Chomutov – Ústí n/L 2:3 (kon.) | Hr. Králové – Písek 5:4 (po pr.) | Třinec – Olomouc 9:2 (kon.)
HC Plzeň – Sparta 3:4 (kon.) | Pardubice – Liberec 4:5 (po pr.) | Zlín – Kometa Brno 2:3 (kon.)
Vsetín – Vítkovice 2:1 (kon.) | Poruba 2011 – Havířov 4:3 (kon.) | HC Litvínov – Kladno 3:4 (3:4 po s.n.)
K. Vary – Letňany 4:2 (kon.) | Slavia – Jihlava 3:4 (1:2 po s.n.) | Č. Budějovice – Mladá Boleslav 2:1 (2:0 po s.n.)
konec
Berani Zlín
2:3 (0:1, 1:0, 1:2)
HC Kometa Brno
Pátek 27.09.2013, 15:00 • PSG aréna • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    60:00
    Konec zápasu. (16:53:58)
     
    56:07
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zdá se, že závěr zápasu bude ještě napínavý. Na rozdíl jediné branky snižuje NICOLAS WEBIK. Asistence: Lukáš Valášek.
     
    45:47
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté odskakují na rozdíl o dvě branky. Garčíkova střela šla mimo, za brankou se odrazila o mantinel a dopadla přesně na hůl TOMÁŠE MLYNÁŘE, který puk nasměroval do sítě. Brankář Ling se nestihl přesunout. Asistence: Richard Garčic, Antonio Marcello.
     
    42:16
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brňané se vrací do vedení. Z mezikruží zamířil přesně RADIM ZOHORNA. Asistence: Robert Havlát.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    33:07
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácím se podařilo z nenápadné akce vyrovnat. Kobylíkovo nahození sklepl do sítě TOMÁŠ PAVLŮSEK. Brankář Slavíček neměl šanci na jeho tvrdou střelu zareagovat. Asistence: Richard Kobylík, Michal Gago.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    01:43
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté se hned zkraje utkání ujímají vedení. Šnajnarovo nahození od modré tečoval mezi betony LUKÁŠ DENK. Asistence: Rostislav Šnajnar, Jan Švejda
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Oba soupeři se letos utkali zatím jednou a to ve 2. kole na ledě Komety. Zlín byl prakticky celý zápas o gól napřed a zápas nakonec i vyhrál 3:2, přestože Brňané v dramatickém závěru bojovali o vyrovnání. Vítěznou trefu tehdy zařídil Dominik Hladiš.
     
    Zatímco ve večerních hodinách proběhne za Zimním stadionu Luďka Čajky extraligové derby mužů mezi Ševci a Kometou, na PSG aréně změří síly už odpoledne starší dorostenci obou klubů. Vzhledem k výsledkům Komety i Zlína slibuje utkání 9. kola RAKO extraligy staršího dorostu zajímavou hokejovou podívanou.

    PSG Zlín
    Mladí Ševci zahájili sezonu velmi solidně, z prvních osmi zápasů jich pět vyhráli. Naposledy sice doma nestačili na třinecké Oceláře, kterým podlehli 1:2, ale v součtu s bodem za jednu porážku v nájezdech patří Zlínským v tabulce 3. místo. Se ziskem šestnácti bodů jsou kvůli horšímu skóre za svým dnešním soupeřem, brněnskou Kometou.

    HC Kometa Brno
    Mladí Brňané vstoupili rovněž do sezony úspěšně, z dosavadních osmi zápasů čtyři vyhráli v základní hrací době a celkem sedmkrát bodovali. Jediným týmem, který je dosud připravil o všechny body, je právě Zlín. V posledním zápase Kometa doma přehrála Havířov 6:1. Hosté mají v tuto chvíli stejně jako domácí šestnáct bodů a v tabulce jsou na 2. místě.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

    Vojtěch Jurák

    Branky a nahrávky: 34. Pavlůsek (Kobylík, Gago), 57. Werbik (Valášek.) – 2. Denk (Šnajnar, Švejda), 43. Zohorna (Havlát), 46. Mlynář (Garčic, Marcello)


    Berani Zlín: Ling (Haloda) – Hradila, Řezníček, Procházka, Kobylík, Schmied, Gazda – Pavlůsek, Peška, Rezek, Vyoral, Werbik, Gago, Kolařík, Hladiš, Bumbál, Valášek
    HC Kometa Brno: Slavíček (Krček) – Hájek, Sedláček, Marcello, Švejda, Šnajnar, Kubeš, Štancl – Mlynář, Nohel, Zohorna, Dvořák, Hasoň, Denk, Horký, Dymáček, Garčic, Biolek, Horný, Havlát

    Rozhodčí: Volf – Blaha, Wesely
    ocianews.com