králové 1988: Mroviec (Dvořáček) – Černý, Fišer, Hora, Hrabica, Jiřík, Švanda, Veselý, Růžička – Bacovský, Fišer, Ježek, Novák, Nutil, Petr, Sádovský, Svoboda, Tesař, Weishaupt, Štěpánek, Lux, Jandát

    Rozhodčí: Hrazdira, Neczoi.
    thejrc.org