HK Riga – K. Vary 3:2 (kon.)
konec
HK Riga
3:2 (0:0, 1:0, 2:2)
HC Energie Karlovy Vary
Sobota 28.09.2013, 16:00 • Zimní stadion "Inbox.lv", kap. 2000 • MHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mne je to v tuto chvíli vše a v pondělí opět u online přenosu z MHL nashledanou! (18:16:56)
     
    Třetí třetina nabídla zajímavou podívanou, hosté nejprve dokázali dvěma góly v rozmezí tří minut otočit skóre ve svůj prospěch, domácím ale stačila poloviční doba na to, aby si vzali ztracené vedení zpět. Riga si tak připisuje do tabulky další 3 body a upevňuje si tak druhou pozici v severozápadní divizi. Energetici budou o další body bojovat již v pondělí na ledě petrohradského Dinama a my budeme opět u toho!
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:54
    Šest vteřin před koncem to ještě karlovarští zkusí se šesti hráči v poli bez brankáře!
     
    56:00
    Tak ještě čtyři minuty zbývají do konce normální hrací doby, dokáží hosté ještě zabojovat a vynutit si alespoň prodloužení?
     
    54:37
    Hosté ale dobré možnosti nedokázali využít a konec třetí třetiny se opět o něco přiblížil
     
    52:37
    Trenér Mariška bude spřádat taktické pokyny při oddechovém čase!
     
    52:37
    Vary mají velkou šanci srovnat v přesilové hře, neboť souběžně jsou vyloučeni domácí Rodrigo Abols za krosček a Karlis Ozolinš za sekání. Dvě minuty přesilové hry pěti proti třem!
     
    48:10
    Riga právě vstřelila branku!
    Souhra prvního útoku domácích přináší třetí gól v hostující síti, na konci kombinace byl RUDOLFS MASLOVSKIS! Asistence: Rustam Begov, Nikolaj Jelisejev.
     
    46:35
    Riga právě vstřelila branku!
    Ale i domácí si v tuto chvíli vybrali lepší chvilku a dokázali početní výhodu využít, autorem branky je RUDOLFS MASLOVSKIS! Asistence: Rustam Begov.
     
    46:15
    Ale vylučuje se dál, tentokrát na straně Karlových Varů, potrestaným hráčem je David Gríger (KVA), dvě minuty za hákování.
     
    44:22
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Skvělý vstup energetiků do třetí třetiny hry umocňuje gól v další početní výhodě, jenž má na svědomí TOMÁŠ KVAPIL! Asistence: Daniel Vachutka.
     
    44:17
    Všechny předešlé uložené tresty sice už skončily, hosté ale budou opět hrát přesilovou hru, za hákování vyloučen Arturs Ševčenko (HRI).
     
    41:16
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    A netrvalo dlouho a hosté si s výhodnou situací poradili na výbornou. DENIS ŠIMEK si připisuje na své konto premiérovou branku v Mládežnické hokejové lize, ale především, vyrovnává stav zápasu! Asistence: Tomáš Dvořák.
     
    40:58
    Nikolaj Jelisejev (HRI) vyloučen za nedovolené bránění, což znamená přesilovku pro Energii v poměru 4 na 3 po dobu 62 vteřin.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Ve druhé třetině se domácí dostávají do vedení zásluhou Nikolaje Jelisejeva, který krátce po polovině zápasu dokázal dostat puk do karlovarské branky. Krom jednoho gólu jsme také viděli mnoho vyloučených na obou stranách. Zda dokáží hosté vyrovnat stav utkání či domácí dovedou utkání do vítězného konce, sledujte opět přibližně v 17:38!
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.

    Daniel Kubelka

    Branky a nahrávky: 33. Jelisejev, 47. Maslovskis (Begov), 49. Maslovskis (Begov, Jelisejev) – 42. Šimek (Dvořák), 45. Kvapil (Vachutka)


    HK Riga: Grinfogels (Balandins) – Rosinskis, Lipsbergs – Augstkalns, Škuratov – Nejmanis, Jaks – Begov, Jelisejev, Maslovskis – Kurmis, Abols, Ozolinš – Kondrats, Batnja, Sarkanis – Ševčenko, Krijevinš, Opulskis – Galocha.

    Hl. trenér: Leonids Tambijevs.

    HC Energie Karlovy Vary: Honzík (Fečo) – Kvapil, Škvor – Kečkeš, Dvořák – Šimek, Troška – Adam, Šafář – Bezúch, Vrána, Vachutka – Harkabus, Gríger, Kohout – Beránek, Táborský, Gorčík – Hroch, Osmík.

    Hl. trenér: Tomáš Mariška

    Rozhodčí: Petuchov – Kupčus, Jakovlev
    ocianews.com