Spišská N. Ves – Michalovce 3:6 (kon.) | Prievidza – Prešov 1:3 (kon.) | SR 18 – Lipt. Mikuláš 0:4 (kon.)
Topoľčany – Bardejov 4:3 (kon.) | Pov. Bystrica – Senica 1:4 (kon.) | Detva – Trnava 2:0 (kon.)
konec
JOJ ŠPORT Slovensko U18
0:4 (0:1, 0:1, 0:2)
HK 32 Liptovský Mikuláš
sk Pátek 01.11.2013, 17:00 • Zimný štadión Trnava • 1. liga (SR)
Partner:
     
    Matúš Palko dokázal vychytať čisté konto a jeho tím tak najlepším spôsobom vrátil Slovensku "18" prehru z domáceho ľadu. Ďakujeme za pozornosť a tešíme sa na ňu opäť v nedeľu, kedy Osemnástka privíta Topoľčany. Do čítania, priatelia! (19:01:00)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:10
    Opustená hokejka pri obrannej modrej Osemnástky narobila problémy Klenkovi, keď zblokovala jeho snahu o únik dopredu.
     
    58:50
    Bondra spoza hráčov aspoň v rámci pozdravenia Palka, ktorý puk vyrazil a zobral do lapačky.
     
    57:59
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Bartík prihrávkou nasmeroval puk medzi kruhy, Vartovníkovu strelu ešte šikovne Pajpach vyrazil betónom, no na dorážku MAROŠA PIATKU už nemal nárok...
    Asistencie: Lukáš Vartovník a Peter Bartík.
     
    56:54
    Nitriansky si zaútočil, ku koncovke sa nedostal a pri prechádzaní poza bránu ju spolu so svojim "tieňom" posunul, hra prerušená.
     
    56:12
    Nahodenie od modrej čiary sa po bloku zmenilo na prihrávku medzi kruhy, odkiaľ tečoval puk Broska, ten vyletel do vzduchu a len-len, že preletel ponad Pajpachovu bránu.
     
    55:32
    Bača vložil do prihrávky Briestenského svoju dlhočiznú hokejku a puk vyletel k mantinelu.
     
    54:46
    Puk bol po strele Vadoviča od modrej niekoľkokrát tečovaný a vôbec k Palkovi ani nedošiel.
     
    54:06
    Nie zas, že by sa nestrieľalo vôbec, Palko však nemá problém s takými strelami, ako napríklad aj teraz potvrdil pri Hrušíkovom pokuse, keď už sa predral do šance. Možno aj na tréningoch čelí horším strelám.
     
    53:24
    Hodnú chvíľu sme neboli svedkom dobrej akcie, z časti za to môže fakt, že Liptáci sa sústredia oveľa viac na bránenie a číhajú na chyby. Kreativita teda ostáva na Osemnástkarov, ktorá sa cez brániacich hráčov trošku ťažšie presadzuje.
     
    51:48
    Poliaček číhal v strednom pásme a Romančík ho tienil, akonáhle puk smeroval z obranného pásma Liptákov do útoku obaja zabrali v nohách a obaja sa potkli a skončili na ľade.
     
    51:07
    Broskovi sa nepodarilo udržať puk, no dostal ho na hokejku Poliaček, prešiel do útočného pásma a ponúkol ho na ľavý kruh Broskovi. Jeho strelu dostal Pajpach do hrude, vyráža a kryje.
     
    49:40
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Hostia sa hneď po návrate Piatku na ľad dostali dopredu a bol to sám MAROŠ PIATKA, kto si z tohto úniku vynahradil spálené šance tretím gólom hostí!
    Asistencie: Juraj Kuric a Peter Bartík.
     
    49:33
    Grman od modrej čiary, ťažko povedať, či Sukeľ tečoval puk alebo nie, v každom prípade ho následne Palko vyrazil na zadný mantinel.
     
    48:40
    Milého pokus spoza hráčov z pravého kruhu, Palko aj so zakrytým výhľadom reaguje fantasticky lapačkou.
     
    48:20
    Šanca domácich, puk sa ale ozval o žŕdku!
     
    47:27
    Vylúčenie Liptovský Mikuláš – Maroš Piatka – dve minúty za hákovanie.
     
    47:25
    Tak to je až neuveriteľné, čo dokázal teraz Pajpach vyraziť, ale aj Piatka zahodiť! Situácii predchádzala akcia, keď prenikajúci Piatka prihral medzi kruhy Vartovníkovi, no jeho strela z prvej do odkrytého priestoru neprešla vďaka brániacim hráčom. Pajpach následne vyrazil pár pomerne neškodných pokusov, keď už bol v bránkovisku a znova sa k slovu dostal Piatka, ale puk mu z čepele ako zmagnetizovaný odskočil do vzduchu a Piatka tak nezakončil dobre. Ešte keď mu puk padol na ľad sa snažil opätovne ohroziť bránu, ale Pajpach hoci nebol celkom v postoji dokázal puk vyraziť.
     
    46:28
    Kombináciu hostí zakončil zachytením puku Mendrej a tým ju samozrejme celú pokazil.

    Dominika Haršáni Handzušová

    Branky a nahrávky: 3. Broska (Marcinko), 37. Bartík (Nitriansky, Kuric), 50. Piatka (Kuric, Bartík), 58. Piatka (Vartovník, Bartík)


    JOJ ŠPORT Slovensko U18: Pajpach – Maier, L. Romančík, Ma. Moravčík, Má. Grman, Mendrej, Bílik, Vadovič, J. Garay – Matej Paločko, M. Krajňák, J. Milý – Ferleťák, M. Sukeľ, Hrušík – R. Bondra, Halama, J. Tatár – Kundrát, Klenko, Briestenský.
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Palko – T. Špila, Mezovský, J. Bača, Sajko, Nitriansky, Lehocký, Janči – P. Bartík, J. Kuric, Leskovjanský – Roháč, Piatka, L. Vartovník – Ma. Marcinko, Broska, F. Poliaček – Mi. Mach, J. Matejka, A. Laco.

    Rozhodčí: Valachovič – Otrubčák, Polakovič
    ocianews.com