Havlíčkův Brod – Příbram 3:1 (kon.) | Warriors Brno – HC Šumperk 7:2 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:1 (1:0, 0:1, 2:0)
HC Baník Příbram
Pátek 27.09.2013, 18:00ZS Kotlina Havlíčkův Brod Kapacita: 4000 Adresa: U Stadionu 3570 58001 Havlíčkův • Liga staršího dorostu
Partner:
     
    Domácí hokejisté nakonec nervózní utkání zvládli a díky trefám Jelínka a Laciny ze závěrečné třetiny slaví tříbodový úspěch!

    Děkuji vám za pozornost! Z Kotliny a s vámi loučím a těším se opět u onlajnů napočtenou. (20:09:39)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:10
    Ještě se dvakrát vytáhl Jiří Adam, jenž na brankové čáře zneškodnil dorážku Dominika Kozelky. Rebelové dnešní utkání zvládnou a udrží se na čele soutěže.
     
    58:05
    Rebelové zatlačili soupeře a před kasou vznikla mela. Sudí se nyní dlouze radí o trestech. Nakonec míří za katr: Z Příbrami Michal Martínek (PRI) 2+2 hrubost a Ondřej Venclík (PRI) 2 minuty za hrubost. Za Rebely pak k trestoměřičům míří Tomáš Cejpek (HBR) 2+2 hrubost a Martin Polák (HBR) 2 minuty sekání + 2 minuty hrubost.

    Hraje se 4 na 4. Na tabuli svítí pouze Polákovo sekání.
     
    57:13
    Hosté budou hrát oslabeni. Na trestnou lavici míří Petr Svoboda (PRI) za držení protihráče.
     
    56:51
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Obrovská vlna radosti a uvolnění nyní proběhla havlíčkobrodským zimním stadionem! Rebelové zřejmě definitivně rozhodují o svém triumfu! Jakub Kraučuk našel na levém rohu brankoviště Jana Jelínka, jehož ale bryskním zákrokem vychytal gólman Spáčil. Za jeho záda pak parádní ránou z mezikruží zavěsil JAKUB LACINA. Dezorientovaný gólman Příbrami neměl nárok zasáhnout. Asistence: Jan Jelínek a Jakub Kraučuk.
     
    56:31
    Rebelové vyprodukovali melu před svatyní Petra Spáčila. Ten však bravurně jistil celou situaci a nepustil svého protivníka k dorážce.
     
    55:30
    Času valem ubývá a hra se zrychluje. Oba celky se snaží jednak o vstřelení branky a pak nechtějí inkasovat. Z toho důvodu je k vidění i dost nepřesností.
     
    54:20
    Rebelové v plném počtu. Mno, ke konci přesilovky se Jiří Adam pořádně zapotil. Nejprve zlikvidoval betony střelu z levého kruhu a následně pálili Příbramští jako na střelnici pro začínající policisty – hodně, ale slepými! Nicméně tlak to byl řádný.
     
    53:44
    Bravurně brání domácí celek své střední pásmo a nepouští soupeře do pásma.
     
    53:04
    Před Ondřejem Jobkem na modré čáře opět skvěle zasáhl David Bušek, který znovu odpravil kotouč až k hájemství Petra Spáčila.
     
    52:27
    David Bušek si zkušeně počkal u mlýnice při levém mantinelu, kotouč mu vyjel a obránce domácích vyhodil hrací předmět až ke Spáčilovi.
     
    52:18
    Hosté vyhodili a Jakub Lacina na modré čáře zachyboval. Pavel Veverka jej obral o kotouč, ale nemohl zajet do pásma, proto udělal ve střední třetině kličku Tomáši Cejpkovi (HBR), který mu postavil do cesty koleno.
     
    51:46
    A jejich postupnou akci zakončenou střelou z pravého křídla lapil brankář Petr Spáčil, který podržel puk na své hrudi.
     
    50:34
    Příbramští vyhodili kotouč k Adamovi a to nejhorší mají za sebou. Již jsou ve čtyřech.
     
    51:05
    Hosté se osvobodili a následnou šanci domácích zlikvidoval brankář Petr Spáčil, jenž se natáhl proti střele z pravého křídla.
     
    50:34
    Domácí kombinují, ale do výrazné šance se zatím nedostali. Před brankou se ocitl akorát Jan Jelínek, ale před ním ukryl puk pod lapačku Spáčil.
     
    50:19
    Znovu se vylučuje. Hostující Ondřej Šanda (PRI) míří na trestnou za napadení. Rebelové si berou time-out. Budou hrát minutu a jedenáct vteřin proti třem!

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 17. Křížek (Kořenář), 48. Jelínek, 57. Lacina (Jelínek, Kraučuk) – 36. Beneš (Kozelka)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Adam (Kekula) – Gažak, Lacina, Bušek, Krajcigr, Mendl "A" – K. Petržílek, Přibyl, Jelínek "A", Kraučuk, Abbrent, Křížek, Kořenář, Málek "C", Cejpek, Polák
    HC Baník Příbram: Spáčil () – Šanda "C", Vacek, Mašek, Venclík, Kadlec – Beneš, Veverka, Svoboda, Jobek, Kozelka, Martínek, Císař

    Rozhodčí: Lukáš Klouda – Ondřej Polák, Lukáš Rampír
    thejrc.org