HC Sparta Praha Sledge – Karlovy Vary 0:4 (kon.) | SOHO Olomouc – Zlín sledge 0:2 (kon.)
konec
SOHO Olomoučtí Kohouti
0:2 (0:0, 0:0, 0:2)
SHK LAPP Zlín
Sobota 11.01.2014, 16:00 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.500 míst. • Česká para hokejová liga
Partner:
     
    44:34
    Zlín právě vstřelil branku!
    O osudu prvního semifinále je rozhodnuto. Domácí si tlak vytvořit nedokázali, naopak kotouč ztratili. PAVEL JULINA tak střelou přes celé kluziště svou druhou trefou v utkání definitivně rozhodl. Bez asistence.
     
    44:12
    A domácí to nyní zkusí bez gólmana.
     
    43:25
    Kuriózní situace. Hosté se řítili ve dvou na gólmana Hanáků, který puk přikryl, ale zlínští útočníci jej nějakým způsobem získali. Všichni si poté mysleli, že je přerušená hra, ta však nebyla. Hosté tak mohli puk dopravit za brankovou čáru, nicméně tak neučinili.
     
    42:47
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hostující celek se dvě minuty před koncem ujímá jednobrankového vedení. Na modré čáře se ke střele odhodlal PAVEL JULINA a dobře udělal. Kotouč po odrazu o pravou tyč domácí klece doputoval za brankovou čáru. Asistence: David Palát.
     
    38:42
    Velmi blízko vedoucí branky byli hosté. Po ráně Ligdy se puk od zadního mantinelu odrazil na hůl Šafránka, který měl před sebou část odkryté branky domácích. Puk ve velké příležitosti napálil ale jen do gólmana soupeře.
     
    34:20
    Vzápětí tak mohl poslat svůj tým do vedení Motyčka. Tváři v tvář reprezentačnímu brankáři Hulínovi ale propasíroval kotouč za brankovou čáru.
     
    34:06
    Hosté se už radovali ze vstřelené branky. Po ráně od modré někdo v oranžovém dresu tečoval kotouč do růžku domácí klece, ovšem jednalo se o vysokou hůl! Právě proto sudí okamžitě rozpažil.
     
    33:38
    Šafránek měl možnost otevřít skóre, proti jeho pokusu byl ale Hulín připravený. Rána z pravé strany skončila ve výstroji gólmana Olomouce.
     
    29:59
    Šafránek obdržel přihrávku mezi kruhy, jeho ránu k pravé tyči Hulín bravůrním zákrokem zlikvidoval.
     
    25:48
    V obranné třetině Olomouce se do sebe pustili Stodola (OLO) se Šafránkem (ZLN). Sudí hru rychle přerušil a vykázal oba hříšníky na trestnou lavici.
     
    19:38
    Domácí jsou nyní pod obrovským tlakem soupeře. Ševci střílí na domácí klec jednu střelu za druhou, ale stále se nemohou trefit.
     
    17:30
    Palát obdržel přihrávku do volného prostoru před domácí klec, tváří v tvář Hulínovi ale branku Hanáků přestřelil.
     
    05:02
    Šafránek se po levém křídle a přes dva obránce Kohoutů dostal až do bezprostřední blízkosti olomoucké klece. Hulín se však dokázal proti střele zlínského hráče dobře připravit a puk za záda nepustil.

    Miroslav Fantal

    Branky a nahrávky: 43. Julina (Palát), 45. Julina


    SOHO Olomoučtí Kohouti: Hulín – Veselý K. (C), Veselý J., Gergely, Prášil, Černoch Mi., Novák, Német, Brix, Stodola, Bejvl, Pabst, Geier.
    SHK LAPP Zlín: Molek (Matoušek) – Julina, Štít, Hábl (C), Stodůlka, Palát, Ligda, Šnajdar, Flídr, Fojtík, Šafránek, Motyčka.

    Rozhodčí: Axman
    thejrc.org