Hradec – Int. Pardubice 13:3 (kon.)
konec
Internacionálové Hradec
13:3 (1:1, 6:2, 6:0)
Internacionálové Pardubice
Čtvrtek 21.11.2013, 18:00Exhibiční utkání
Partner:
     
    A ještě děkovačka domácího týmu Hradce Králové, který dnes svého soupeře vyprovodil z města skutečně nevídaným způsobem. Teď už dobrou noc a někdy příště na shledanou na dalším nádherném derby internacionálů!

    (20:21:32)
     
    Dnes nebylo snadné vybírat nejlepší hráče zápasu. Radovan Biegl a Evžen Musil si ale tenhle titul rozhodně zasloužili.

     
    Skončilo exhibiční derby internacionálů mezi Hradcem Králové a Pardubicemi. Toto speciální utkání ovládli domácí, a to poměrem 13:3. Hosté drželi s Hradeckými krok jen první třetinu, poté už jen přihlíželi kanonádě Hradce Králové, kterou řídil se šesti body Michal Pahulák.

    Nejlepšími hráči jsou vyhlášeni za hosty střelec dvou branek Evžen Musil, za vítězný tým nepřekonatelný Radovan Biegl, který podal vskutku kvalitní výkon.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Pardubice buší do Biegla, ten je ale takřka nepřekonatelný.
     
    Za vysokým rozdílem skóre stojí i rozdílná šíře obou kádrů. Pardubice dnešní derby podcenily, ale možná je těsně před zápasem zasáhla nečekaná marodka.



     
    58:35
    K němu se postavil Jan Czerlinski, v zakončení volil tvrdou střelu, která skončila na betonu Radovana Biegla. Ten chytá jako v době své největší slávy.
     
    58:35
    Pardubice pojedou další nájezd.
     
    57:23
    Jelikož Ondřej Heřman neproměnil ani jednu ze svých dvou šancí, tak zřejmě ne.
     
    57:15
    Exhibiční utkání končí většinou nerozhodně. Dočkáme se toho i dnes?
     
    56:26
    Hradec si se svým soupeřem pohrává, jak se mu zlíbí. Nejvíce práce má tak Jaroslav Landsman.
     
    53:56
    Čtvrté branky pro Pardubice se dožadoval Evžen Musil, který ukazoval, že jeho střela skončila v brance. Rozhodčí ale jeho přání nevyslyšeli, tudíž se skóre nemění.
     
    Asi nemusíme zdůrazňovat, že za současného stavu jsou hradečtí fanoušci ve varu.

     
    53:28
    Hradec právě vstřelil branku!
    Dynamo se dnes zadřelo! Obrana hostů nechala v bráně na holičkách Jaroslava Landsmana, kterého překonal TOMÁŠ SEHNOUTKA. Asistence: Jan Hrdina.
     
    51:27
    Hradec právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelná kanonáda Hradce pokračuje. Po krásné kombinaci, která by mohla aspirovat do Zlaté helmy, se trefil MARTIN HOSTÁK. Asistence: Michal Pahulák.
     
    51:19
    Hradec právě vstřelil branku!
    Na 12:3 zvyšuje po spolupráci hradeckého útoku JIŘÍ ZADRAŽIL. Asistence: Tomáš Martinec, Petr Suchý.
     
    50:18
    To se jen tak nevidí, co nyní Evžen Musil nedal. Dostal kotouč před zcela prázdnou bránu, ale zhruba z dvaceti centimetrů trefil jen tyč.
     
    Zatím neúspěšně útočí Evžen Musil na hattrick, ani trestné střílení mu nestačilo. Ještě má ale čas.

    Jan Vavřina

    Branky a nahrávky: 7. Zima, 21. Pahulák (Hosták), 22. Podzimek (Hrdina, Klemenc), 30. Zadražil (Martinec), 30. Martinec (Zadražil), 33. Koreček (Pahulák), 38. Hosták (Pahulák), 42. Mareček (Pahulák, Hosták), 44. Zima (Zadražil), 44. Pahulák (Mareček), 52. Zadražil (Martinec, Suchý), 52. Hosták (Pahulák), 54. Sehnoutka (Hrdina) – 9. Musil (Provazník, Heřman), 25. Musil (Heřman), 28. Joudal (Vršanský, Heřman)


    Internacionálové Hradec: Robert Horyna (od 21. Radovan Biegl) – Ondřej Chudý, Libor Podzimek, Pavel Mareček, Petr Suchý, Martin Táborský, Petr Luštinec – Martin Hosták, Jan Hrdina, Tomáš Martinec, Michal Pahulák, Petr Koreček, Martin Klemenc, Tomáš Sehnoutka, Jiří Zadražil, Aleš Zima. Trenéři: Zdeněk Vinopal, Miroslav Řehák
    Internacionálové Pardubice: Jaroslav Landsman – Evžen Musil, Otakar Janecký, David Pospíšil, Petr Vršanský, Petr Hemský, František Semonský, Jan Czerlinski, Radek Velinský, Ondřej Heřman, Zdeněk Joudal, Jiří Provazník. Trenér: Vladimír Martinec.
    bahis siteleri