AC Sparta Praha U17 – Manchester United U17 3:0 (kon.)
konec
AC Sparta Praha U17
3:0 (2:0)
Manchester United U17
sk Středa 30.10.2013, 16:00 • NTC Poprad • Přípravný zápas
     
    Je dobojované!
    Druhý polčas tohto zápasu bol už o niečo vyrovnanejší ako ten prvý, no aj v druhom dejstve boli úspešnejší futbalisti Sparty Praha, ktorí navýšili svoj náskok o ďalší gól. Ten v 54. minúte vsietil sparťanský kapitán Matěj Pulkrab, ktorý bol osamotený a bez problémov zneškodnil gólmana Byrneho. Výrazne treba pochváliť vystriedaného pražského gólmana Došeka, ktorý urobil svojim súperom poriadne problémy. Sparta Praha si teda spod Tatier odnáša zaslúžené víťazstvo proti favorizovanému Manchesteru United.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch z popradského Národného tréningového centra.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (17:58:32)
     
    Koniec zápasu.
     
    90
    Do skvelej gólovej šance sa tentokrát dostal pražský hráč Císařovský, no ten z tesnej blízkosti napokon trafil len dobre postaveného gólmana Byrneho, ktorý loptu zachytil vo svojom náručí.
     
    89
    Sparta si v závere zápasu vybojovala rohový kop na pravej strane, ktorý odišiel zahrávať Wiesner. Jeho dobrý center však hlavami zblokovali obrancovia Manchesteru do bezpečia. Následne sa k zakončeniu dostal Křtěn, no jeho delovka skončila len tesne nad manchesterskou bránou.
     
    88
    Došek si na svoje konto pripísal ďalší dobrý zákrok. Tentokrát vo svojom náručí zachytil loptu po strele od Gribbina z pravej strany. Následne sa do útoku presúvajú Sparťania.
     
    87
    Z veľkej vzdialenosti tentokrát tvrdo pálil Dunne, no jeho delovka napokon smerovala len tesne nad bránu pražského gólmana Došeka. Ten v tejto chvíli zasahovať nemusel.
     
    86
    Tuanzebe sa s loptou dobre presúval po ľavom krídle, no napokon bol nie veľmi úspešný, keďže loptu stratil proti pozornému Březinovi. Ten zakladá ďalší útok Sparty Praha.
     
    85
    Tréner Manchesteru United posiela na trávnik ďalšie striedanie. Namiesto Jordana Thompsona nastupuje do hry oddýchnutý Warren.
     
    84
    Tuanzebe sa dostal k lopte po nepresnej prihrávke od Čmelíka a následne sa snaží niečo zaujímavé vymyslieť. Manchesteru sa však zatiaľ nedarí zaútočiť.
     
    83
    Gólman Došek si na svoje konto pripísal skvelý zákrok! Tentokrát dokázal vyraziť nad svoju bránu delovku od Delarneyho z pravej strany, ktorý sa pri lopte ocitol úplne osamotený.
     
    82
    Spoza manchesterského pokutového územia tentokrát tvrdo pálil Mustedanagič, no jeho delovka napokon skončila len vysoko nad bránou Manchesteru United.
     
    81
    Manchester United sa snaží dostať pred bránu gólmana Došeka systémom nakopávaných centrov, no zatiaľ sa im v tom veľmi nedarí. Pozorná pražská obrana je v týchto chvíľach v strehu.
     
    80
    Po peknom prienikovom centri od Thompsona sa k lopte na pravej strane dostal Delarney, ten si síce zasekol jedného z pražských obrancov, no napokon nedokázal loptu prepašovať cez pozorného Trampotu.
     
    79
    Manchester United mal k dispozícii rohový kop na pravej strane, ktorý bol zahrávaný nakrátko a následne loptu odcentroval McTominay. Jeho center však skončil len za postrannou čiarou.
     
    78
    Gomes posielal z centrálnej časti dobrý center pred bránu Sparty, kde si nabiehal Delarney, no ten bol napokon úspešne zastavený pozorným Březinom, ktorý upokojuje temo hry.
     
    77
    Červení diabli sa snažia zaútočiť, no nedarí sa im v tom. Futbalisti Manchesteru United sa bránia naozaj veľmi dobre a nič nenechávajú na náhodu ani v týchto chvíľach.
     
    76
    Manchester United sa dostal do skvelej gólovej šance na ľavej strane, keď z tejto pozície pálil Redomond! Jeho delovka však napokon skončila len tesne vedľa pražskej brány. Medzitým poslali červení diabli na trávnik ďalšie striedanie – do hry nastupuje Gomes.
     
    75
    Futbalisti Manchesteru United sú pri lopte na vlastnej polovici ihriska, odkiaľ sa snažia niečo zaujímavé vymyslieť. Po nepresnom centri od Mitchella sa však k lopte dostali len Pražania
     
    74
    Po ľavom krídle zaviezol puk do útočného pásma Gribbin, no ten bol napokon neúspešný, keďže ho dokázal bez problémov zneškodniť pozorný Urban.
     
    73
    Lopta sa opäť nachádza prevažne v strede ihriska, kde sa oba tímy snažia niečo zaujímavé vymyslieť. Zatiaľ sa im však veľmi nedarí. Pri lopte sú pozorní hráči Sparty, ktorí upokojujú tempo hry.

    Branky: 15. Hašek, 38. Pulkrab, 54. Pulkrab

    Karty:   64. Urban (SPARTA U17), 64. Hašek (SPARTA U17), 70. Dosoudil (SPARTA U17)


    AC Sparta Praha U17: Roušal (46. Došek) – Sváta, Hašek, Březina, Grobár, Pulkrab ("C"), Čmelík, Trampota, Cabadaj, Mustedanagič, Janoušek
    Náhradníci: Došek – Křtěn, Wiesner, Čácha, Císařovský, Urban, Dosoudil

    Manchester United U17: Byrne – Scott, Reid, Tuanzebe, J. Thompson (85. Warren), Riley, Redomond ("C""), Croskery, Rashford, Mitchell, McTominay
    Náhradníci: Dorrington – Gomes, Rathbowe, Dunne, Gribbin, Warren, Barratt, Delarney, Whelan, L. Thompson
    ocianews.com