Chomutov – Vsetín 3:1 (kon.) | Kladno – Kometa Brno 1:4 (kon.) | HC Plzeň – Olomouc 4:2 (kon.)
Slavia – Jihlava 4:2 (kon.) | Sparta – Č. Budějovice 7:2 (kon.) | HC Litvínov – Zlín 2:1 (kon.)
Pardubice – Třinec 2:5 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
7:2 (0:1, 3:0, 4:1)
HC Motor České Budějovice
Sobota 25.01.2014, 16:00DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    Dnešní onlajn přenos je u konce. Loučím se s Vámi a těším se opět příště. (18:08:57)
     
    Do závěrečné části Sparta opět vlétla s velkým nasazením. Po zaváhání jednoho z budějovických obránců ve 42. minutě přihrál Soumelidis do předbrankového prostoru úplně volnému Dominiku Bílkovi, který se střelou k tyči nemýlil. Budějovice již nekladly svému soupeři souvislejší odpor, takže Sparta dál praktikovala pohledný útočný hokej. Hostům se přesto podařilo snížit, když se v 51. minutě dostal do úniku Václav Pašek, který kličkou oklamal Neužila a kotouč zasunul do jeho klece. Holešovičtí odpověděli hned v 52. minutě rovněž brankou. Nahození na bránu, které propadlo Gábovi mezi betony dorazil Jiří Černoch. Domácím náskok stále nestačil, takže již po 33 vteřinách od Černochovy branky přidal šestý gól Sparty Filip Chlapík. Gólové hody na Spartě uzavřel v 58. minutě po přihrávce Krudence svým druhým gólem Jiří Černoch.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:45
    Tomáš Brejcha (SPA) – 2 min – Hákování
     
    02:25
    Sparta právě vstřelila branku!
    Gólové hody na Spartě obohacuje svým druhým gólem JIŘÍ ČERNOCH, který se úplně sám zjevil před brankou hostů a svou střelu umístil k pravé tyči. Asistence: Václav Krudenc, Dominik Bílek.
     
    53:01
    Marek Hrbas (SPA) – 2 min – Vysoká hůl
     
    51:35
    Sparta právě vstřelila branku!
    Brankostroj Sparty pokračuje. Šestou branku vstřelil střelou z backhandu FILIP CHLAPÍK. Asistence: Adam Chlapík, Luděk Škop.
     
    51:02
    Sparta právě vstřelila branku!
    Holešovičtí odpovídají rovněž brankou. Nahození na bránu, které propadlo Gábovi doráží JIŘÍ ČERNOCH. Asistence: Václav Krudenc, Marek Hrbas.
     
    50:29
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Budějovice snižují zásluhou VÁCLAVA PAŠKA, který upláchl domácí obraně a kličkou oklamal Neužila. Asistence: Radek Prokeš.
     
    47:12
    Filip Chlapík (SPA) – 2 min – Hákování
     
    46:54
    Jakub Malovec (CEB) – 2+2 min – Vysoká hůl
     
    41:34
    Sparta právě vstřelila branku!
    Po zaváhání jednoho z budějovických obránců přihrál Soumelidis do předbrankového prostoru úplně volnému DOMINIKU BÍLKOVI, který se střelou k tyči nemýlil. Asistence: Eustathios Soumelidis, Adam Chlapík
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    V úvodu druhé třetiny si Sparta zahrála přesilovou hru, na trestnou lavici usedl budějovický Škopek. Domácím se početní výhodu podařilo zužitkovat, když ve 23. minutě vyrovnal Marek Hrbas. Našlápnutému holešovickému týmu vstřelená branka dodala sebevědomí a brzy vstřelil jejich druhý gól ve 24. minutě Matůš Budiak, kterému do ideální pozice před bránu nahrál Pulkrab. Na druhé straně prověřil Neužila lehkou střelou Michálek. V polovině zápasu mohl nedorozumění ve sparťanských obraných řadách potrestat Vácha, ale klubko těl neprostřelil. Ve 37. minutě ujel budějovickým obráncům podél pravého mantinelu Luděk Škop a elegantní kličkou do forehandu vstřelil třetí gól Holešovických. Do třetí třetiny si Sparta zaslouženě odnáší dvoubrankový náskok.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    37:51
    Tomáš Brém (SPA) – 2 min – Sekání
     
    36:30
    Jan Michálek (CEB) – 10 min – Nesportovní chování
     
    36:30
    Sparta právě vstřelila branku!
    Po sólové jízdě kolem pravého mantinelu se prosadil LUDĚK ŠKOP, který roztáhl Gábu na brankové čáře, ale přesto se mu podařilo zasunout kotouč pod jeho levým betonem. Asistence: Jiří Vokurka.
     
    31:31
    Jan Michálek (CEB) – 2 min – Hákování
    GSA

    Tomáš Lichnovský

    Branky a nahrávky: 23. Hrbas, 24. Budiak (Pulkrab, F.Chlapík), 37. Škop (Vokurka), 42. Bílek (Soumelidis, A.Chlapík), 52. Černoch (Krudenc, Hrbas), 52. F.Chlapík (A.Chlapík, Škop), 3. Černoch (Krudenc, Bílek) – 15. Smejkal (Piegl), 51. Pašek (Prokeš)


    HC Sparta Praha: Neužil – Mikliš, Hrbas, Vokurka, Bílek (C), Slavíček, Březina, Vacek – Schwamberger, Augustin, Škop, Soumelidis, Litera, Chlapík A., Chlapík F., Pulkrab, Budiak, Černoch, Brejcha, Brém, Krudenc
    HC Motor České Budějovice: Gába – Škopek (C), Pícha M., Janásek, Kadlec, Břečka, Piegl, Malovec – Prokeš, Švec, Smejkal, Záhora, Michálek, Vácha, Suchánek, Pašek, Samohejl
    thejrc.org