Prešov – Topoľčany 1:0 (kon.) | Trnava – Senica 2:1 (1:0 po s.n.) | Lipt. Mikuláš – Michalovce 4:0 (kon.)
Prievidza – Pov. Bystrica 1:4 (kon.) | Bardejov – SR 18 2:0 (kon.) | Detva – Spišská N. Ves 2:4 (kon.)
konec
HK 32 Liptovský Mikuláš
4:0 (1:0, 1:0, 2:0)
HK DUKLA Ingema Michalovce
sk Neděle 05.01.2014, 17:001. liga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Skončil sa nám tak dnešný zápas 4:0, v ktorom boli azda domáci hráči o dosť lepší ako ich súper, čo sa aj jasne podpísalo na konečnom výsledku.

    Góly a asistencie: 9. Leskovjanský (Broska), 22. Vartovník (Holiga), 48. Vartovník (Roháč), 51. Vartovník (Roháč). (19:00:42)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:33
    Záverečné sekundy dnešného zápasu a na starom štadióne v Liptovskom Mikuláši sa spustil obrovský potlesk.
     
    55:43
    PERFEKTNÉ ZÁKROKY BRANKÁRA HOLLÉHO! Čo teraz predviedol mikulášsky brankár. Najskôr zakončenie do odkrytej časti, kde to už vyzeralo na gól, no jeho koniec lapačky vyrazil puk. Prázdna brána a následná otočka okolo brány v podaní Drotára, ktorý si už myslel, že skóroval, avšak Hollý senzačne vyrazil.
     
    53:50
    Liptovský Mikuláš sa vo vlastnom oslabení dostal pod tlak súpera, keď prišiel brejk dvoch hráčov na jedného. Zakončenie Drotára však pokryl bezpečne brankár Hollý, ktorý si tak drží čisté konto.
     
    53:09
    Kubát odchádza za seknutie.
     
    53:00
    Doposiaľ presilovke sa nič také výrazné nedeje. Liptáci si držia puk, no do väčších šancí sa nedostávajú.
     
    51:19
    Vylúčenie na strane hostí, na trestnú odchádza Šechný za podrazenie.
     
    50:58
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Znovu sa presadzuje gólová formácia z posledných minút. Je to už štvrtý úder Liptákov v dnešnom zápase a tretí z hokejky LUKÁŠA VARTOVNÍKA, ten ako v poslednom prípade, tak aj teraz nadviazal na prihrávku Ivana Roháča a nezaváhal. Asistencia: Ivan Roháč.
     
    47:56
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Po tom ako hostia nevyužili viacero šancí prišiel trest na opačnej strane. Rýchly brejk z vlastného pásma potiahol Ivan Roháč, ten našiel pred bránou voľného LUKÁŠA VARTOVNÍKA, ktorý druhýkrát v dnešnom zápase prekonáva brankára Fedora. Asistencia: Ivan Roháč.
     
    47:27
    Majerník mal dobrú šancu po buly, ale po jeho zakončení sa stav nemení. Liptovský Mikuláš v posledných sekundách hrá viacmenej vo vlastnom pásme a do útokov sa dostáva iba po nejakých menších protiútokoch.
     
    45:51
    Veľké rušno robia hlavne hostia v útočnom pásme, kde už mali azda aj tri gólové šance no ani jednu nevyužili. V dvoch prípadoch zlyhali v zakončení, no teraz strelecký pokus Šechného pokryl brankár Hollý.
     
    45:09
    Buly v útočnom pásme domácich. Liptáci sa po vhadzovaní nedostali k zakončeniu a hra sa stiahla do stredného pásma. Uvidíme či sa skóre ešte bude v priebehu zápasu meniť.
     
    41:33
    Dobrá šanca na strane hostí v úvode tretej tretine, po ktorej by sa mohol celý zápas zdramatizovať. Jasná gólová šanca na hokejke Čížeka, ktorý netrafil tak povediac prázdnu bránu a poslal puk tesne mimo ľavej tyče.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    38:29
    Skóre sa však mohlo meniť na druhej strane. Prihrávka Bartíka na vzdialenejšiu tyč skončila u Brosku, ktorý z prvej mieri do tyče!
     
    37:02
    O puk sa dlhšie bojovalo v strednom pásme. Nakoniec sa hostia dokázali dostať do útočného pásma, no po prihrávke a následnom zakončení Kubáta sa skóre nemení.
     
    35:45
    ROháč získal puk v útočnom pásme a z pravej strany sa dostal medzi kruhy, kde však jeho pokus bol zablokovaný. Následne to vyzeralo na protiútok hostí, ale v strednom pásme získava puk súper.
     
    35:13
    Pár sekúnd sa bojuje v útočnom pásme hostí, lenže Liptáci sa ubránili aj za cenu zakázaného uvoľnenia. Po buly ostávajú hostia v útočnom pásme.

    Tomáš Batiz

    Branky a nahrávky: 9. Leskovjanský (Broska), 22. Vartovník (Holiga), 48. Vartovník (Roháč), 51. Vartovník (Roháč)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Hollý (Duchoň) – Števuliak, Školiak, Mezovský, Roháč, Janči, Kuric, Janček, Špila, Matejka, Klepáč, Poliaček, Vartovník, Sajko, Broska, Lištiak, Piatka, Bartík, Bakoš, Holiga, Leskoviansky.
    HK DUKLA Ingema Michalovce: Fedor (Petro) – Urban, Drotár, Kubát, Palovčík, Majerník, Kmiť, Šeliga, Lenďák, Schnelly, Cmorej, Šechný, Petrina, Stríž, Opatovský, Čížek, Žemba, Buraľ, Banovský, Borecký.
    thejrc.org