Vítkovice – Pardubice 6:5 (po pr.) | Plzeň – K. Vary 4:3 (2:0 po s.n.) | Chomutov – Slavia 6:7 (1:2 po s.n.)
Mountfield HK – Litvínov 2:3 (0:1 po s.n.) | Liberec – Kladno 1:3 (kon.) | Zlín – Kometa Brno 4:3 (2:1 po s.n.)
Sparta – Třinec 8:3 (kon.)
po s.n. (2:0)
HC Škoda Plzeň
4:3 (1:1, 1:1, 1:1 - 0:0)
HC Energie Karlovy Vary
Pátek 27.09.2013, 17:30 • ČEZ Aréna, Plzeň • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Škoda Plzeň Autorem branky je TOMÁŠ VLASÁK.
     
    59:05
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    A hosté snad první střelou na branku ve třetí třetině srovnávají na 3:3! Hráči Varů vrhli všechny síly do útoku a vyplatilo se. RADIM HRUŠKA se správně postavil před Mensatora a šikovně tečoval střelu Radima Bičánka tak, že puk propadl za bezmocného Mensatora! Asistence: Radim Bičánek, Michal, Gulaši.
     
    58:04
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Václav Pletka umotal za brankou obránce hostí, vymyslel typicky chytrou nahrávku na RADKA DUDU, který si puk našel před brankou a bekhendem jej poslal nad lapačku gólmana Závorky! Asistence: Václav Pletka, Pavel Kašpařík.
     
    39:01
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté mohli jít do vedení o dvě branky, místo toho je ale srovnáno! PAVEL KAŠPAŘÍK se nejlépe zorientoval před brankou po vyražené střele Ondřeje Kratěny, dostal puk na hůl a rychle jej mezi betony Závorky poslal do branky! Asistence: Ondřej Kratěna, Martin Straka.
     
    38:13
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Tak to se často nevidí! Hostům se podařilo skórovat při olsabení po obrovské chybě domácíhch hráčů! Duda si nepředal puk se Slovákem, který byl připraven na střelu, a kotouč se podařilo obráncům vyhodit až na MILANA KYTNÁRA, který se vracel z trestné lavice, a svůj nájezd proměnil! Asistence: Martin Zaťovič.
     
    09:27
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Je srovnáno! Hostům se podařilo rychle vrátit hru před Mensatora, který byl tentokrát bez šance. Látal poslal puk od pravého mantinelu na osamoceného PETRA KOBLASU, který z bezprostřední blízkosti mířil přesně! Asistence: Martin Láral, Roman Vlach.
     
    05:18
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Parádní akce Michala Dvořáka, který v obtížné situaci zpracoval puk, protáhl se do prostoru před brankou a vystřelil. Na správném místě byl JAKUB LEV, který odražený puk doslova došťouchal za Závorkova záda! Asistence: Michal Dvořák.
    Marken.cz

    Lukáš Kratochvíl

    Branky a nahrávky: 6. Lev (Dvořák), 40. Kašpařík (Kratěna, Straka), 59. Duda (Pletka, Kašpařík), rozh. náj. Vlasák – 10. Koblasa (Látal, Vlach), 39. Kytnár (Zaťovič), 60. Hruška (Bičánek, Gulaši)


    HC Škoda Plzeň: Mensator – Hanzlík, Slovák, Jeřábek, Mozík, Frolo, Růžička, Boháč – Pletka, Straka, Duda – Vlasák, Kašpařík, Kratěna – Vlček, Sýkora T., Sýkora J. – Schleiss, Lev, Dvořák
    HC Energie Karlovy Vary: Závorka – Bičánek, Grman, Drtina, Šmach, Gulaši, Parýzek – Zaťovič, Hruška, Hovorka – Koblasa, Vlach, Látal – Dlouhý, Kverka, Zucker – Kytnár, Balán, Flek – Tomeček

    Rozhodčí: Fraňo, Pešina – Ondráček, Komárek

    Diváci: 5435
    ocianews.com