Olomouc – Warriors Brno 2:0 (kon.) | Havlíčkův Brod – Mladá Boleslav 3:4 (kon.) | Hr. Králové – Liberec 2:1 (2:0 po s.n.)
Chomutov – Sparta 4:6 (kon.) | Třinec – Havířov 13:1 (kon.) | Jihlava – Č. Budějovice 4:0 (kon.)
Ústí n/L – Písek 5:6 (kon.) | Žďár n/S – Kometa Brno 3:4 (po pr.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:4 (1:2, 0:1, 2:1)
BK Mladá Boleslav
Neděle 13.10.2013, 10:00 • Kotlina • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    Je konec. Dnešní velmi atraktivní a napínavé utkání končí vítězstvím Mladé Boleslavi, jež nakonec s vypětím všech sil uhájila nejtěsnější vedení a připisuje si všechny body za výhru 4:3. Já vám děkuji za pozornost a dovoluji si vás pozvat na on-line přenos mého kolegy Luboše Váchy, který pro vás bude od 13:00 komentovat zápas staršího dorostu rebelů s Chrudimí. Přeji vám hezký zbytek víkendu. (12:08:12)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:57
    Je konec, tohle už Rebelové nestihnou.
     
    59:40
    Další vyhození hostů po vhazování.
     
    59:36
    Další vyhození hostů na zakázané uvolnění, jež bylo zároveň pokusem trefit prázdnou bránu. Kotouč ale proletěl daleko od brány.
     
    59:31
    Rebelové v šesti zavřeli svého soupeře u jeho brány a mohutně prověřovali gólmana Kroftu, který odolává. Hosté vyhodili na icing. Oddechový čas hostů.
     
    59:02
    Viktor Michalička teď byl bráněn jednoznačně z hranicí pravidel, rozhodčí trestuhodně nepíská.
     
    58:57
    Buly ve středním pásmu, brankář Hanák se vrátil do brány.
     
    58:57
    Rebelové se usadili v útočném pásmu a vyslali do hry šestého hráče místo gólmana Hanáka. Vehementně se natlačili do brankoviště a jsou vykázáni z pásma pro postavení útočícího hráče v brankovišti!
     
    58:51
    Havlíčkův Brod si bere oddechový čas. Vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    58:40
    Mladá Boleslav teď hraje přesně to, co v danou chvíli potřebuje. Drží kotouč na svých holích daleko od gólmana Krofty a šetří v útočném pásmu čas.
     
    58:19
    Domácí se ale stihli rychle vrátit a získat kotouč.
     
    58:00
    Hosté získali u mantinelu svého pásma puk a ženou se vpřed.
     
    57:41
    Havlíčkův Brod vyhodil kotouč přes celou délku ledového kolbiště a hlavní rozhodčí odpískal zakázané uvolnění. Buly před brankou Miroslava Hanáka.
     
    57:24
    Skvěle Miroslav Hanák! Vojtěch Outrata a Zdeněk Křížek si počínali hodně důrazně před jeho brankovištěm, ale puk za záda brodského gólmana neprocpali! Druhý jmenovaný navíc skončil v brance, píská se postavení útočícího hráče v brankovišti.
     
    56:50
    Mladá Boleslav stále musí čelit obrovskému tlaku, brankář Krofta má spoustu práce s tím, aby uhájil nejtěsnější náskok Středočechů. Rebelové se ženou za vyrovnáním.
     
    56:00
    Gólman Krofta měl zakrytý výhled a měl pořádné štěstí, že kotouč neletěl mezi jeho tři červené tyče!
     
    55:20
    Havlíčkův Brod stále tahá v posledních minutách za delší konec pomyslného provazu, ale musí si dávat pozor na nebezpečné protiútoku Středočechů.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 8. Michálek (Hrabaň), 45. Michálek (Vlach), 55. Beran – 1. Jeník (Chládek), 16. Dvořák, 25. Outrata (Netušil, Musliu), 44. Kaltounek (Outrata)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Marek (od 44. Hanák) – Vála, Benák, Němec, Kopic, Lachman, Hrabaň – Fixa, Pilný, Veverka, Petržílek, Březina, Vlach, Beran, Michalička, Michálek (C), Chymo, Jílek, Donda, Holenda.
    BK Mladá Boleslav: Krofta (Škoda) – Mlčoch, Vodseďálek, Rečinský, Píč, Chládek, Jirásek – Foerster, Netušil, Musliu, Křížek, Dlabola, Hošek, Cyrany, Kaltounek, Outrata (C), Jeník, Dvořák, Řípa.

    Rozhodčí: Ondřej Polák – Arnošt Ryšavý, Vlastimil Ryšavý

    Diváci: 150
    bahis siteleri