Miskolc – Nové Zámky 6:5 (po pr.)
po prodl.
DVTK Jegesmedvék Miškovec
6:5 (1:1, 2:2, 2:2- 1:0)
HC MIKRON Nové Zámky
sk Neděle 13.10.2013, 18:00MOL liga
Partner:
     
    Máme za sebou stretnutie medzi Miškolcom a Novými Zámkami. Stretnutie v znamení gólov, no predovšetkým vylúčení. Rozhodcovia v dnešnom stretnutí udelili 187 trestných minút, za čo by sa nemuseli hanbiť v minulých sezónach ani hráči obávaného ruského Čechova. V konečnom dôsledku ale stretnutie zvládli lepšie domáci, keď vyhrali po predĺžení 6:5. O víťazný gól sa postaral Ďubek. Za zmienku ešte stojí spomenúť fakt, že domáci dali 5 zo 6 gólov v dnešnom stretnutí v presilových hrách.
    Ja Vám ďakujem za pozornosť, od klávesnice sa s Vami lúči Tomáš Fiala. (20:51:27)
     
    Koniec zápasu.
     
    63:50
    Miškolc dal gól!
    Domáci rozhodli v predĺžení, keď využili piatu(!) presilovú hru v dnešnom stretnutí! O víťazný gól sa postaral VLADIMÍR ĎUBEK. Asistencie: Roland Hajós, Adrián Tóth.
     
    62:35
    A ďalšie vylúčenie! Podstavek- 2 minúty podrazenie.
     
    60:03
    V tom istom čase vylúčený aj Pavešic, ten inkasuje trest 2+2+10 a stretnutie sa tak pre neho končí. Trest 2+2+10 minúty dostáva aj Knox. Obaja hráči sú odmenený za hrubosť.
     
    60:03
    Hneď na úvod predĺženia, je vylúčený Sucharda. Inkasuje trest 25 minút, čo je trest v hre.
     
    60:01
    Začalo predĺženie.
     
    Víťaza zápasu sme po 60 minútach nespoznali a tak ideme do predĺženia. V ňom budú hrať hostia ešte minútu aj 8 sekúnd v oslabení 4 na 3.
     
    60:00
    Tretia tretina skončila.
     
    59:33
    10 minútový osobný trest inkasuje Martin Uhnák za nešportové správanie.
     
    59:08
    Nové Zámky ale budú hrať opäť v oslabení. Tento krát je potrestaná hráčska lavica za zdržovanie hry.
     
    58:01
    Začali sa posledné 2 minúty tretej tretiny.
     
    52:33
    Miškolc dal gól!
    Nedisciplinovanosť Nových Zámkoch je potrestaná aj po štvrtý krát v dnešnom stretnutí. Presilovku využíva JURAJ FAITH. Asistencie: Tyler Metcalfe, Curtis Andrew De Bruyn.
     
    51:29
    Tak aby toho nebolo málo náhodou, tak na trestnú lavicu ide aj Pavešic za zdržovanie hry.
     
    49:23
    Z presilovej hry Nových Zámkov však nebude nič, keďže v zápätí dostáva 2 minúty Hrudík za nedovolenú hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    49:09
    Domáci Tóth dostáva 2 minúty za sekanie.
     
    47:18
    Na ľadovej ploche sa nám poriadne iskrí. Boyle inkasuje trest 2+2+10 minút, v tom istom čase aj Láda trest 5+ do konca stretnutia taktiež za hrubosť. Zajac podobne ako Boyle 2+2+10 a Korytko 5+ do konca stretnutia. Všetky tresty boli udelené za hrubosť.
     
    46:36
    Štefanka už je na ľadovej ploche a Nové Zámky hrajú s piatimi hráčmi.
     
    44:35
    Tak to sa dalo čakať. Hlavný rozhodcovia vylučujú opäť a opäť na strane hostí. Za podrazenie ide na trestnú lavicu druhý krát v dnešnom stretnutí Miroslav Štefanka.
     
    44:01
    HC Nové Zámky dali gól!
    Tak to je priam neuveriteľné! Zámky pridávajú v krátkom čase piaty gól o ktorý sa postaral MAREK DUBEC, ktorý hrá dnešné stretnutie so zlomeným prstom na ruke. Asistencie: Albín Podstavek, Pavel Kowalczyk.

    Tomáš Fiala

    Branky a nahrávky: 8. Knox (Metcalfe), 33. Tóth (Bruyn), 34. Faith (De Bruyn), 41. Metcalfe (Knox, Faith), 53. Faith (Metcalfe, De Bruyn), 64. Ďubek (Hajós, Tóth) – 15. Korytko (Štefanka O., Púchovský), 25. Podstavek, 39. Korytko (Pavešic), 43. Čaládi, 45. Dubec (Podstavek, Kowalczyk)


    DVTK Jegesmedvék Miškovec: Gyenes (Dusek) – Boyle, Láda, Popovics, Ritó, Miskolczi – Hegyi(A), Vojtkó, Hájós, Tóth, Dubek(A) – De Bruyn, Budai, Knox, Metcalfe, Faith – Orosz, Szilágyi, Roczanov, Rafaj.
    HC MIKRON Nové Zámky: Krajčovič (Váczlav) – Kowalczyk, Šiška, Podstavek, Dubec (A), Frolík – Sucharda, Hrudík, Štefanka M.(C), Weissmann (A), Čaládi – Zajac, Pavešic, Púchovský, Korýtko, Štefanka O. – Ružička, Uhnák.

    Rozhodčí: Gangel, Haszonits – Székely, Sipos.
    bahis siteleri