Helas Brno – Hradec Králové 2:1 (kon.) | Rádio Krokodýl Brno – Tango Brno 1:7 (kon.) | Chrudim – Balticflora Teplice 5:3 (kon.)
Interobal Plzeň – Slavia 3:5 (kon.) | Kladno – Sparta 1:3 (kon.) | Benago Praha – Vysoké Mýto 6:2 (kon.)
konec
SK Indoss Plzeň
3:5 (0:2)
SK Slavia Praha
Pátek 17.01.2014, 20:00 • SH Slavie VŠ Plzeň • 1. Futsal liga
     
    39
    Indoss Plzeň právě vstřelil branku!
    Autorem branky je KOC. Asistence: Štrajt. Koc si našel míč, udělal kličku, další krok a obstřelil brankáře do protilehlého rohu.
     
    37
    Slavia právě vstřelila branku!
    Autorem branky je FILINGER. Domácí zkusili výměnu brankáře, ale Filinger trefil šibenici po pravé ruce Diviše.
     
    34
    Indoss Plzeň právě vstřelil branku!
    Autorem branky je D.MÍKA. Asistence: Gabriel. Gabrielův prudký pas dorazil Míka, který stál přesně tam, kde měl.
     
    29
    Slavia právě vstřelila branku!
    Autorem branky je BRYCHTA. Asistence: Filinger. Filinger prošel po levém křídla a našel na hranici brankoviště volného Brychtu, který se trefil přesně. Na tomto gólu se podepsal fakt, že Indoss má 4 fauly.
     
    23
    Slavia právě vstřelila branku!
    Autorem branky je NOVOTNÝ. Asistence: Eisenreich. Odplata hostů ale přichází vzápětí. Eisenreich našel prudkou přihrávkou na brankovišti Novotného, který mezi nohama obránce překonal i Vykoupila.
     
    22
    Indoss Plzeň právě vstřelil branku!
    Autorem branky je D.MÍKA. Asistence: Šíša. Hrubka slávistické obrany. Neodolala tlaku, Šíša vydoloval míč, přihrál pod sebe a Míka všechny propálil.
     
    14
    Slavia právě vstřelila branku!
    Autorem branky je MATĚJKA. Asistence: Novotný. Scheinherr ztratil míč a už to vypadalo, že Slavia brejk nepromění. Novotný pálil do Vykoupila, až si Matějka křikl a trefil poloprázdnou domácí branku.
     
    2
    Slavia právě vstřelila branku!
    Autorem branky je NOVOTNÝ. Asistence: Hrdina. Hrdina prostrčil na Novotného, jenž si na brankovišti odmítl obránce a prostřelil Vykoupila.

    Jaroslav Vávra

    Branky: 22. D.Míka (Šíša), 34. D.Míka (Gabriel), 39. Koc (Štrajt) – 2. Novotný (Hrdina), 14. Matějka (Novotný), 23. Novotný (Eisenreich), 29. Brychta (Filinger), 37. Filinger (pen.)

    Karty:   25. Vitouš (PLZ), 28. D.Míka (PLZ) – 18. Filinger (SLA)


    SK Indoss Plzeň: Diviš Jakub, Vykoupil Milan – Šíša Jiří, Scheinherr Jiří, Míka Martin, Vitouš Ondřej, Koc Václav, Míka David, Böhm Lukáš, Mižár Jakub, Gabriel Patrik, Štrajt Michal. Trenér: Kučera Petr
    SK Slavia Praha: Kučera Martin, Krajč Marian – Brychta Martin, Eisenreich Jindřich, Vejvoda Michal, Filinger David, Vandas Pavel, Oliva Petr, Novotný Pavel, Hrdina Martin, Konya Tomáš, Matějka Tomáš. Trenér Baborák Jiří

    Rozhodčí: Hofmann Rudolf, Blažej Petr, delegát Hora Jan

    Diváci: 60
    thejrc.org