MČR mužů a žen v boxu (kon.)
konec
MČR mužů a žen v boxu (semifinálové boje)

Sobota 07.12.2013, 14:00Box
     
    19:48
    Poslední zápas je za námi – na body vítězí DOMINIK MUSIL.
     
    19:34
    Remízový zápas se musel dobodovávat, těsně 2:1 na body vítězí BÁRTEK.
     
    19:19
    Konec parádního zápasu je za námi, na body vítězí loňský finalista DANIEL TÁBORSKÝ! Ten si to tak o titul rozdá s Vaněčkem.
     
    19:06
    Prvním finalistou těžké váhy je VANĚČEK. Zaslouženě, bojoval, rval se, Beníček v posledním kolem odešel fyzicky.
     
    18:37
    Hala bouří, arménský roh se zlobí, po prvním počítání je Hunanyan podruhé na zemi, tentokrát hodně tvrdě a ringový zápas odmával. TOMÁŠ BEZVODA slaví postup do finále.
     
    18:31
    A je zde překvapení, favorizovaný Kocvelda prohrává 1:2 na body s mladým JOSEFEM PAVLIŠ. Dle mého pohledu měl slavit tvrdší Kocvelda, bodoví ale rozhodli jinak...
     
    18:16
    Zápas je u konce, i když se v posledním kole přece jen začalo trochu boxovat, z výhry se ale zaslouženě raduje zkušený VODÁREK.
     
    18:03
    Parádní souboj, v parádní atmosféře, opanoval nakonec LENGÁL! Ten si tak po loňském bronzu polepší a rozdá si to s Klimentem o titul.
     
    17:50
    A zápas končí, Baláž do třetího kola nenastoupil, KLIMENT se stává po vítězství TKO po druhém kole prvním finalistou ve váze do 69 kg. Pro Klimenta to bylo jubilejní 35. vítězství ve 40. zápase kariéry.
     
    17:04
    Je jasno, prvním finalistou váhy do 64 kg se stává po jasném bodovém vítězství ZDENĚK CHLÁDEK.
     
    16:51
    Není, co řešit, ve finále vyzve Schildera karvinský PATRIK VELKÝ.
     
    16:37
    Na body 2:1 vítězí Ondřej SCHILDER. První kolo sice vyhrál Pitra, druhý ovšem v mých očích Schilder, vyhrané třetí dějství si pokazil Pitra tím, že mu potřetí vypadl chránič zubů a musel mu být stržen jeden bod.
     
    16:22
    V posledním kole domácí boxer zabojoval, finále ve váze do 56 kg ale bude arménskou záležitostí – Huliev vyzve HARUTUNJANA.
     
    16:09
    A do finále postupuje po výsledku 3:0 na body ERIK HULIEV. Naprosto zaslouženě. Arménský bojovník z Prahy tak upravuje vzájemnou bilanci na 3:5 ze svého pohledu.
     
    15:47
    Výsledek je zřejmý, soupeřkou superfavoritky Schmoranzové bude ve finále váhy do 64 kg Michaela MYSLIVEČKOVÁ.
     
    15:33
    Také druhé semifinále ve váze do 60 kg je za námi, vítězka je jasná. Píšová sice bojovala, ale na zkušenější a přesnější soupeřku nestačila a padla 0:3 na body. KONEČNOU čeká zítra ve finále domácí Kovaříková.
     
    15:20
    Byly to nervy, na pomocné body všech pěti bodových vítězí 4-1 domácí boxerka KOVAŘÍKOVÁ. Zaslouženě, měla totiž vyhrát už přímo, remíza byla tak trochu úlet bodových.
     
    15:02
    První dvě kola byla jasně v režii Lucie Sedláčkové, která soupeřku tak trochu demoluje a zápas roh Vojtěchové končí. Tenhle výprask neměl dále smysl. SEDLÁČKOVÁ vítězí TKO ve druhém kole.
     
    14:52
    První finalistkou ve váze do 57 kg se stává těsně 2:1 na body SOŇA VALACHOVÁ, která vyhrála po velkém boji a díky zlepšenému výkonu ve druhé polovině zápasu. Vyhrát ale klidně mohla i česká boxerka.
     
    14:37
    Ani tentokrát nepřinesl zápas překvapení, zkušenější LENKA KARDOVÁ si po bodovém triumfu zopakuje loňské finále se Šrámkovou.
     
    14:23
    První finalistkou ve váze do 54 kg se stává obhájkyně titulu ALICE ŠRÁMKOVÁ.
     
    14:08
    První zápas nám skončil bohužel už v prvním kole, obhájkyně stříbra Freihherová si bohužel zranila pravé rameno a v souboji tak nemůže pokračovat – TKOi v prvním kole vítězí ŠÍREROVÁ.
     
    13:50
    V amatérském boxu soupeří ženy na čtyři dvouminutová kola, muži pak na tři tříminutová. Boduje se stejně jako mezi profesionály, tj. každé kolo zvlášť na lístky 10-9, oproti profiringu je zde změna v tom, že kolo nesmí skončit remízou.

    Antonín Vavrda

    bahis siteleri