Litoměřice – Kobra 6:3 (kon.) | Ústí n/L – Karlovy Vary B 7:2 (kon.) | Hr. Králové – Kolín 1:7 (kon.)
SHK Hodonín – Havířov 7:2 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
1:7 (0:1, 0:2, 1:4)
SC Marimex Kolín
Neděle 13.10.2013, 12:00Liga juniorů
Partner:
     
    58:43
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Kozlové přesilovku bleskově využívají. Mezi tři tyče hradecké branky zamířil JOSEF SPITZER. Asistence: Marek Kočí, Daniel Chmelař.
     
    57:34
    Kozlové právě vstřelili branku!
    DOMINIK ZUMR dokonává hattrick! Po velkém závaru se dostal puk k pravé tyči Bernartovy branky, kde stál nikým nehlídaný Zumr a ten už jen s klidem napálil puk do poloodkryté hradecké klece. Asistence: Jakub Semirád, Josef Spitzer.
     
    50:18
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradečtí snižují na rozdíl čtyř branek. První gól domácího mančaftu střílí LUKÁŚ ŽEMLIČKA, kterého před brankou našel Nedvídek a prvně jmenovaný se svoji střelou z první nemýlil. Váňa tak přichází o čisté konto. Asistence: Lukáš Nedvídek.
     
    46:24
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Tak to byla velice pohledná branka. TADEÁŠ KOČI si povyjel zpoza branky až na vrchol kruhů, odkud vystřelil švihem a puk se od břevna odrazil rovnou za brankovou čáru hradecké klece. Asistence: Jakub Semirád.
     
    40:38
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Vzápěti se však do rychlého úniku dostal DOMINIK ZUMR, jehož našel volně si najíždějícho Špringl a prvně jmenovaný se svým pohledným blafákem do bekhnedu nemýlil. Asistence: Radek Špringl.
     
    34:31
    Kozlové právě vstřelili branku!
    A už je to o tři branky! Pokračující přesilovku v pěti proti čtyřem využívá TOMÁŠ MARVÁNEK, jehož tvrdá střela si našla místo až za zády Veselého. Bez asistence.
     
    34:16
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Kolín se dostáva do dvoubrankového vedení. Kozlové totiž dokázali rychle využít dvojnásobnou početní převahu, kdy se po tvrdé střele Špringla a nepřesné dorážce Natoupila trefil do odkryté klece JAKUB SEMIRÁD. Asistence: Pavel Nastoupil, Radek Špringl.
     
    01:28
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Kozlové jdou po velkém tlaku hradeckého mančaftu do vedení, kdy mezi tři tyče domácí svatyně zamířil důrazný DOMINIC ZUMR. Bez asistence.

    Filip Červinka

    Branky a nahrávky: 51. Žemlička (Nedvídek) – 2. Zumr, 35. Semirád (Nastoupil, Špringl), 35. Marvánek, 41. Zumr (Špringl), 47. T. Kočí (Semirád), 58. Zumr (Semirád, Spitzer), 59. Spitzer (M. Kočí, Chmelař)


    Královští lvi Hradec Králové: Veselý (od 41. Bernart) – Bezděk, Suk, Procházka, Nedvídek, Žemlička, Souček, Rejl, Šeps – Kastner, Wolf, Matějček, Novotný, Tvrdík, Hlavatý, Ouzký, Kulhánek, Skála, Jebavý, Bartoň, Klemenc.
    SC Marimex Kolín: Váňa (Hertmann) – Fiala, Gerbus, Nastoupil, Chmelař, Barták, Skála, Šprincl, Marvánek – Spitzer, M. Kočí, Zomr, T. Kočí, Semirád, Kadlec, Pospíšil, Jelínek, Kohoutek, Fedurco, Krumpholc.
    thejrc.org