HC Sparta Praha Sledge – Karlovy Vary 0:4 (kon.) | SOHO Olomouc – Zlín sledge 0:2 (kon.)
konec
SOHO Olomoučtí Kohouti
0:2 (0:0, 0:0, 0:2)
SHK LAPP Zlín
Sobota 11.01.2014, 16:00 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.500 míst. • Česká para hokejová liga
Partner:
     
    Z Olomouce je to tedy pro tuto chvíli vše. Přeji příjemný zbytek sobotního večera a u dalšího on-line přenosu na počtenou. (17:38:20)
     
    První utkání semifinálové série mezi Olomoucí a Zlínem je u konce. Vítězství si z Hané odváží mužstvo hostů, které rozhodlo dvěma brankami v posledních dvou minutách. Odveta je na programu za dva týdny v sobotu 25.1.

    Stav semifinálové série 0:1.
     
    45:00
    Konec zápasu.
     
    44:34
    Zlín právě vstřelil branku!
    O osudu prvního semifinále je rozhodnuto. Domácí si tlak vytvořit nedokázali, naopak kotouč ztratili. PAVEL JULINA tak střelou přes celé kluziště svou druhou trefou v utkání definitivně rozhodl. Bez asistence.
     
    44:12
    A domácí to nyní zkusí bez gólmana.
     
    44:12
    Po střele Pabsta, kterou Molek vyrazil před sebe, hosté vyhodili kotouč jen na domácí střídačku. Bude se vhazovat v útočném pásmu Kohoutů.
     
    43:25
    Kuriózní situace. Hosté se řítili ve dvou na gólmana Hanáků, který puk přikryl, ale zlínští útočníci jej nějakým způsobem získali. Všichni si poté mysleli, že je přerušená hra, ta však nebyla. Hosté tak mohli puk dopravit za brankovou čáru, nicméně tak neučinili.
     
    43:09
    Kohouti nemají na co čekat. Nyní se musí pustit jednoznačně vpřed, jestli chtějí ještě pomýšlet na prodloužení. Pomoci by jim mohlo i vhazování před brankou Zlína.
     
    42:47
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hostující celek se dvě minuty před koncem ujímá jednobrankového vedení. Na modré čáře se ke střele odhodlal PAVEL JULINA a dobře udělal. Kotouč po odrazu o pravou tyč domácí klece doputoval za brankovou čáru. Asistence: David Palát.
     
    41:38
    Na hráčích hostujícího celku je vidět obrovské odhodlání rozhodnout utkání v základní hrací době. Od toho se také odvíjí hra, v pozoru musí být hlavně Hulín.
     
    40:59
    Hostující celek si vybírá oddechový čas.
     
    40:00
    Do konce základní hrací doby chybí už jen pět minut a diváci v Olomouci stále branku neviděli. Koncovka duelu slibuje napínavou podívanou.
     
    38:42
    Velmi blízko vedoucí branky byli hosté. Po ráně Ligdy se puk od zadního mantinelu odrazil na hůl Šafránka, který měl před sebou část odkryté branky domácích. Puk ve velké příležitosti napálil ale jen do gólmana soupeře.
     
    38:15
    Domácí hokejisté na chvíli uklidňují hru, puk dvakrát poslali daleko od své klece.
     
    37:32
    Po přihrávce Štíta pálil vedle klece domácího celku Fojtík.
     
    36:54
    Palát opět v akci. Tentokrát zkusil překvapit gólmana střelou z těžkého úhlu. Hulín neměl s jeho střelou problém.
     
    36:14
    Palát zavezl kotouč do útočného pásma. Byl však tak skvěle bráněný obráncem Kohoutů, že nedokázal ani vystřelit, ani přihrát.
     
    35:46
    Pabst dostal kotouč přes střední pásmo až do toho útočného, kde ihned po přejetí modré vystřelil. Jeho rána se mezi tři tyče nevešla.
     
    35:15
    Po střele Šafránka neudržel Hulín kotouč v lapačce, na brankovišti jej ale zastoupili obránci.

    Miroslav Fantal

    Branky a nahrávky: 43. Julina (Palát), 45. Julina


    SOHO Olomoučtí Kohouti: Hulín – Veselý K. (C), Veselý J., Gergely, Prášil, Černoch Mi., Novák, Német, Brix, Stodola, Bejvl, Pabst, Geier.
    SHK LAPP Zlín: Molek (Matoušek) – Julina, Štít, Hábl (C), Stodůlka, Palát, Ligda, Šnajdar, Flídr, Fojtík, Šafránek, Motyčka.

    Rozhodčí: Axman
    bahis siteleri