Chabarovsk – HC Slovan 2:5 (kon.) | Vladivostok – Lev 2:3 (po pr.) | Novokuzněck – CSKA Moskva 2:3 (po pr.)
Novosibirsk – Riga 1:4 (kon.) | Kazaň – Mytišči 4:2 (kon.) | Viťaz – Jaroslavl 2:3 (kon.)
N.Novgorod – Petrohrad 5:2 (kon.) | Dynamo Moskva – Čerepovec 3:1 (kon.)
po prodl.
Admiral Vladivostok
2:3 (1:1, 0:1, 1:0 - 0:1)
Lev Praha
Úterý 01.10.2013, 11:00KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Zápas je u konce. Lev nakonec dokázal na ledě Vladivostoku zvítězit a bere tak dva body do tabulky. To je pro tuto chvíli ode mě vše, přeji hezký zbytek dne a u dalších hokejových online přenosů se těším na shledanou. (13:24:15)
     
    Konec zápasu.
     
    60:25
    Lev Praha právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto. TOPI JAAKOLA svým dnešním druhým přesným zásahem prostřeluje domácího brankáře hned v úvodu prodloužení a dává tak svému týmu v tomto utkání bod navíc. Asistence: Calle Ridderwall.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Lev pár vteřin před koncem třetí třetiny přišel o své vedení, když se domácím podařilo v závěrečné powerplay dotlačit puk do hostující sítě. Zápas tak došel do prodloužení.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:08
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Nakonec se to domácím hráčům podařilo. ENVER LISIN v obrovské skrumáži před hostující brankou zachoval čistou hlavu a puk posílá za bezmocného Vehanena. Bez asistence.
     
    59:06
    Admiral se pokusí o powerplay, na ledě je šest hráčů v poli.
     
    59:06
    Vladivostok si bere oddychový čas.
     
    59:00
    Hraje se poslední minuta třetří třetiny. Horké chvíle jsou teď k vidění v pásmu pražského Lva.
     
    58:24
    Klepiš teď dobře clonil svému protihráči před pásmem Vladivostoku a nedovolil tak domácím jít do protiútoku.
     
    57:33
    Drugov pálil z mezikruží, ale puk zamířil jen těsně vedle lví branky. Poté stejný hráč znovu zahrozil ve skrumáži před Vehanenem, který znovu drží svůj tým.
     
    56:46
    Na druhé straně nebezpečně zahrozil Kubalík, který nevyslal vůbec špatnou střelu. Jenže i Lundström dokázal včas zareagovat a také svůj tým drží.
     
    56:06
    Domácí se opět prodrali před Vehanena, kde to zkoušel Lisin. Finský brankář ve službách Lva ale opět ukazuje svůj um.
     
    55:07
    Novotný si nabruslil od kruhů až před Lundströma a z bezprostřední blízkosti vyslal prudkou střelu. Domácí brankář však uspěl, když puk vyrazil svou hrudí.
     
    54:23
    Lesnuchin udělal v pásmu Lva dvě kličky a poté z úhlu vystřelil. Znovu se však vytáhl Vehanen a ukrytím kotouče ve svojí lapačce raději přerušuje hru.
     
    53:10
    Znovu v akci Petri Vehanen. Před dva obránce se do šance dostal Drugov, ale hostující brankář dokázal včas sklapnout betony a znovu skvěle drží Lvy nad vodou.
     
    52:27
    Znovu se nedaří Lvům dostat se do blízkosti Lundströma. Následná protiakce Vladivostoku končí znovu na brankáři Vehanenovi.
     
    51:02
    Série nepřesností byla k vidění na straně obou celků. Nicméně hned na to opět zahrozili domácí před Vehanenem. Ten se v posledních chvílích musí ve svém brankovišti hodně otáčet, aby neinkasoval.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 11. Pervušin (Barbašev), 60. Lisin – 13. Jaakola (Ridderwall), 35. Řepík (Birner), 61. Jaakola (Ridderwall)


    Admiral Vladivostok: Lundström (Ivannikov) – Osipov, Zemčjonok, Porseland, Poleščuk, Kostromitin, Těrnavskij, Antropov – Lisin, Bergfors, Gynge, Sokolov, Pervušin, Barbašev, Lesnuchin, Drugov, Kuzněcov, Schütz, Gračjov, Bortnikov
    Lev Praha: Vehanen (Lukáš) – Ševc, O´Byrne, Gragnani, Němec, Jaakola, Mikuš, Oystrick, Humphries – Klepiš, Novotný, Cingel – Sekáč, Zackrisson, Thörnberg – Ridderwall, Azevedo, Kubalík – Birner, Vrána, Řepík.

    Rozhodčí: Gašilov, Zacharov – Pronskikh, Majtak
    thejrc.org