Havlíčkův Brod – Beroun 10:2 (kon.) | Havířov – SHK Hodonín 5:3 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
10:2 (1:1, 5:0, 4:1)
Medvědi Beroun 1933
Pátek 29.11.2013, 18:00 • ZS Kotlina • Liga juniorů
Partner:
     
    Zápas je u konce! Rebelové nakonec poráží Medvědy z Berouna vysoko 10:2. Po první periodě to tak nevypadalo, ale nakonec se strhla střelecká lavina domácích. Tu režíroval hattrickem Martin Hynek. Z celku hostů se dnes nejlépe uvedl Dominik Šteiner, který si svou bilanci ze zápasů s Havlíčkovým Brodem vylepšil na 4+1.

    To je dnes z Kotliny vše! S přáním hezkého zbytku večera se s vámi loučí Richard Wagner. Na počtenou v neděli. (20:12:21)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:36
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak nakonec desátá branka do Sovákovy klece přeci jen padla! Už jsem měl rozepsaný příspěvek, v němž jsem chtěl říci, že domácí asi zásah s číslem deset nepřidají, ale v ten moment zachyboval obránce Berouna, který měl puk na holi, a do šance se dostal LUKÁŠ BREBERA, jenž pokořil maskovaného muže Medvědů. Bez asistence.
     
    58:40
    Medvědi ještě zahrozili a snažili se přidat třetí branku svého celku, ale nedokázali procpat hrací gumu nad položený beton Čeňka Nováka.
     
    57:51
    Oba bjjci – Dominik Kittler (HBR) a Nikolas Tverďák (BER) dostávají trest na pět minut a do konce utkání. Pokračuje se pět na pět.
     
    57:51
    Ne, ale zato je z toho bitka za Sovákovou kasou, která skončila nerozhodně. Dřív než se stihli oba kohouti pořádně "rozbít", je odtrhli rozhodčí.
     
    57:40
    Zakázané uvolnění Berouna. Rebelové se tak vracejí před Sováka. Bude z toho akce, která skončí gólem číslo deset?
     
    57:02
    Oba celky si vyměňují puky jako diví. Je vidět, že je o výsledku jasno, a tak se nikdo nikam nežene. Hráči se rychlou jízdou snaží pouze shodit ještě nějaké ty kalorie, aby se pak líbili děvčatům.
     
    56:25
    Po delší odmlce také zahrozil Havlíčkův Brod. Domácí celek se procpal do útočné třetiny a dokonce vypálil. Radek Sovák ale drží puk na hrudi.
     
    55:29
    Fantastický Čeněk Novák! Havlíčkobrodský muž s maskou nejprve zkazil radost na brankovišti dorážejícímu Davidu Kohoutovi. Odražený puk napálil na jeho kasu Nikolas Tverďák, ale mezi betony domácího muže s maskou jej neprocpal. K dorážce se ale dostal Daniel Finstr, leč ten poslal puk jen po brankové čáře mimo. Následně ještě dvakrát zkusil štěstí Adam Mareček, ale jeho pokusy z levého kruhu vždy skončily jen ve výstroji Čendy Nováka!
     
    54:06
    Spolehlivý Čeněk Novák předvedl další parádní zákrok! Jan Vlach se po chybě obrany dostal na brankovišti ke kotouči a snažil se jej dostat za záda domácí opory, ale maskovaný muž Rebelů předvedl bryskní zákrok betonem a následně schoval kotouč pod lapačkou.
     
    53:37
    A zase ten Šteiner! Nejaktivnější berounský player vypálil z pravého kruhu a jeho rána skončila jen v lapačce Čendy Nováka.
     
    53:25
    Rozhodčí Josef Barek opět trestá a trestoměřiče poctí svou návštěvou David Krajhanzl (HBR), který se při probíjení k brance provinil faulem a je mu pískána hrubost.
     
    52:17
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Nevyšlo to předtím, povedlo se nyní. Rebelům se podařilo napevno usadit před Radkem Sovákem a sérii neproměněných šancí nakonec uťal svým zakončením MARTIN JELÍNEK, jenž z pozice na brankovišti zvedl kotouč nad Sovákovu výstroj. Asistence: Ondřej Hlídek.
     
    51:32
    Přesně ve chvíli kdy Dominik Šteiner naskočil na led, se dostal na levém rohu brankoviště k dorážce Dominik Skotar, ale neodkázal sklepnout hrací předmět do odkryté klece.
     
    50:04
    Nejprve si připsal po střele z pravého kruhu zákrok betonem domácí muž s maskou a následně se zapotil i Radek Sovák, který polapil nahození od mantinelu.
     
    50:05
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Zdecimovaní Medvědi inkasují další hřebíček do jejich skromné rakve. Jak to na startu střetnutí vypadalo nadějně, že by zde mohli uhrát těsný výsledek, tak to teď vypadá na zcela jasný debakl. Ve hře čtyř proti čtyřem unikl obraně Středočechů ŠTĚPÁN MOZR, který si vymíchal Sováka a zakončil. Hostující gólman pak jen smutně rozhodil rukama. Bez asistence.
     
    49:57
    Medvědi vyvezli kotouč až před Čeňka Nováka, ale zde jejich fantazie pohasla a hrací gumu opět odevzdali do moci Rebelů.
     
    49:22
    Beroun ještě ani pořádně nevystřelil a už mu přesilovka končí. Dominik Šteiner (BER) míří na lavici hanby za hákování, který přerušil výpad domácích v oslabení.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 3. Hynek (Hlídek), 24. Skotar (Hynek, Brebera), 25. Hynek (Jelínek), 34. Ludvík (Brebera), 37. Brebera (Krajhanzl), 40. Hlídek (Brebera), 49. Hynek (Kříž, Pecen), 51. Mozr, 53. Jelínek (Hlídek), 60. Brebera – 14. Malý (Šteiner), 41. Šteiner (Malý, Vlach)


    BK Havlíčkův Brod: Novák (Marek) – Pecen, Mozr, Kříž "A", Ludvík "A", Skotar -Hlídek, Brebera, Jelínek, Krajhanzl, Motl, Kittler, Hynek "C".
    Trenéři: Milan Chalupa a Ladislav Fixa.

    Medvědi Beroun 1933: Sovák – Strébl, Tverďák, Mareček "A", Krejčík – Finstr "C", Malý, Vrba, Kohout "A", Čelikovský, Vlach, Šteiner.
    Trenér: Karel Manhart.

    Rozhodčí: Josef Barek – Petr Holeček, Jakub Plch

    Diváci: 30
    bahis siteleri