Skalica – Žilina 4:0 (kon.) | Poprad – Trenčín 4:1 (kon.) | Nitra – Martin 7:0 (kon.)
Zvolen – Piešťany 1:2 (kon.) | Košice – Banská Bystrica 4:2 (kon.)
konec
HC Košice
4:2 (0:1, 1:0, 3:1)
HC´ 05 Banská Bystrica
sk Pátek 27.09.2013, 18:00Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    Košice napokon vyhrali 4:2. Od nás je to pre dnešok všetko, s prianím pekného večera sa s vami lúči Veronika Pancuráková. (20:02:09)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:36
    Steel aréna zborne tlieska svojim obľúbencom, Košičania už svoj náskok ustrážia.
     
    59:00
    Minúta do konca stretnutia.
     
    58:50
    Marcinko chcel poriadne tvrdo vypáliť, ale jeho hokejka len tak zaprašťala!
     
    57:12
    Košice dali gól!

    Tak toto už zrejme bude koniec. MAREK SVATOŠ zavŕšil obrat košických hokejistov strelou z hranice pravého kruhu a nedal Kalembovi šancu na zákrok. Asistencie si pripisujú Ladislav Nagy a Peter Bartoš.
     
    56:34
    Bystričania ešte dnes posledné slovo určite nepovedali a nasťahovali sa do útočného pásma.
     
    56:06
    Brankár Hylák schoval nahodený puk pod svojim telom a akékoľvek ďalšie vzrušenie je už zbytočné. Mal ho plne pod kontrolou.
     
    55:36
    Dnešné stretnutie sleduje 4370 divákov.
     
    55:00
    Domáci Košičania dvakrát prehrávali, ale najmä zásluhou Spilara sa dostali do vedenia 3:2. To hru poriadne rozprúdilo a puk momentálne lieta zo strany na stranu.
     
    53:50
    Košice dali gól!

    Košičania sa prvýkrát v stretnutí ujímajú vedenia! GABRIEL SPILAR dostal do medzikružia ideálnu prihrávku, po ktorej zaváhať nemohol. Za asistenciu môže ďakovať Miroslavovi Macejkovi. Pre Spilara je to už druhý presný zásah v tomto stretnutí.
     
    52:46
    Saracino s pukom na hokejke bojoval v útočnom pásme, ale jeho strelecký pokus na Hyláka neletel. Domáca defenzíva ho zblokovala iba mimo brány.
     
    52:02
    Prečíslenie troch proti dvom domácim nevyšlo. Sojčík posúval puk na Marcinka, tomu ušiel popod hokejku.
     
    50:57
    Košice dali gól!

    Domáci hokejisti opäť vyrovnávajú! Od útočnej modrej čiary vystrelil JURAJ CEBÁK a aj keď sa mi zdalo, že bol puk ešte tečovaný, na streleckej listine je práve košický zadák. Asistencie si pripisujú Ladislav Nagy a Peter Bartoš.
     
    50:16
    Domáci kapitán Štrbák nahadzoval puk pred bránu, tam ale iba hostia, ktorí ho hneď odpratali preč z nebezpečného priestoru.
     
    49:46
    Čas stále plynie a na ľade vidíme snahu Košičanov o vyrovnanie. To im ale nesmierna šťažuje defenzíva hostí, ktorí sa nikam zbytočne neponáhľajú a svojmu gólmanovi pomáhajú ako to len ide.
     
    48:32
    Stav je opäť priaznivý pre hostí, na čo sa východniari snažia okamžite reagovať. Svatoš posielal puk pred bránu Banskobystričanov, ale nik z jeho spoluhráčov tam naň nedosiahol.
     
    47:21
    Banská Bystrica dala gól!

    Hostia sa azda prvou strelou v druhej časti hry opäť ujímajú vedenia! Košičania si v strede klziska nerozumeli a v útočnej tretine s pukom na hokejke PATRICK WHITE zaváhať nemohol. Asistencia: Eric Meland.
     
    45:38
    Z pravého kruhu pálil domáci Jenčík, ale iba nepresne. Puk nemusel brankár Bystrice ani chytať, letel azda meter od priestoru troch žrdí.
     
    44:23
    Z ľavej strany zakončoval Svatoš, no puk si cestu medzi žrď a telo Kalembu nenašiel. Hosťujúci gólman predvádza jeden lepší zákrok ako druhý.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 30. Spilar (Jenčík), 51. Cebák (Nagy, Bartoš), 54. Spilar (Macejko), 58. Svatoš (Nagy, Bartoš) – 11. Matúš Chovan (Handlovský), 48. White (Meland)


    HC Košice: Hylák – Šeda, Novák, Štrbák (C), Cebák, Macejko, Deyl, Kolba – Sojčík, Marcinko, Bicek (A) – Nagy, Bartoš, Svatoš – Jenčík, Pašek (A), Spilar – Konečný, Slovák, Hrnka, Češík
    HC´ 05 Banská Bystrica: Kalemba – Saracino, Meland, Bambúch, Styk, Rosandič, Zošiak, Martin – Handlovský, White, Kafka – Kadura, Heizer, Macík – Fajčák, Matúš Chovan, Lamper – Dolník, Hegyi, Žilka

    Rozhodčí: Orolin – Holienka, Jobbágy

    Diváci: 4370
    ocianews.com