Jihlava – Žďár n/S 6:2 (kon.) | Olomouc – SHK Hodonín 14:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Kometa Brno 1:7 (kon.)
Třinec – Přerov 7:0 (kon.) | Chomutov – Písek 10:3 (kon.) | Hr. Králové – Mladá Boleslav 2:1 (kon.)
Letňany – Ústí n/L 6:5 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
1:7 (0:2, 0:0, 1:5)
HC Kometa Brno
Neděle 08.12.2013, 10:00 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    Co říci ke třetí třetině? Rebelové působili po celý čas této periody spíše v pozici jakéhosi korelátu a pouze stínovali svému soupeři, který pálil jako divý.

    Z Kotliny vám přeje hezký zbytek dne Richard Wagner!
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:20
    Rebelové v poslední minutě ještě zahráli na zakázané uvolnění. Nakonec pálil po buly ještě Michal Kunc, ale mířil nepřesně.
     
    58:51
    Na modré čáře se rozhodl vystřelit Lukáš Zukal, leč jeho zakončení si opět našlo cestu jen do míst, kde stál připravený brankář domácích.
     
    58:36
    A hned po buly musel znovu na led. Z kruhu napřáhl Filip Klenec, ale jeho ránu domácí muž s maskou opět podržel na své hrudi.
     
    58:31
    Po přejetí modré čáry vystřelil Michal Kunc, ale jeho zakončení skončilo jen na hrudi připraveného Miroslava Hanáka. ten má nyní dost práce.
     
    57:51
    Adam Gajarský si zpoza branky vyjel až na brankoviště a snažil s zakončit mezi Hanákovy betony, ale domácí muž s maskou výborně zasáhl.
     
    56:51
    Jan Petržílek si s pukem pohrál a zcela zbytečně s ním míchal. Nakonec se mu zamotal mezi nohama a jeho zakončení si Dostál vychutnal.
     
    56:51
    Rebelové ujeli do šance a za podražení se pojede trestné střílení!
     
    55:48
    Rebelové také útočí, ale jejich střelu z mezikruží v klidu lapil brankář Lukáš Dostál. Kometa se již jen klouže po ledě.
     
    54:53
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tak to je totální demolice domácího celku. Filip Král se prodral do útočného pásma, ale jeho střelu zblízka vykopl Miroslav Hanák jen před sebe. Zde ale stál zcela volný SEBASTIAN ŠMÍDA, jenž v poklidu doklepl kotouč za záda ležícího gólmana domácích! Asistence: Marek Škvrně.
     
    54:30
    Sebastian Šmída se procpal do útočné třetiny a nakonec vystřelil, leč jeho zakončení minulo o kousek domácí klec.
     
    53:09
    Petr Krejčí se ze středního pásma prokličkoval až na brankoviště, kde se snažil prostrčit puk mezi betony Miroslava Hanáka do sítě. Domácí gólman výborně drží.
     
    52:17
    Tak po delší době si také zaútočila družina Havlíčkova Brodu, která ale ani nevystřelila, protože se puk dostal do vzduchu při jednom ze soubojů a následně se píská hra vysokou holí.
     
    51:16
    Marek Škvrně se prodral do útočné třetiny a z levého kruhu vystřelil. Miroslav Hanák jeho pokus vyrazil před sebe, ale hostující útočník nedokázal dorazit puk do zcela odkryté branky a trefil jen gólmanovu hůl. ten pak vše řeší zalehnutím puku.
     
    49:40
    Zakázané uvolnění Komety. Brňané pak projeli zpět do útočné třetiny a Libor Zábranský si sjel až na spodek kruhu, ale jeho zakončení se sneslo jen nad.
     
    48:47
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tak to je totální demolice domácího celku, který by si za svou bojovnost ze druhé třetiny zasloužil minimálně menší příděl. Komeťáci ale válcují svého protivníka jako plech ve válcovnách. To vše nevydržel David Marek, jehož parádní ranou z mezikruží vyhnal na střídačku DOMINIK KNAP. Do branky tedy nastupuje Miroslav Hanák. Bez asistence.
     
    48:32
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brněnští ale neponechali nic náhodě a berou si své čtyřbrankové vedení zpět! Filip Klenec projel do útočné třetiny a zajel s kotoučem až za brankovou čáru, odkud poslal hrací gumu na brankoviště, kde doklepl za bezmocného Marka SEBASTIAN ŠMÍDA! Asistence: Filip Klenec.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 48. Michalička (Benák) – 5. Čejka (Süss), 13. Šmída (Čejka, Knap), 45. Knap (Süss), 47. Čejka (Matula, Knap), 49. Šmída (Klenec), 49. Knap, 55. Šmída (Škvrně)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Marek (49. Hanák) – Hrabaň, Benák, Kopic, Němec, Vála, Krtek, Lachman – Michalička, Vlach, Michálek – Veverka, Pilný, Hendrych – Petržílek, Holenda, Březina – Jílek, Chymo, Kadleček.
    Trenéři: Karel Dvořák a Pavel Zmrhal.

    HC Kometa Brno: Dostál (Šindelka) – Zukal, Furch, Mikyska, Zábranský, Kučera, Jeřábek, Petrla – Knap, Šmída, Čejka – Matula, Gajarský, Krejčí – Král, Škvrně, Klenec – Svoboda, Kunc.
    Trenér: Marek Moskal.

    Rozhodčí: Zdeněk Paulík – Arnošt Ryšavý, Gabriela Šťastná
    thejrc.org