Slovensko U17 – Nórsko U17 1:1 (kon.)
konec
Slovensko U17
1:1 (0:0)
Nórsko U17
sk Sobota 21.09.2013, 13:00 • Sävstaås IP, Švédsko • Přípravný zápas
     
    Je dobojované!
    Druhý polčas tohto zápasu priniesol futbalistom oboch tímov niekoľko zaujímavých momentov, keď sa najskôr v 62. minúte po faule presadil zo značky pokutového kopu Lukáš Haraslín. Následne o chvíľu neskôr mohol zvyšovať na 2:0 Čmelík, no ten trafil len ľavú žŕdku nórskej brány. V 69. minúte však vyrovnával na 1:1 Runar Espejord, ktorý zabezpečil Nórsku triumf v Turnaji štyroch krajín!

    Slovenskí reprezentanti do 17 rokov teda skončili na priaznivej druhej priečke práve za Nórskom.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch zo zápasov slovenskej futbalovej reprezentácie.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (14:55:07)
     
    Koniec zápasu.
     
    90+4
    V závere zápasu sa futbalisti Slovenska snažia ešte niečo vymyslieť, no Nóri momentálne bránia všetkými možnými hráčmi a nechcú inkasovať.
     
    90+4
    Žltú kartu za protesty obdržal na druhej strane nórsky gólman Bråtveit.
     
    90+4
    Slovenský hráč Čmelík obdržal žltú kartu za zbytočné protesty na stranu hlavného rozhodcu.
     
    90+3
    Čmelík sa v závere zápas snažil nadvakrát presadiť delovkami z ľavej strany, no napokon bol neúspešný, keďže trafil len pozorného nórskeho obrancu a následne gólmana Bråtveita.
     
    90+2
    Slováci majú k dispozícii loptu v okolí stredu ihriska na pravej strane a snažia sa niečo vymyslieť, no zatiaľ sa im veľmi nedarí. Nóri predvádzajú skvelú defenzívnu hru.
     
    90+1
    Slovenskí mladíci sa stále snažia niečo vymyslieť, no momentálne sa im veľmi nedarí. Nórski obrancovia sa bránia veľmi dobre a nič nenechávajú na náhodu.
     
    90+
    Nadstavovať sa budú štyri minúty!
     
    89
    Slovenskí futbalisti sa stále snažia niečo vymyslieť, no momentálne sa im veľmi nedarí. Nórski hráči sa brania veľmi dobre.
     
    88
    Ďalšiu žltú kartu v tomto zápase obdržal nórsky hráč Aboubacar, ktorý na ľavej strane nekompromisne zložil k zemi Sipľáka.
     
    87
    K lopte sa na ľavej strane tentokrát dostal Čmelík, no napokon sa nestihol rýchlo otočiť a o loptu proti Thorsbymu prišiel. Následne sú pri lopte Nóri.
     
    86
    Slovenský tréner posiela na trávnik aj štvrté striedanie. Namiesto Vodeckého nastupuje do hry Michal Sipľák.
     
    85
    Gólman Bråtveit si na svoje konto pripísal ďalší dobrý zákrok, keď po tvrdej strele od Polievku z ľavej strany zachytil loptu vo svojom náručí. Následne sa slováci previnili ofsajdom.
     
    84
    Slovenský hráč Vestenický sa dostal k lopte v centrálnej časti, no napokon o ňu prišiel proti dvojici pozorných nórskych obrancov, ktorý posielajú svojich spoluhráčov do útoku.
     
    83
    Čmelík sa chcel s loptou pretlačiť cez stred k nórskej bráne, no napokon sa mu to nepodarilo. Nórski obrancovia boli v strehu a loptu napokon odkopli do bezpečia.
     
    82
    Rohový kop z pravej strany hráčom Nórska veľmi nevyšiel, keďže sa po centri od Vavra k lopte dostal Vodecký, no jemu lopta nesadla a následne ju odkopol len mimo nórskej brány.
     
    81
    Z pravej strany loptu odcentroval pred nórsku bránu slovenský hráč Káčer, no nórska defenzíva loptu odhlavičkovala len na rohový kop.
     
    80
    Prvý rohový kop nórskym mladíkom veľmi nevyšiel, a tak si ho môžu zopakovať na druhej strane. Aj tentokrát však dobre zapracovala slovenská defenzíva, ktorá loptu odkopla do bezpečia.
     
    79
    Nóri majú k dispozícii rohový kop, keďže jeden zo slovenských obrancov zblokoval strelu Espejorda len tesne mimo slovenskej brány.

    Branky: 62. Haraslín (pen.) – 69. Espejord

    Karty:   90+4. Čmelík (SVK17) – 53. Larsen (NOR17), 70. Eriksen (NOR17), 88. Aboubacar (NOR17), 90+4. Bråtveit (NOR17)


    Slovensko U17: Rodák – Vavro, Vodecký (86. Sipľák), Grič, Chvátal (74. Dimun), Vestenický, Hromada, Čmelík, Kupec, Haraslín (67. Polievka), Kotrík (46. Káčer).
    Náhradníci: Junas – Dimun, Káčer, Polievka, Sipľák, Rajník

    Nórsko U17: Bråtveit – Molde, Martinsen, Jenssen, Björkkjer (46. Aboubacar), Fossum (46. Thorsby), Espejord, Aasheim (56. Eriksen), Celina, Sørrno, Larsen (67. Hoff).
    Náhradníci: Näsberg, Thorsby, Hoff, Jensen, Eriksen, Aboubacar

    Rozhodčí: Per Melin – Henrik Melin, Per Persson
    thejrc.org