Slavia – Třinec 1:4 (kon.) | K. Vary – Kladno 4:1 (kon.) | Liberec – Chomutov 6:0 (kon.)
Sparta – Vítkovice 1:3 (kon.) | Plzeň – Pardubice 2:1 (kon.) | Mountfield HK – Zlín 1:2 (kon.)
Litvínov – Kometa Brno 4:1 (kon.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
4:1 (1:1, 0:0, 3:0)
Rytíři Kladno
Neděle 05.01.2014, 15:30 • KV Arena, Karlovy Vary • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:59
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Petr Pohl to mohl zkusit, ale radši nahrál STANISLAVU BALÁNOVI, který do prázdné branky střílí také branku. Asistence: Petr Pohl.
     
    46:19
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    PETR POHL střílí hattrick a na led lítají čepice! Střelec se 44 na zádech stál na druhé levé tyči a nahrávku od Zaťoviče zužitkoval nejlíp, jak mohl! Bezmocný Chábera neměl vůbec šanci se stihnout v čas přemístit. Asistence: Martin Zaťovič, Stanislav Balán.
     
    42:13
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    PETR POHL otáčí svojí druhou brankou v dnešním utkání stav zápasu příznivěji pro domácí! Chábera vyrazil střelu od modré před sebe, kde stál zmíněný střelec a nemýlil se! Asistence: Martin Zaťovič, Stanislav Balán.
     
    03:30
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    PETR POHL odpovídá na branku Kladna parádní trefou z mezikruží. Svým pohybem se dostal až do zmíněného prostoru před brankou a svojí trefou švihem srovnává. Asistence: Stanislav Balán, Radim Bičánek.
     
    02:52
    Kladno právě vstřelilo branku!
    JIŘÍ KUCHLER otevírá po dorážce skóre dnešního utkání. Závorkovi se podařilo dvakrát vytěsnit kotouč a dokonce zlikvidoval i dorážku Havlíčka. Na konečné zakončení však už nedosáhl. Asistence: Ondřej Havlíček.
    Marken.cz

    Jaroslav Kubricht

    Branky a nahrávky: 4. Pohl (Balán, Bičánek), 43. Pohl (Zaťovič, Balán), 47. Pohl (Zaťovič, Balán), 60. Balán (Pohl) – 3. Kuchler (Havlíček)


    HC Energie Karlovy Vary: Závorka (Habal) – Bičánek, Rýgl, Drtina J., Schusser, Gulaši, Dresler – Zaťovič, Balán, Pohl – Dlouhý, Vachovec, Hovorka – Kytnár, Vlach, Zucker – Micka, Koblasa, Látal M. – Tomeček.
    Rytíři Kladno: Chábera (Cikánek) – Růžička, Kaberle, Doudera, Procházka, Hořava, Jankovič, Gutwald – Hořava, Dragoun, Tenkrát – Kuchler, Havlíček, Bílek – Strnad, Machač, Bajaruns – Lukáč, Eberle.

    Rozhodčí: Jeřábek, Polák – Barvíř, Blümel.

    Diváci: 3771
    bahis siteleri