Znojmo – Linz 5:2 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
5:2 (0:0, 4:2, 1:0)
Steinbach Black Wings Linz
Čtvrtek 26.12.2013, 17:30 • Zimní stadion Znojmo • bet-at-home ICE Hockey League
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:34
    Orli právě vstřelili branku!
    LUBOMÍR ŠTACH poslal puk přes celé kluziště a kotouč doputoval až do prázdné hostující svatyně. Je rozhodnuto.
    Asistence: Zdeněk Blatný a Milan Procházka.
     
    36:20
    Orli právě vstřelili branku!
    Thomas z obranného pásma našel krásnou přihrávkou MARTINA PODEŠVU, ten bombou z levé strany vymetl pavučiny v brance hostujícího mužstva.
    Asistence: Andrew Thomas a Lubomír Štach.
     
    30:07
    Linz právě vstřelil branku!
    BRIAN LEBLER dostal přihrávku do dobré palebné pozice, z otočky bekhendem trefil Hoviho betony, ovšem k odraženému puku v klidu dojel a poslal jej pod horní tyč.
    Asistence: Jason Ulmer a Curtis Murphy.
     
    29:25
    Orli právě vstřelili branku!
    Kolarz pálil od modré čáry, puk ještě před brankou tečoval ZDENĚK BLATNÝ a poslal jej za záda hostujícího gólmana. Znojmo se tak vrací do dvougólového vedení.
    Asistence: Michael Kolarz a Jan Lattner.
     
    27:56
    Linz právě vstřelil branku!
    Sudí nejprve odpustil hostům jasný faul v jejich obranném pásmu, Znojma na chvíli přestalo hrát, čehož využil MATTHIAS IBERER, který vyrazil do rychlého brejku, objel branku a poté trefil brusli přesunujícího se Hoviho, od které se kotouč odrazil za brankovou čáru.
    Asistence: Daniel Oberkofler a Franklin Macdonald.
     
    24:52
    Orli právě vstřelili branku!
    Po Pucherově přihrávce na modrou čáru pálil bez přípravy ANTONÍN BOŘUTA a puk poslal k levé tyčce. Hirn neměl šanci zasáhnout.
    Asistence: Peter Pucher a Milan Procházka.
     
    21:02
    Orli právě vstřelili branku!
    Blatný udělal pořádný kus práce, když vybojoval puk a z otočky, trefil Hirnův beton a k odraženému puku se dostal nikým nehlídaný RICHARD PAVLIKOVSKÝ, který zkušeně střelou pod horní tyč nedal brankáři hostů šanci.
    Asistence: Zdeněk Blatný a Michael Kolarz.

    Petr Frömel

    Branky a nahrávky: 22. Pavlikovský (Blatný, Kolarz), 25. Bořuta (Pucher, Procházka), 30. Blatný (Kolarz, Lattner), 37. Podešva (Thomas, Štach), 60. Štach (Blatný, Procházka) – 28. Iberer (Oberkofler, Macdonald), 31. Lebler (Ulmer, Murphy)


    HC LERAM Orli Znojmo: Hovi – Pavlikovský, Kolarz, Štach, Thomas, Sova, Bořuta, Müller – Lattner, Blatný, Havlík – Procházka, Pucher, Fiala – Beroun, Bartoš, Šeda – Finsterle, Podešva, Beránek – Jarůšek.
    Steinbach Black Wings Linz: Hirn (Dechel) – Murphy, Lukas R., MacDonald, Hedlund, Dorion, Mitterdorfer, Fechtig, Mayr – Lebler, Moran, Ulmer – Kozek, Hisey, Leahy – Iberer, Oberkofler, Baumgartner – Spannring, Lukas P., Scholz.

    Rozhodčí: Babić, Erd – Nagy, Nemeth

    Diváci: 2 806