LG Bratislava – Biel 4:0 (kon.) | Oberwil – London 7:1 (kon.) | Dirty Birds – Skalica 0:1 (kon.)
Biel – London 4:2 (kon.) | Nitra – LG Bratislava 1:0 (po s.s.) | Pardubice – Oberwil 2:3 (kon.)
Belpa – Skalica 2:3 (kon.) | Vlašim – Hr. Králové 3:2 (2:0 po s.s.) | Dirty Birds – London 4:1 (kon.)
po s.s.
HBK Nitrianski Rytieri Nitra
1:0 (0:0, 0:0 - 1:0)
LG Bratislava
Pátek 20.09.2013, 16:10Světový pohár klubů
     
    33:55
    Trestné lavice se nám znovu zaplní, tentokrát však na obou stranách. Za vzájemné souboje jsou vyloučeni Marián Mikulčík (LGB) za držení a Patrik Martišaka (NIT) za nedovolené bránění. Pokračovat se bude v pěti hráčích na obou stranách.
     
    30:42
    Pozor. V prodloužení bude hrát Nitra přesilovou hru. Na lavici hanby putuje za trest definovaný jako hákován Jozef Zermeš (LGB).
     
    27:04
    Nepříjemnost pro bratislavské hráče. Na dvě minuty odchází na trestnou lavici Martin Tekáč (LGB) za hru vysokou holí a způsobuje tím velké problémy chvíli před koncem. Rytíři mají naopak více než slušnou šanci rozhodnout o svém postupu mezi nejlepší čtyři mužstva turnaje.
     
    19:28
    Lukáš Vavro (LGB) zastavil unikajícího protihráče nedovoleně a za držení putuje po právu na trestnou lavici. Nitra tak dostane šanci otevřít střelecký účet dnešního prvního čtvrtfinále.
     
    12:13
    U mantinelu byl tvrdě sestřelen Peter Bilik Milanem Ladiverem (NIT), který za útok do oblasti hlavy a krku dostává pětiminutový trest + trest do konce utkání! Toto vyloučení může silně ovlivnit průběh zápasu, v případě vstřeleného gólu Bratislavy se trest pochopitelně neruší.
     
    04:24
    Uvidíme první přesilovou hru. Zatím se hraje poměrně tvrdě a až nyní rozhodčí poprvé trestají. K časoměřičům usedá Ján Rímsky (NIT) za sekání.

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: rozh. náj. Rímský


    HBK Nitrianski Rytieri Nitra: Dubnicky (Gažik) – Titka, Maxin, Káčer, Martišaka, Javročik, Tary, Haring, Hraško – Kašša, Kučera, Hrivnák, Ladiver, Beniač, Rímský, Thron, Konig, Riegel, Cajchan, Maděra, Balaška, Cičo, Mach.
    LG Bratislava: Kalis (Vasil) – Minárik, Müller, Tekáč, Vaverčák, Vančo, Ondriska, Virág, Pukalovič – Gago, Kanich, Varga, Ondrušek, Velčický, Hrbárik, Drozdík, Strapák, Slovák, Bilik, Šulc, Zermeš, Mikulčík, Vavro

    Rozhodčí: Kettner, Prudík
    bahis siteleri