Barcelona – Charkov 6:1 (kon.) | Chrudim – Targu Mures 9:1 (kon.)
konec
Barcelona
6:1 (2:1)
MFK Lokomotiv Charkov
Středa 20.11.2013, 15:30 • ČEZ Arena, Pardubice • Liga mistrů
     
    Tímto se s vámi loučím s prvním zápase, zhruba za třicet minut startuje utkání mezi Era-Packem Chrudimi a rumunským Targu Mures! (17:25:14)
     
    Brankář Ivanjak (Charkov): K tomu, abychom porazili Barcelonu, jsme potřebovali trochu toho štěstí, ale to se dnes obrátilo proti nám. Nedokázali jsme si pohlídat standardní situace soupeře, což bylo dnes rozhodující.
     
    Marc Carmona (trenér Barcelony): Jsme spokojeni s výsledkem dnešního utkání. Hráči jsme proti silnému soupeři, který má řadu skvěle fyzicky připravených hráčů a několik úvodních minut jsme problémy. Duel rozhodla pasáž mezi dvacátou až třicátou minutou, kde jsme hráli opravdu skvěle.
     
    Jevgen Ryvkin (trenér Charkova): Hráli jsme proti velmi silnému týmu, jejich hráči mají velkou kvalitu a to se také na hřišti projevilo. My jsme s nimi dokázali hrát vyrovnanou partii pouze první poločas, poté rozhodovali skvělé zahrané standardní situace ze strany Barcelony. Pro nás to byla velká čest sehrát oficiální zápas s tak hvězdným týmem jako je Barcelona a blahopřejeme soupeři k úspěchu.
     
    Na tiskové konferenci bude přítomen trenér Charkova Jevgen Ryvkin, kapitán ukrajinského týmu brankář Ivanjak. Ze strany vítězů dorazil kouč španělského týmu Marc Carmona.
     
    Statistiky zápasu:


    střely: 34:27
    střely na branku: 16:9
    rohy: 8:5
    fauly: 3:8
     
    Máme zde konec úvodního utkání zde v Pardubicích! Podle předpokladů Barcelona dokázala porazit ukrajinský Lokomotiv Charkov 6:1 a do tabulky si připisují první bodový zisk. Rozhodně nepřestaňte sledovat tento onlajn přenos, během patnácti minut zde bude k vidění vyjádření obou trenérů a některého z hráčů z tiskové konference.
     
    Konec zápasu.
     
    39:47
    Na druhé straně mohl ještě přesně zamířit Kondratjuk, ale ani jeho pumelice branku Paca Sedana netrefila!
     
    38:52
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Šestý hřebíček do rakve Lokomotivu zasadil IGOR, který se trefil přes celé hřiště do prázdné branky a zřejmě tím stanovuje konečný výsledek na 6:1!
     
    38:16
    Charkov znovu v pěti s prázdnou brankou!
     
    38:06
    Navíc mají ještě šanci alespoň kosmeticky upravit výsledek, Žurba se vyběhl od postranní čáry do středu, ale jeho pokus obránci Barcelony odrazili na rohový kop.
     
    37:37
    Fanoušci Charkova ale neztrácí elán a neustále svůj tým povzbuzují. Musíme uznat, že Ukrajinci předvedli v úvodním zápase proti loňskému vítězi futsalové Ligy mistrů slušný výkon, za který se rozhodně nemusí stydět.
     
    36:45
    Utkání se již spíše dohrává, celek z Ukrajiny již na hru bez brankáře rezignoval. Stále se však drží s balonem na polovině španělské Barcelony.
     
    35:02
    Jevgen Klochko mohl snížit stav, objevil se úplně sám před brankářem Lytvyněnkem, ten ale skvělým zákrokem hráče Lokomotivu vychytal!
     
    34:32
    Paco Sedano chytil střelu Žurby a zkusil výkopem vsítit šestou branku. Míč jen o kousek zamířil mimo.
     
    33:51
    Charkov vzápětí ztratil balon, Lytvyněnko se vrací mezi tři tyče.
     
    32:35
    Až nyní zakončoval z ostrého úhlu Vitalij Kiseljov, gólman Sedano ale vyběhl, zmenšil úhel a následnou střelu vyrazil.
     
    32:16
    Lokomotiv sáhodlouze kombinuje na polovině Barcelony, ke střeleckému pokusu to ale stále nevede.

    Petr Dejnožka

    Branky: 9. Torras (Ari), 16. Aicardo, 25. Kameko (vla.), 26. Lin (Saad), 31. Fernandao (Lin), 38. Igor – 1. Bilocerkivec

    Karty:   26. Ari (BAR)


    Barcelona: Paco Sedano (Cristian, Chema) – Aicardo, Torras (C), Ari, Gabriel, Fernandao, Lin, Igor, Saad, Wilde, Fran Conde, Adrian Ortego
    MFK Lokomotiv Charkov: Ivanjak (27. Lytvyněnko (C)) – Klochko I., Fedorčenko, Bilocerkivec, Žurba, Siryj, Kontraťjuk, Sorokin D., Kameko, Sorokin O., Špygar, Klochko D., Kiseljov

    Rozhodčí: Sivič (Slovinsko), Kammerer (Německo) – Onatsu (Finsko)
    bahis siteleri