Košice – Poprad 5:0 (kon.) | Trenčín – Žilina 3:1 (kon.) | Skalica – Martin 1:2 (po s.n.)
Zvolen – Nitra 4:0 (kon.) | Piešťany – Banská Bystrica 4:3 (2:1 po s.n.)
konec
HC Košice
5:0 (1:0, 2:0, 2:0)
HK Poprad
sk Neděle 03.11.2013, 16:30Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    Košice porážajú Poprad jednoznačne 5:0. Od nás je to pre dnešok všetko, ďakujeme za pozornosť. S prianím pekného zvyšku večera sa s vami lúči Veronika Pancuráková. (18:26:55)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    58:36
    Dnešné stretnutie sleduje 3564 divákov.
     
    57:46
    Dnešné stretnutie úplne ovládli domáci hokejisti, ktorí sa do vedenia dostali zásluhou troch presných zásahov mladíkov, ktoré v záverečnej časti hry iba zvýšili skúsení borci.
     
    56:58
    Domáca aréna už oslavuje zisk troch bodov, hostia z Popradu sa márne snažia o čestná presný zásah, Košičania sú rázne proti.
     
    54:53
    Košice dali gól!

    Presný zásah domácich platí a stav na kocke je 5:0! Hlavný arbiter sa neradil dlho a prudkú strelu, ktorej autorom bol JIŘÍ BICEK označil za gólovú. O asistencie sa postarali Peter Sojčík a Tomáš Marcinko.
     
    54:53
    Košičania dali gól? Uvidíme, bude sa telefonovať!
     
    53:02
    Košickí hokejisti majú stretnutie plne vo svojej moci a súpera už do ničoho nepúšťajú.
     
    51:54
    Z času ostávajúceho do konca stretnutia sa stále viac a viac ukrajuje a na ľade to už nevyzerá na žiadne obrátenie skóre. Košický brankár Hylák sa približuje k svojmu prvému čistému kontu v sezóne.
     
    50:34
    Domáci brankár Hylák nenecháva nič na náhodu a stále si drží čisté konto. Puk sa k nemu odrazil od zadného mantinelu, ale pre istotu ho prd dobiedzajúcimi protihráčmi prikryl telom.
     
    50:00
    Do konca stretnutia ostáva presne 10 minút. s najväčšou pravdepodobnosťou je však už o jeho víťazovi rozhodnuté.
     
    49:02
    A Hylák môže už po druhýkrát v stretnutí ďakovať konštrukcii svojej svätyne! Po ďalekonosnej strele Matúša Paločka puk iba tvrdo opečiatkoval žrď domácej svätyne a skóre ostáva nezmenené.
     
    47:46
    Ale v pozore musí byť aj Hylák, tentokrát sa spoľahlivo presunul k žrdi po strele od niektorého z protihráčov.
     
    47:23
    Domáci hokejisti sú stále pri chuti a stretnutie si naďalej užívajú . V útočnom pásme im ale v ceste stojí Sidor, ktorý robí čo môže, aby Poprad stále udržal v hre.
     
    46:02
    Domácim zjavne nestačilo. Hinďoš sa sám pustil až do zakončenia, lenže pri pravej žrdi si SIdor dal pozor a nenechal tam žiaden priestor na puk.
     
    45:03
    Košice dali gól!

    Domáci vedú rozdielom štyroch presných zásahov! GABRIEL SPILAR opäť predviedol svoje hokejové umenie, získal puk v útočnom pásme, oklamal obranu a aj gólmana a chladnokrvne zakončil. Asistencie: Miroslav Macejko a Richard Jenčík.
     
    44:32
    Sojčík v útočnom pásme prenechal puk Marcinkovi, ktorý ešte nesebecky hľadal Spilara, lenže tesne pred ním puk vypichol niekto z hosťujúcich hráčov.
     
    42:38
    Popradskí hokejisti sa snažia o aktivitu smerom dopredu, ale domáca defenzíva im to vôbec neumožňuje. Hostia sa iba veľmi ťažko presadzujú v osobných súbojoch.
     
    42:00
    Domáci by očividne radi pridali ďalší presný zásah do súperovej siete. Od útočnej modrej čiary tvrdo vypálil obranca Šeda, ale mieril iba tesne vedľa pravej žrde popradskej brány.
     
    41:15
    Domáci ostali nasťahovaní v útočnej tretine. Z ľavého kruhu letela na bránu strela pravdepodobne od Jenčíka, ale Sidor ju schoval v lapačke.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 3. Hinďoš (Boltun), 30. Macejko (Jenčík), 31. Boltun (Jokeľ), 46. Spilar (Macejko, Jenčík), 55. Bicek (Sojčík, Marcinko)


    HC Košice: Hylák – Štrbák (C), Chovan, Macejko, Kolba, Šeda, Cebák, Deyl – Sojčík, Marcinko (A), Bicek (A) – Jenčík, Bartoš, Spilar – Konečný, Češík, Hrnka – Jokeľ, Boltun, Hinďoš
    HK Poprad: Sidor – Suchý (A), Brejčák, Makovský, Kasík (A), Kurali, Gaborčík, Belluš – Lapšanský, Stals, Jabrocký – Sýkora, Mlynarovič, M. Nagy – Kroták (C), S. Takáč, Paločko – Drábek, Paukovček, Gápa

    Rozhodčí: Kubuš – Kacej, Rovenský

    Diváci: 3564
    bahis siteleri